2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
وااای ببین دکتر من کی بود که عارفی گفت برو با خودش 😒 منو بگو میخواستم حواسمو جمع کنم، نگو دکتر خودم ...

نامردن دیگه خب دکتر خوبی نیست عوضش کنین. من حالا باید چیکار کنم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها من بر اساس پریود ۵ هفته و سه روزم.  رفتم سونو گفت یک ساک حاملگی کوچیک معادل ۴ هفته ...

ببین کسی که سونو کرده ناوارد بوده. اصلا به حرفش توجه نکن. ایشالا خدا نی نی رو برا نگه میداره. من یادمه تو بتات بار دوم بیشتر از دو برابر هم شده بود. من منتظر دوقلوام. این چجوری یه دونه دیده

زینب جاان من تو سیکل انتقالم دا وهای انتقالم شروع شده فقط سوپر فکت یا سینا فکت ندارم اشکال نداره نگر ...

من تو سومین سیکل انتقالم هیچ بار نداد به من سوپر و سینافکت..استرادیول و هپارین و پردنیزولون  داشتم.

خوبه1بار دیدی من خیلی دیدم.درد نداشتم راستش.اما اون3روز رسمو کشید 5شنبه جمعه کلا همش دراز کش بودم.ای ...

عزیزمم.

مرسی از دعات... ایشالله برای تو هم همونجوری پیش بره که میخوای..

راستی دوباره میخوای بری سیکل پانکچر؟ با کی میخوای ادامه بدی؟

عزیزم ببخش که من ریپلای میکنم.حتما که اگه وسط سیکل بری از قبل باید وقت گرفته باشی.حتی وقت پریودی هم ...

خواهش میکنم گلم لطف کردی جواب دادی و راهنماییم کردی

آره عزیزم میدونم باید قبلا وقت گرفت خب این روش هر پزشکیه 

یعنی شما همون بار اول که پیش دکتر حمدی ویزیت شدین همون ماه سیکلو شروع کردن؟منظورم داروهای پانکچره 

اخه من دیگه نمیخوام رفتم پیشش یه چندماهی هم الاف بشم چون همه ی کارارو انجام دادم دارم ال دی میخورم که پریود شدم برم داروهای پانکچرو بگیرم میترسم پریود شدم رفتم بگه این ماه رو فلان کارو باید انجام بدیم باز یه ماه عقب بیفته واقعا دیگه یه روزم برام غنیمته با اوضاع طعنه زنی و زخم زبون اطرافیان 

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
عزیزمم. مرسی از دعات... ایشالله برای تو هم همونجوری پیش بره که میخوای.. راستی دوباره میخوای بری سی ...

با نصر4مهر وقت دارم.برم ببینم چی میگه.میخوام با نصر امتحان کنم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
با نصر4مهر وقت دارم.برم ببینم چی میگه.میخوام با نصر امتحان کنم

عزیز دلم ایشالله با نصر جواب میگیری..

هاهاها، منم با خودم گفتم این بار طرازی رو میرم. اگه نشد بعدش میرم نصر

عکس هاش تو نت خیلی انرژی مثبت بود. ایشالله برات عالی پیش میره   

من تو سومین سیکل انتقالم هیچ بار نداد به من سوپر و سینافکت..استرادیول و هپارین و پردنیزولون  دا ...

مرسی عزیزم خیالم راحت شد

پس چرا اغلب دارن ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیز دلم ایشالله با نصر جواب میگیری.. هاهاها، منم با خودم گفتم این بار طرازی رو میرم. اگه نشد بعدش ...

طرازی هم دکتر خوبیه.اخلاقش به نظرم عالیه.ایشالله تو هم با طرازی ج میگیری دیگه کارت به نصر نمی افته .همسرت آزمایش دی اف ای داده بود؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
من دومین بارم که انتقال دادم...خدا رحمتشو شامل حالم کرد مثبت شد انتقالم حالا باید برم دکتر بیینم چه ...

خدارو شكر عزيزم 

چند سالتونه؟

دكتر من ميگه به نظرم تخمكات به خاطر سنت كيفيت بالايي ندارن 

با اينكع بلاست a هم هستن