2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست
برگه سنا دارم یعنی خوبه دم کنم بخورم.ضرر نداره؟؟ ممنونم جوابمو دقیق دادی

عزیزم اگه انتقال دادی برگ سنا استفاده نکن خوب نیس

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام خانوما خوبین من قراره دوماه دیگه وارد سیکل آی وی اف شم خواستم از الان خودمو تقویت کنم ک ...

من نکاتی که تو این‌مدت یاد گرفتم از مکمل ها قرص اوابوست خوبه.نوشیدن آب فراوان خیلی موثره.گرمی خوردن خیلی کمک کننده س.و آمپول گونال برا منکه واقعا خوب نتیجه میده.درواقع به نظر من با پزشکت مشورت کن.اگه موافق گونال بود از الان دنبال تهیه گونال باش تا اونموقع خیالت راحت باشه.

خدایا شکرت  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها کسی بوده پرولاکتینش بالا بوده دارو مصرف کرده باشه اما باز رفته باشه بالا؟چندماه پیش قبل انتقال دارو مصرف کردم اومد پایین بعد سقط  دوباره رفته بالا ..مگه نمیگن با دارو درست میشه چرا مال من خوب نشده

من نکاتی که تو این‌مدت یاد گرفتم از مکمل ها قرص اوابوست خوبه.نوشیدن آب فراوان خیلی موثره.گرمی خوردن ...

ممنون عزیزم...دکترم ک میگه ذخیره ت خوبه..نیازی نیس..ولی خودم میخام رسیدگی کنم تقویت کنم خودمو..حداقلدو تا تخمک خوب داشته باشم

تا خدا هست زندگی هست...
تو رو‌خدا واقعیت رو بگو آخه کن شنبه پیش آخرین hcg رو زدم جنینم بلاست بوده بخاطر hcg نیست؟ اخه زد ...

عزیزم واقعیت رو گفتم اگر رشد کنه یعنی جوجه هم داره رشد میکنه، آمپول فکر نکنم تا الان مونده باشه