2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045769 بازدید | 684483 پست
مسافرت خوش گذشت خانوممم؟    

قربونت برم  ببین من چه قدر بدبختم اخه تو هتل صخره ای کندوان هستم خوش که میگذره  ولی هنوز نتونستم فراموش کنم 🤣😭

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان نتیجمو گرفتم. بنای ۲۰۰. من الان باید چهار هفته و چهار روز باشم رنج بتای پنج هفته اونجا بالای ۲ ...

هی مبارک هی مبارک الهی شکررررر خیلی خوشحال شدم‌..‌برای منم دعاکن عزیزم..ان شاالله بسلامت به دنیا بیاد الهی...مبارکت باشه عزیزم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
قربونت برم  ببین من چه قدر بدبختم اخه تو هتل صخره ای کندوان هستم خوش که میگذره  ولی هنوز ن ...

عزیزم.. خوب طبیعیه. اشکال نداره، غصه هات رو تو کوه و کمر جا بذار ایشالله با انرژی بیشتری برگرد خونه تون  

سلام بچه ها من ناراحتم

دومین پانکچرم هستم

رفتم سونو دکتر نصر گفت فقط سه تا فولیکول داری اونم کوچیک ،اصلا شوک شدم

۸ ماه پیش ۱۳ تا داشتم برای پانکچر قبلی و ۷ تاش بزرگ شدن که ۳ تا تخمک داشتم.

اما الان گفت دوباره آمپول بزن ۵ روز دیگه بیا ببینم چی میشه، به نظرتون بزرگ میشن؟ یا تعدادشون زیاد میشه؟

آمپول هم پرگوریس و hmg دارم میزنم

الانم گفت پیورگان بزن با hmg

الان نتیجمو گرفتم. بنای ۲۰۰. من الان باید چهار هفته و چهار روز باشم رنج بتای پنج هفته اونجا بالای ۲ ...

مبارکت باشه عزیزم

اصلا به رنج آزمایشگاه نگاه نکن فقط استرس میگیری برای منم نسبت به رنج خیلی پایین بود ولی خداروشکر مشکلی نبود

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام بچه ها من بر اساس پریود ۵ هفته و سه روزم.  رفتم سونو گفت یک ساک حاملگی کوچیک معادل ۴ هفته ...

وااامسخره این چه حرفیه زده ، معلومه که چهارهفته جنین مشخص نیست، نوشین جون سونوت شکمی بود یا واژینال؟ به نظرم زود رفتی اقلا میذاشتی یه هفته از آزمایشت بگذره من هشت نه روز بعد از آزمایش دوم رفتم

من که مطمئنم بارداریت خیلی ام خوبه جوجتم سرجاشه، بعضیا خیلی نامردن بیخودی به آدم استرس میدن

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
چی بود عزیزم داروهاشون؟

البته دارو نمیشه گفت. در واقع تقویتی.. ویتامین سی و زینک و ال کارنتین و یه چی دیگه که اسمش یادم نیست. اینا رو حدود 4 ماه مصرف کرد همسرم. کمپرس یخ هم گفت هر شب بذار.

دفعه آخر حدود دو ماه پیش گفت ال کارنتین رو نمیخواد ادامه بدی، به جاش فرتیل اید استفاده کن.

والا اینقدر الان اعصابم برا نوشین خورده و این این روزا برا روژان غصه خوردم که اصلا حس مثبتی نسبت به ...

قربون دل مهربونت عزیزم خدای این دوستان هم بزرگه بالاخره یه روزم نوبت ما میشه خداروشکر که با مثبت شدن شما دوستان ما خوشحال و مصمم میشیم تو این راه که شروع کردیم 

خدایا شکرت

خانمها سلام 

خیلی ذوق می کنم که مثبت می شه جوابها. تبریک می‌گم به همه تون

.من ۵ روزه انتقال دادم.  روز ۲۲ پریود منتقل کرد در حالیکه من سیکل ا‌م ۲۴ روزه است. یعنی الان من سه روز از تاریخ پریودم گذشته ولی روز ۵ انتقالم!!

عجیب نیست؟ خودم همش فکر می کنم که ممکنه
دکترم  اشتباه کرده باشه

سلام بچه ها من ناراحتم دومین پانکچرم هستم رفتم سونو دکتر نصر گفت فقط سه تا فولیکول داری اونم کوچیک ...

منم امروز دهم دورم هست. بزرگترینشون ۱۰ بود تا سه شنبه اچ ام جی داد . رشد نکنه کنسل میکنم کلا

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
داروهات عوض شده؟ نگران نباش. اینا خیلی به مکملت وابسته است. نهایت یه ماه دیرتر.

الان روز دوازده سیکل هستم کلی آمپول زدم اما بزرگ نشدن انگاری

خیلی نگرانم 

حالا دکتر گفت دوز رو ببر بالا دوشنبه بیا اگه اکی بود میگم بریم پانکچر اگه نه کنسل😭

بعد گفت اگه نشد دوباره آبان شروع میکنیم

نمیدونم چرا بزرگ نمیشن، دارو خارجی گرفتم یعنی تقلبی بوده؟

سلام بچه ها من ناراحتم دومین پانکچرم هستم رفتم سونو دکتر نصر گفت فقط سه تا فولیکول داری اونم کوچیک ...

حالا انشالله رشد میکنن فقط میتونیم در حق همدیگه دعا کنیم . 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار