2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات منم خوبم.منم رفتم الان دارم ال دی میخورم و از فردا سوپر فکت باید بزنم ان شاالله انتقالم میفته و ...

نه عزیزم سیکلم نچرال نیست دارم دارو میگیرم

انشاالله موفق باشی و انتقالت موفقیت آمیز باشه...

من طبق چیزایی که زینبی جون گفت برا ضخامت خوبه آب سعی میکنم زیاد بخورم هفته ای ۳ یا ۴ روزی ۴۵ دقیقه پیاده روی میکنم...

از ماه قبل فرتیل سی ام و ویتامین ای و امگا ۳ میخورم...روی غذاهام بیشتر وقتا فلفل قرمز میریزم

هفته ای ۴ روز بادکش انجام میدم...دوسین قبلا میخوردم که الان دوهفتست قطع کردم آخه پرولاکتین و میبره بالا

عزیزم ابن سینا یه دونه دکتر نداره که هر روز یکی نشسته باشه. منتها چون میگن روز اول تا سوم پریودی بیا ...

منم مظورم همینه ....میگم یعنی اگر برم مطب خودشون هستن همیشه  یانه ؟

مرسی گلم 😘😘😘😘

سلام ، تا اونجا كه من ميدونم رويان هم انجام ميده چون من يادم هست اون موقع كه من ميخواستم انتقال بدم ...

عزیزم به من دکتر قاضی گفت ما برات هچینگ میکنیم ولی پی آر پی انجام نمیدیم اصلا که منم خیلی متعجب شدم،،، شما میگی دروغ میگفت؟؟؟

حالا من بازم ایندفعه رفتم بهشون میگم دکترم حافظیه بدبختی اینه تا حالا یه بارم باهاش سونو نشدم که از خودش بپرسم....

بچه ها تا حالا کسی تو رویان پی آر پی انجام نداده؟؟؟ چند روز پیش که رفتم رویان برا دارو گرفتن به دکت ...

عزیزم منم برای اخرین انتقالم تو رویان گفتم پی ار پی کنید گفت تحقیقات  نشون  داده پی ار پی تاثیری  نداره و الان کرونا ریسک یه وقت خون الوده بشه و با اصرار اخر آنوکسان  واسم تجویز  کرد 😕 که انتقالم  کلا منفی شد  اون همه زحمت  هیسترو و خراش به جون خریدم اخرش هیچی

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
عزیزم قطعا شما سرخود مصرف نکردی، و هر چی بهت گفتن رو انجام بده، حمام هم من اولین باره شنیدم!!!! رفتی ...

زینب جون بلد نیستم  صدات کنم خواهر 

زینب_بابا#  

من اخرین انتقالم  منفی شد اگر توصیه داری  بهم بکنی ممنون میشم😔

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
نه عزیزم سیکلم نچرال نیست دارم دارو میگیرم انشاالله موفق باشی و انتقالت موفقیت آمیز باشه... من طبق ...

عزیزم فرتیل سی ام رو چند گرفتی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم مظورم همینه ....میگم یعنی اگر برم مطب خودشون هستن همیشه  یانه ؟ مرسی گلم 😘😘😘😘

احتمالا روزهای کاریشون تو مطب بیشتر از ابن سیناست. فکر کنم سه روز تو هفته مطبن. و خوب مطب قاعدتا فقط خودشون ویزیت میکنن

مطب هزینه هاش بیشتره. نوبتش هم دیرتر میشه. وگرنه از بقیه نظرها حتما بهتره

من سمت دانش هستم...

منم بابلی ام عزیزم ولی تهران زندگی میکنم.اگه یه موقع اومدی تهران کاری داشتی درخدمت هستم خوشحال میشم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام عزیزم میگم من از فردا سوپر فکت باید بزنم 

میگم اون موادشو که باز میکنم چجوری باید نگه داری کنم آخه از یکی باید ده بار استفاده کنم بعد تزریق مواد رو دوباره بزارم یخچال؟

@زینبی_بابا    

من دارم میرم الان پیش دکتر ، آمپول های پروژسترونم تموم شده ، بای برامبنویسه احتمالا برام سونو هم مین ...

ای جانم مبارک باشه...به سلامتی...ایشالله که با دل شاد بغلشون بگیری...من 5شنبه وقت دکتر دارم...توکل به خدا