2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045242 بازدید | 684441 پست
اوه زیادبودن پس من هیچ به اینهاکه گفتی پیورگان اینهااشنایی نداریم فقط دلم میخواد هر کدوم قوی هست بدن ...

میدونم چی میگی گلم ،درست مثل من ،ماها به خاطر شرایط همسرمون هر چقدر تعداد تخمک بیشتر باشه بهتره ،نگران نباش عزیزم ،انشالله اینبار کلی تخمک و جنین خوب داری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
میدونم چی میگی گلم ،درست مثل من ،ماها به خاطر شرایط همسرمون هر چقدر تعداد تخمک بیشتر باشه بهتره ،نگر ...

اره دقیقامسئله همسرامون هست خداخودش نظرکنه به هممون خیلی دلم میخواد قبل انتقال برم حرم یه سر. 

خیلی گل هستی عزیزم که صبورانه جواب میدی وکمک میکنی خداخودش بزودی دلتوشادکنه مامان بشی منم شادشم. 

اونروز اینقدر خوشحال شدم دیدم شادن جون مامان شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم تازه برگشتم خونه بله پانکچر شدم ۱۳ تا تخمک داشتم

سلام

مبارکه عزیزم خداروشکر

شما همونی که نصر بهت گفته بود اهدایی؟! 

با کدوم دکتر رفتی تو سیکل؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم یعنی الان جنین داری ؟

نه عزیزم ندارم بعد از تقریبا ۴سال میخوام دوباره پانکچر وانجام بدم🤗🤗

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلام عزیزم ...ینی با هفت تا جنین باردار نشدی؟؟؟ابن سینا میرفتی؟

نه گلم باردار نشدم نه اولین باره ابن سینا میرم🤗🤗

کاملا درکت میکنم و شرایط ما هم همینه عزیزم... شما کدوم مرکز میرید؟ خدا به زودی دلت رو شاد کنه🤲⚘⚘

ممنون عزیزم ان شالله خداقسمت کنه الان مرکز ابن سینا میرم بار اولم اونجا میخوام پانکچر شم دعای خیر لازمم🤗😔

چشم فردا بی زحمت یادم بندازین بپرسم 

گلم ببخش که هی مزاحمت میشم بی زحمت اگه میشه بپرسین البته واقعا معذرت میخوام تو دردسر انداختمتون

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اره دقیقامسئله همسرامون هست خداخودش نظرکنه به هممون خیلی دلم میخواد قبل انتقال برم حرم یه سر.  ...

قربونت عزیزم 😘انشالله خیلی زود دامن همه چشم انتظار ها سبز بشه 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم‌درکت میکنم منم ۶ ساعت با مرکز فاصله داشتم شب راه میفتادیم سر صبح میرسیدیم اونجا شبای زمستون تو ...

خداروشکر ان شالله سالم وسلامت بیاد بغلت دعا کن منم زحمتم بی نتیجه نشه اوضاع بدی بار روانی وبار اقتصادی ش وحشتناکه 😬😬خدا قسمت کنه دعای خیر لازمم🤗🤗🤗🤗

نه گلم باردار نشدم نه اولین باره ابن سینا میرم🤗🤗

انشالله که اینبار حتما نتیجه میگیری عزیزم 😍🙏

سر سینال واقعا شک کردم  زدم یا نه 😅خودت اولین بار خودت رو امپول زدی؟ از کی شروع میشه دورت ...

اره عزیزم خودم زدم ....امروز سومین روزه که ایشالا میخام تزرق کنم ....شما کی شروع کردی؟تقریبا همزمانیم🤗