2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045246 بازدید | 684441 پست
اینبار اگر تونستی گونال پیدا کن ،بهتره

روچشمام عزیزم انشالله تاماه بعدموجودی باشه ازتهران پیداکردم توکل برخدا خداکنه این قرصه که گفتی اونم گیربیارم بخورم. راستی شماخودت بعدانتقال کارخونه میکنی؟ 

من که فقط سری قبل دراز کشیدم همین وبس

سلام عزیزم خداروشکر .واقعا هم کاره سختی نیست اونم برای ما که در آرزوی بچه هستیم از این سخت تراش رو ...

فدات مهربونم

انشاالله نی نی های جفتمون و همه ی منتظرا

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حس ششمت قویه.به منم بگو جنینام میمونن برام.دوتابلاست انتقال دادم.فعلا ک ازمایش مثبت شد .میمونن ...

آره فدات شم خیالت راااحت حتما میمونن

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
دقیقا ۷ هفته. البته به حساب خودم ۶ هفته و چهار روز. اما باتوجه به سونو دقیقا ۷ هفته. من بخاطر یه سری ...

خدا برات حفظش کنه  

من ۵هفته رفتم ساک دیده شد 

دوباره فردا باید برم 

خدایا شکرت 
عزیزدلمممم ممنونم  الحمدالله الان بهترن  پسرم حدود ۱ ماهه  دخترم ۱ ماه و نیم دستکا ...

عزززیزم، چه فندقهایی بودن وقتی به دنیا اومدن، خدارو شکر که صحیح و سلامت هستن، تا چشم رو هم گذاشتی بزرگ میشن و قد میکشن زیر سایه ی پدر و مادر ان شاالله 

روچشمام عزیزم انشالله تاماه بعدموجودی باشه ازتهران پیداکردم توکل برخدا خداکنه این قرصه که گفتی اونم ...

چشمت پر فروغ عزیزم ،انشالله که پیدا میکنی ،والله من وقتی انتقال داده بودم ،سه روز میشه گفت استراحت مطلق بودم یعنی فقط برای غذا سر سفره میرفتم ،که فکر میکنم خیلی اشتباه کردم ،کلا میگن استراحت خوب نیست ،باید تحرک داشته باشیم که خونرسانی به رحم انجام بشه ،ولی کارهای سنگین انجام ندیم ،مثلا قابلمه سنگین بلند نکنیم ،جارو برقی نکشیم و خم و راست نشیم ،اونروز یه دکتر لایو گذاشته بود درباره اقدامات بعد از انتقال میگفت که استراحت مطلق حتی ممکنه برای مادر هم خطر ناک باشه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام خانم‌ها من فردا پانکچر دارم با دکتر عارفی بیمارستان بهمن بیهوش میکنن؟ چقدر طول میکشه

آره عزیزم بیهوش میکنن ،فکر کنم نیم ساعت زمان ببره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چشمت پر فروغ عزیزم ،انشالله که پیدا میکنی ،والله من وقتی انتقال داده بودم ،سه روز میشه گفت استراحت م ...

ای وای من چه بدپس منم اونموقع کلا ازتخت پایین نیومدم بااینکه مشکل انعقادخونم داشتم وامپول میزدم پس اینبار تحرک داشته باشم خوبه ولی فقط توخونه باشم

برای من که تهوع یکی دو روز هست دوباره چندروز نیست اونم فقط شبا میاد سراغم کلا فقط شبا حالم بد میشه ر ...

راستی برای یبوست هم شیر داغ و هم شیر سرد رو امتحان کن. یع کدومش بالاخره راه میندازه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ای وای من چه بدپس منم اونموقع کلا ازتخت پایین نیومدم بااینکه مشکل انعقادخونم داشتم وامپول میزدم پس ا ...

آره عزیزم تحرک داشته باشی بهتره ،لینک ویدیو رو بالا گذاشتم ،اگر اینستا داری برو ببین

کاملا درکت میکنم ،منم برای بار سوم میخوام پانکچر بشم ،همین الانش هم دیگه توان ادامه ندارم ،انشالله ک ...

ان شالله خدابخواد برامون ،آرزومون و خواست خدا یکی بشه🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹