2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045883 بازدید | 684488 پست
الان نتیجمو گرفتم. بنای ۲۰۰. من الان باید چهار هفته و چهار روز باشم رنج بتای پنج هفته اونجا بالای ۲ ...

وای دخترررر مبارکهههههههه، الان تو نمیخواد روز و ماه حساب کنی ما با این اوضاع کج و معوجمون همین بتا رو هم بگیریم عالیه. تازه ایشالله دو روز دیگه که بری دو برابره و تازه پنج هفته ات پر میشه و آستانه اونا رو هم رد میکنی. اصلااااا نگران نباشششش

شیرینی ما یادت نرهههههه

وای دخترررر مبارکهههههههه، الان تو نمیخواد روز و ماه حساب کنی ما با این اوضاع کج و معوجمون همین بتا ...

خدا از زبونت بشنوه. ولی یه استرسی افتاده به جونم که فقط خدا میدونه. زنگ زدم دکتر گفت دو روز دیگه دوباره تکرار نکن. اصلا نگفت نگران نباش خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان نتیجمو گرفتم. بنای ۲۰۰. من الان باید چهار هفته و چهار روز باشم رنج بتای پنج هفته اونجا بالای ۲ ...

مبارکه عزیزم اینجا بتا ی ۶۰ هم بودن دوستان که باردار هم هستن نگران نباش ۴۸ ساعت دیگه همون آزمایشگاه تکرار کن ان شاءالله که خیر هست

خدایا شکرت
مبارکه عزیزم اینجا بتا ی ۶۰ هم بودن دوستان که باردار هم هستن نگران نباش ۴۸ ساعت دیگه همون آزمایشگاه ...

والا اینقدر الان اعصابم برا نوشین خورده و این این روزا برا روژان غصه خوردم که اصلا حس مثبتی نسبت به بتام ندارم

به نظرم باید بده برای همسر من از21 دو هفته ای اومد   35 اما16خیلی خوبه مورفو و تحرک چقدره؟

هردو آزمایش یک ازمایشگاه بود؟ببخشیدا حتما سعی کن همسرت یه روز درمیون تخلیه داشته باشه تا رمان پانکچروازمایش خیلی تاثیر داره

والا اینقدر الان اعصابم برا نوشین خورده و این این روزا برا روژان غصه خوردم که اصلا حس مثبتی نسبت به ...

مبارکه عزیز دلم انشاالله نی نی رو سالم بغل بگیری 😍😍😍😍

به امیدخدا بتات دوروز دیگه عالی میشه 

اره بخدا منم خییییلیی ناراحت روژان شدم 

عارفی بهت چی گفت؟ پیشنهاد کرد ادامه بدی یا نه؟ 

فعلا سه روز دوباره اچ ام جی داد . سهتا پودر و ۲ تا آب قاطی کنم بزنم. تا سه شنبه دوباره برم . دیگه اونموقع اگر رشد کرده باشن معلوم میشه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار

مبارک باسه عزیزم ❤

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
مبارکه عزیز دلم انشاالله نی نی رو سالم بغل بگیری 😍😍😍😍 به امیدخدا بتات دوروز دیگه عالی میشه  ...

برام دعا کن دوستم. خیلی نگران و‌ناامیدم. برا نوشین هم همه با هم دعا کنم. دلم میخواد دو هفته دیگه که نتیجه سونوشو دید و دید این کسی که امروز سونوش کرد چقدر بیسواد بود باهاش برم دعواش کنم که اخه نامرد تو نمیدونی ما چی میکشیم که اینجور با اعصابمون بازی میکنی