2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045223 بازدید | 684438 پست
آره دقیقا ،منم خیلی دوسش دارم ، اولا استرس میگرفتم انقد بیخیال بود میگفتم نکنه سهل انگاری میکنه ولی ...

منم شیر اصلا نمیتونم بخورم شاید از اول بارداری تا الان فقط ۳تا لیوان شیر موز خوردم همین 

پنیر و ماست و کشک  و دوغ زیاد میخورم شما هم اینارو بخور من به دکترم گفتم شیر اصلا نمیتونم بخورم به جاش قرص کلسیم داد گفت اشکالی نداره به جاش لبنیات دیگه بخور  

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوشین جان الان آمپول ها رو قطع کردی یا منتظره سونوی بعدی هستی؟  عزیزم منم خوبم و منتظره چهارشن ...

چهارشنبه آزمایش چی داری؟

من فعلا دارم دوتا آمپول میزنم با شیاف شبی یکی منتظر سونو بعدی هستم . خودمو جمع و جور کردم و آمادگی سقط رو دارم . ایشالا که راحت باشه و اذیت نشم

ممنون توکل برخدا وای منم ببینم اون روزکه اینبارکلی جنین خوب تشکیل شده خیلی خوب میشه. 

ایشالا تو همیشه مثبت فکر کن مثبت حرف بزن مثبت رفتار کن بذار کائنات به اذن خدا برات تو مسیر خوب گام بردارن اگرم جایی دیدی نشد بدون حتما یک مصلحتی تو کاره که تو ازش بی خبری ایشالا کی شروع میکنی

دوستای گلم میشه تجربتونو درمورد زمان سونو و تشکیل شدن قلب نینیتون بگید ...من خیلی نگرانم ۶هفته رفتم ...

سلام عزیزم ....اصلا نگران نباش زود رفتی ...ایشالا هفته هشتت که تموم شد بری قلبشم تشکیل شده عشقم

😊😊نگفت بهم زینبی جون هنوزشروع نکردم اول باید برم عکس رنگی دوباره آخه من پارسال قبل آی وی اف چون لو ...

آهان 😉😉😉😉 پس هنوز شروع نشده اوکی. اگر شروع شد و لازم بود حتی 4 تا هم بخور روزانه ان شاء الله مامان شدی و با شیردهی کلی همون کیست ها خوب میشن

باشه چشم عزیزم خخ روچشمام اینبارگفتم دیگه عادی باشم بقول توسری قبل استراحت بودم هیچی نشد خخخ توکل بر ...

همون پس مقصود زرنگ کردن همسره، میکرو بهانه است🤭🤭🤭👏👏👏

اون که باید یاد بگیره بعد از تولد نی نی تا مدتها آشپزی تعطیل، نبینم اون موقع شیرزن بازی کنی ها 😁😁😁

نوشین جان انشالله خدا کمک کنه نی نی ها سفت بچسبن بهت! من خیلی با حرفهات آروم میشدم موقع انتقالم!وقت ...

آلیسوم جانم سلام 

انتقالت منفی شد؟

میدونی باید مثبت فکر کرد مثبت حرف زد مثبت رفتار کرد تا کائنات هم به اذن خدا برات بهترینارو پیش بیاره اما اگر جایی نتیجه نگرفتی بدون حتما مصلحتی توش بوده میدونم سخته باهاش کنار بیای منم روزای اول برام سخت بود تا خودمو جمع و جور کردم به نظرم وقتی انتقال منفی میشه بهتر از حالتیه که منتظری صدای قلب نی نی رو بشنوی و یهو بهت میگن آماده شو برای سقط ... البته هر دوش سخته هر کدوم به یک نحو آدمو داغون میکنه اما اگر قرار باشه جا بزنی که نمیشه الان تو همین تاپیک شادن جون با بار پنجم نتیجه گرفت الحمدلله اگر قرار بود با این چیزا نا امید بشه الان این روزا رو تجربه نمیکرد . پاشو یکم خودتو جمع و جور کن از نو شروع کن عزیزدلم

الان تو چه مرحله ای هستی

آلیسوم جانم سلام  انتقالت منفی شد؟ میدونی باید مثبت فکر کرد مثبت حرف زد مثبت رفتار کرد تا کائ ...

دقیقا!خدا انشالله راه رو برامون هموار و راحت کنه.

خدا که بد بنده هاش رو‌نمیخواد!حتما یه جای بهتر و تو یه شرایط بهتر همه به آرزوشون میرسن.

دومین انتقالم بود و منفی شدم

زنگ زدم دکترم گفت پریود بعدی بیا.ولی میخوام زودتر برم که ببینمش و اگر قبول کنه آزمایش ایمنی و انعقادی بنویسه. 

یه بسته جنین تو این مرکز دارم.

با مشورت دوستان تصمیم گرفتم اینو انتقال بدم

اگر خدای نکرده بازم خدا نخواست شاید چندتا دکتر دیگه هم برم اول برای مشورت

توکل بخدا.انشالله اینبار خدا معجزه میکنه