2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
سلام عزیزان من ماه بعد میخام وارد سیکل انتقال بشم 4 تا جنین فریز دارم و هایپر شدم  الان سوالم ...

آره عزیزم احتمال زیاد بدن منم تو سیکل انتقالم دارم ال دی میخورم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم الان زیرنظر دکتر طاهری ام دارم سینافکت میخورم

تو ابن سینا،؟!؟!

من این ماه رفتم یه کم قندم بالا بود برام دارو ننوشت گفت تاییدیه داخلی بگیر دوم یا سوم پری بیا؟!؟!!!؟!؟😔🤔😔🤔🤔😔🤔😬

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم تحرک داشته باشی بهتره ،لینک ویدیو رو بالا گذاشتم ،اگر اینستا داری برو ببین

نه ندارم توگفتی کافیه دیگه چشم رعایت میکنم ,انشالله همگی مامان بشیم راحت شیم ازاین روزهای سخت قربون صبرحضرت زینب برم چی کشیده. 

ناهار اینهادرست کنم خودم یانه؟ اینبارمیگم برم خانه خودم شوهرم دیوانم میکنه ازاونجابودنه

سلام . کیا امسال رفتن برا ای وی اف؟؟کدوم شهرین؟هزینه چقدر شد 

من عزیزم.تهرانم رویون میرم ۷ تومن تا الان بدون انتقال شد البته بدون هزینه آزمایش ها و سونوگرافی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها ذخیره من 2.5 به نظرتون برای میکرو چند تا تخمک میتونم داشته باشم پایین نیست به نظرتون لازمه تق ...

من ذخیره ام ۳ بود ۴۳ تا تخمک داشتم ۱۲ جنین.نه خوبه عزیزم

نه ندارم توگفتی کافیه دیگه چشم رعایت میکنم ,انشالله همگی مامان بشیم راحت شیم ازاین روزهای سخت قربون ...

والله منم با غذا درست کردن مشکل دارم ،اصلا نمیدونم جزو کارهای سنگین محسوب میشه یا ن ؟شوهرت نمیتونه غذا درست کنه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
والله منم با غذا درست کردن مشکل دارم ،اصلا نمیدونم جزو کارهای سنگین محسوب میشه یا ن ؟شوهرت نمیتونه غ ...

چرا باید بهش یاد بدم دیگه یادنداره یاهم مامانم بپزه همش ولی نمیخوام شوهرم قدرنمیدونه اینجوری بزار میگم اینبارهمه کارا رودوش خودش باشه

سلام خانم‌ها من فردا پانکچر دارم با دکتر عارفی بیمارستان بهمن بیهوش میکنن؟ چقدر طول میکشه

ایشالا به سلامتی واسه من یه ربع طول کشید

خانم ها لطفا جواب بدید امشب خون و لک دیدم فردا روز اول پریودم میشه یا امشب؟

فردا عزیزم ،فکر کنم بچه ها گفته بودن ۴ عصر به بعد شدی ،اون روز حساب نمیشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم فردا روز اول حساب میشه

مرسی عزیزم استرس گرفتم 😓اولین بارمه میخوام دارو استفاده کنم دکترمم شاید نباشه

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
چرا باید بهش یاد بدم دیگه یادنداره یاهم مامانم بپزه همش ولی نمیخوام شوهرم قدرنمیدونه اینجوری بزار می ...

آره بهش یاد بده اینجوری بهتر هم هست ،برای بعدا هم دیگه یاد گرفته،گاهی هم میتونی بگی مامانت برات بیاره

خانم ها لطفا جواب بدید امشب خون و لک دیدم فردا روز اول پریودم میشه یا امشب؟

فردا عزیزم روز اوله من رویان میرم گفتن از ۶ غروب به بعد فردا روز اوله