2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
وای الهی عزیزدل چشم قابل باشم حتما دعا میکنم. مال منم تحرک نداره امااسپرم کم داره.  اللهم صل ع ...

ببخشید میشه بگید رژیمتون چه جوریه منم دکتر گفته باید بزنند کم کنم الان ۸۴ هستم قدمم ۱۵۶اما اصلا فقط تو این یه مورد اراده ندارم 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما با سینال جواب گرفتی؟؟ 

من راجع به استرادیول گفتم.

من یه مدت برا تحریک تخمدان اون موقع که طبیعی اقدام میکردمو فقط فولیکولامو دکتر چک میکرد سینال مصرف میکردم و باهاش یه فولیکول خوب داشتم. اما لتروزول میخوردم و مثلا دوتا سینال میزدم. وقتی وارد سیکل میکرو شدم دکترم گفت فقط گونال و داروخونه دکتر رزاقی رو بهم معرفی کرد. اگه سینال مصرف کردی نگران نباش. پیاده روی کن. و بدون استرس بدترین تاثیر رو روی تخمک داره. یعنی گونال برنی استرس داشته باشی بازم فایده نداره.

میدونم عزیزم تهران حتماپیدامیشه امامن متاسفانه مشهدم واینجام پیدا نکردم بقول شما اگربدونم حتمی تهران ...

میخایین زنگ بزنین به داروخونه های معروف تهران.تو نت لیست وشماره هاش هست.من که تازگیا راحت پیدا کردم ازتهران.شهرماهم پیدانمیشه

نه جای دیگه ازمایش نداده ...ولی میگن مراکز ناباروری دقیقن ...

اره مرکز دقیق تره برایه شوشو‌  بیرون دادیم گفت مشکلی نداره ولی تو این سینا گفت حجمش‌ کمه مایع‌ منی ‌بازم‌براش آزمایش نوشته برایه هفته ی‌بعد

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
خواهش میکنم گلم😘😘😘😘 پس من که شیراز ازمایشگاه خیلی معتبر ازمایش داده همسرم ممکنه با ابن سینا زیا ...

احتمالش زیاده عزیزم..امیدوار باش  

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
ممنونم از راهنماییت❤ همیشه فکرمیکردم برعکس چیزی هست ک شما میگی الان متوجه شدم🙏🙏

خواهش میکنم گلم امیدوارم درست گفته باشم اگه مطمئن نیستی میتونی از زینب جون هم بپرسی ولی تا جاییکه من میدونم کساییکه مشکل تیروئید دارن بجای یدوفولیک اسید فولیک میخورن 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
حتی پروژسترون ۶۰ هم می تونه منفی باشه.این یعنی تا اون لحظه همه چیز خوب پیش رفته ولی تا ۸ روز بعدش خی ...

عزيزم ايشالله كه مثبتي پاكروش هم دكتر خيلي خوبيه 

من با نصر

خواهش میکنم گلم امیدوارم درست گفته باشم اگه مطمئن نیستی میتونی از زینب جون هم بپرسی ولی تا جاییکه من ...

هفته دیگه باید برم دکتر غدد، حتما میپرسم و نظر دکتر رو بهتون میگم😍😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻