2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045272 بازدید | 684444 پست
اهان مرسی عزیزم از توضیحاتت الان رویان نظرشون در مورد شرایط شما چیه؟

خواهش میکنم

دو دفعه رویان شوهرم اسپرموگرام داد، آزمایش اول خیلی بد بود اصلا سابقه نداشت اینقدر بد باشه احتمال بخاطر خستگی راه و رانندگی بود. دکتر گفت یه بار دیگه آزمایش بده. دفعه دوم بهتر بود همونجور بود ک انتظارشو داشتیم. ارولوژ دستور فریز اسپرم بهمون داده، ک آزمایشگاه روی فریزا بررسی کنه ببینه برای میکرو مناسبه گفت اگه مناسب نباشه عمل میکنم. منظورش بیوپسی بود.

فعلا فریز نکردیم.

منم ک تمام آزمایشها رو دادم هیستروسونوگرافی هم شدم. منتظر دستور میکروی ارولوژیم ک ببریم برای دکتر زنان

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام زینب جان سیکل انتقال من لانگه...ماه پیش ال دی و سینافک،، این ماه که رفتم رویان هفتم سیکلم بود د ...

زیزی جون هزینه پانکچر تو رویان چقدره؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینب جان سیکل انتقال من لانگه...ماه پیش ال دی و سینافک،، این ماه که رفتم رویان هفتم سیکلم بود د ...

نه عزیزم فکر کنم برا منم همین حدودا بود دقیق یادم نیست ولی ۱۹ ۲۰ یا ۲۱ بود😁😁

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

سلام دوستان شبتون بخیر 

شما بعد سونو آنومالی تا ۳۰ هفته چه سونوهای ضروری رفتین به جز اکو قلب 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
اره میخوام همین کار رو بکنم چون باید لاپراسکوپی هم بشم با هم انجام بدن۰عزیزم راستی چند وقت بعد از خر ...

بسلامتی 

فک کنم یک ماه

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
ببخشید خراش رحم برایه همه باید انجام بشه؟

نه گلم اختیاریه

اگه نخای انجام نمیدن

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
نه عزیزم گفت ۳_۴میلیون شده امپولش خادجی بوده.بعداسپرمشو فریز کردن.راستی اینم شنیدم که فریز مرکز مام ...

اره منم شنیدم تجهیزاتشون عالیه ...ولی به نظر من این مساله فقط و فقط خواسته خداس ....میبیینی یکی تو بیمارستان دولتی نتیجه میگیره ولی یکی تو مام هم نتیجه نمیگیره

ببخشی پناه جون خیلی سوال میپرسن البته میکنم میشه بگی برایه شما تقویتی نوشتن گفتم اوابوست میخوام گفت ...

خواهش میکنم عزیز دلم این چه حرفیه ...به منم اولش دکتر نداد بعد از این که همه ازمایشاتم رو بردم بهم تقویتی داد ...شما هم این دفعه که جوابا رو ببری حتما برات مینویسن

خواهش میکنم دو دفعه رویان شوهرم اسپرموگرام داد، آزمایش اول خیلی بد بود اصلا سابقه نداشت اینقدر بد ب ...

میگم دکتر سجادی برای همسر شما هم دارویی نداد ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
والا من دیگه تو سیکلم  دکترم هیچی نگفت فقط دکتر جنتی به همسرم سینال اف داد گفت تا شروع سیکلت ...

یا خدا مگه آقایون هم باید دارو مصرف کنن یا امپول بزنن

اینو دیگه کجای دلم بزارم😭😭😭

ای واااای ،عروس ۹۵ هم ۱۰ تا جنین داشت ؟آخه چرا جنین شناس اینکار رو میکنه ؟؟؟اعصابم به هم ریخت 😕ای ک ...

بله فکر میکنم از ده تا، اگه اشتباه نکنم دوتاش رو اول کار سه روزه انتقال داد و هشتای دیگه رو گذاشتن بلاست بشه ک اوت شدن.

والا منم ب همین فکر کردم با خودم میگم وقتی مطمئنه ک بلاست نمیشن چرا اینکارو میکنه! اما چون علمش رو ندارم صددرصد مطمین نیستم و دلم نمیاد قضاوتش کنم.

ولی در کل از بی توجهی و بی تفاوتیش خیلی ناراحت شدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻