2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684462 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه فک نکنم البته اگه مال پانکچر باشه شاید، چون پانکچرم مربوط به سال ۹۷ بود و حال روحیم خیلی بد بود و ...

ممنونم عزیزم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
خانما من باید ساعت ۱شبشیافاستفاده میکردم ولی خوابم برد ۴ونیم بیدار شدم متوجه شدم گذاشتم الان چکار کن ...

نه هییچ مشکلی پیش نمیاد نگران نشو....حتی اگه یک شب هم یادت رفت هم مشکلی پیش نمیاد ولی استرس و نگرانی ممکنه مشکل ساز بشه...با ارامش هرموقع یادت افتاد استفاده کن طوری که خودت هم ندونی که یادت رفت😜😜

مرسی نه ۸ هفته آمپولمو قطع کرد تو ۱۳ هفتم گفت شیاف نمی خواد دیگه 

مامان ماهک ببخشید یه سوال دارم

چون شماهم مثل من ابن سینا رفتین....وقتی مثبت شدین دوباره با دکترای مرکز ویزیت شدین؟ با کدوم دکتر؟ من از دکتری که ویزیتم کرد خوشم نیومد...میشه بگین اگر با دکتر خارج از مرکز ویزیت شدین کی هست؟ و چطوری میشه اعتماد کرد که داروهای مارو به موقع قطع کنه؟

سلام دوستان عزیز اونایی که انتقال انجام دادین قبل از انتقال دکتر بهتون چه داروهایی داد ؟ هر کی میدون ...

استرادیول، پردنیزولون 

یک هفته به انتقال: استرادیول پردنیزولون هپارین آمپول و شیاف پروژسترون

سلام دوستان من توی سیکل انتقال هستم روزی ۴ تا استرادیول دارم شب که میشه حالت تهوع شدیییددد همراه با ...

فقط استرادیول میخوری؟ چندروزه مصرف میکنی؟

اصصصصصلا سرخود کم نکن دارو هات رو...

به مرور عادت میکنی...

من هم روزی ۴ تا میخورم.

دکترت کیه؟

@بهار213    

عزیز دلم شما سینال اف زدین؟ نمیخوام واسه این کرونا جایی برم خودم میزنم 

روی ۲۴ بار اول تنظیم کردی سر سوزن رو گذاشتی و دکمه رو زدی همین؟؟ اون فضای خالی داخل شیشه چی میشه؟؟

عزیزم من با دکتر نصر هستم. خیالت راحته راحت من دوشنبه انتقال دادم پیششون خود دکتر هم بودن. مطمئن باش ...

عزیزم شما سینال اف استفاده کردید؟ اگه اره بار  اول چجوری زدید؟ روی ۲۴ تنظیم کردید بار اول؟ نمیخوام تو این کرونا جایی برم خودم میخوام بزنم ممنون میشم کامل بگید چجوری زدید 

تعجب میکنم با 46میلیون اسپرم بهتون پیشنهاد اهدایی دادن ...بله گلم همونه

نمیدونم نظر جنین شناس این بود. شوهرم قبول نمیکنه بیاد تهران کلا حرف دکتر رفته تو مخش که فقط اهدایی. میگه وقتی جنین شناس که مستقیم با اسپرم و تخمک سروکار داره این حرفو میزنه دیگه لزومی نداره بریم تهران. کلا خیلی ناامید

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی