2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز اومدم سونو دوباره. اولش که عارفی کلی دعوا کرد که این داروها چیه داده من اینطوری دارو نمیدم و برو پیش همون دکترو و . خلاصه سونو کردن که تو راست یکی ۱۰ و ۴ تا ۶ داشتم و تو چپ هم یکی ۹ و ۵ تا ۶ داشتم. دوباره اچ ام جی داد (۵ تا پودر و ۳ تا آب) تا سه شنبه به نظرتون میره بالا با اینکه نه سبکلو کنسل کنم.   

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
من امروز اومدم سونو دوباره. اولش که عارفی کلی دعوا کرد که این داروها چیه داده من اینطوری دارو نمیدم ...

شما بیمار کی هستی؟ اگه بیمار عارفی هستی چرا یه دکتر دیگه برات دارو تجویز کرده. اونم دو بار؟

کاش نظر خود عارفی رو میپرسیدی عزیزم

من امروز اومدم سونو دوباره. اولش که عارفی کلی دعوا کرد که این داروها چیه داده من اینطوری دارو نمیدم ...

ببین من بار اخری که سونو کردم دکترم گفتم فقط سایز سه تا فولیکولم خوبه و مابقی ۱۰ دوازده و کوچکترن. بهم دارو داد و من سه روز بعد پانکچر شدم. ۲۸ تا تخمک داشتم. 

این چند روز پیاده روی کن و اصلا استرس نداشته باش. ایشالا همون چیزی که خیر و صلاحت درشه اتفاق میافته

ساعت چند آماده میشه دختر جون؟

ساعت هفن صبح ازمایش دادم گفتن تا دو اماده میشه. نامردا نمیفهمن من چقدر دلم شور میزنه و تا دو برا من یه عمر میگذره. خدایی تست بتا بیشتر از یه ساعت کار داره؟؟؟

ساعت هفن صبح ازمایش دادم گفتن تا دو اماده میشه. نامردا نمیفهمن من چقدر دلم شور میزنه و تا دو برا من ...

وای چقد لفتش میدننننن. من هر دوباری که تست دادم خانمه بنده خدا روش میزد اورژانسی. ساعت ۸ میرفتم آزمایش نهایت تا ۱۱ آماده بود. 

واقعا حقشه ایشالله هر وقت مثبت شدم با گل و شیرینی برم پیشش 😅

منم مشكل شما رو دارم  الان حامله اي؟ چند بار انتقال دادي عزيزم؟

من دومین بارم که انتقال دادم...خدا رحمتشو شامل حالم کرد مثبت شد انتقالم حالا باید برم دکتر بیینم چه خبره...ایشالله که جواب میگیری عزیزم

وای چقد لفتش میدننننن. من هر دوباری که تست دادم خانمه بنده خدا روش میزد اورژانسی. ساعت ۸ میرفتم آزما ...

تهرانی شما؟ کجا میری آزمایش میدی؟ من که هر جا میرم پدرمو‌درمیارن تا نتیجه رو بدن. 

شما بیمار کی هستی؟ اگه بیمار عارفی هستی چرا یه دکتر دیگه برات دارو تجویز کرده. اونم دو بار؟ کاش نظر ...

چون اابن سینا اینطوریه. روز پریودم عارفی نبود .

ببین من بار اخری که سونو کردم دکترم گفتم فقط سایز سه تا فولیکولم خوبه و مابقی ۱۰ دوازده و کوچکترن. ب ...

نمیدونپ والا حداقل همینا خوب بشن.

چون اابن سینا اینطوریه. روز پریودم عارفی نبود .

ای بابا. منم ابن سینا میرم. همه ویزیت‌هام با دکتر خودم بود. حالا نتیجه هم نگرفتم البته.

ببین من یادمه اخرین سونو دکترم گفت شانس بیاری ایشالله ۴ تا جنین بشه. اما ۵ تا شد. اما خوب یادم نمیاد دقیقا چقدی بودن