2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
عزیزم بعید میدونم انجام ندن،  اتفاقا منم سر دومین انتقالم به دكتر قاضی گفتم میخوام پی آر پی انج ...

من گفتم میخوام هچینگ و پی ار پی انجام بدم بهم علنا گفت ما انجام نمیدیم اصلا ولی تاثیرش ثابت نشده تو مثبت شدن و از این حرفایی که دقیقا به شما گفت...اتفاقا آخر حرفاش محض اطمینان بازم پرسیدم ازش که پس اصلا تو مرکز پی آر پی نمیشه گفت نه ولی اگه هچینگ میخوای تو پروندت مینویسم برات هچ کنن

مرضی جان دخترتون کولیک هست و تا 4 ماه اینجوری  بچه های کولیک بهتره هر شب حمام کنن و بعد ماساژ ...

عزيزم ممنونم از راهنماییتون، بخدا همه این موارد رو رعایت میکنم، امیدوارم همه بچه ها ازین درد راحت بشن، دختر منم به آرامش برسه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرضيه جون از مادرت حتما كمك بگير دختر من هم تا ٤ ماهگي همين بود خيلي خوابش بد بود اون موقع هم همسرم ...

عزيزم اگه مامانم نبود که از همه لحاظ داغون تر میشدم، بخدا همین امشب هم بدون اینکه بهش بگم دیدم درو باز کرد اومد داخل، چون خودش کلید داره، گفت میدونستم امروز استراحت نکردی، اومدم که تو بخوابی،ان شاء الله که بهتر بشه دخترم

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
عزيزم اگه مامانم نبود که از همه لحاظ داغون تر میشدم، بخدا همین امشب هم بدون اینکه بهش بگم دیدم درو ب ...

ان شا الله كه خوب ميشه عزيزم ، به زودي اين روزهاي سخت تمام ميشه و شاهد شيرين كاريهاي دخترت هستي .

عزیزم😍😍😍 آره آدم هیجان داره انشاالله هرچی به صلاحته همون تعداد باشه من خودم عااااشق دوقلوام ولی ا ...

ان شا الله بچه هاي بعديت رو به صورت طبيعي و شير به شير مثل من باردار ميشي ، شير به شير هم لذتش از ٢ قلويي كمتر نيست تازه كمي راحت تر هم هست . 😍😍😍

من گفتم میخوام هچینگ و پی ار پی انجام بدم بهم علنا گفت ما انجام نمیدیم اصلا ولی تاثیرش ثابت نشده تو ...

هچینگ دومین بار برای من خودشون بدون اینکه بگم انجام داده بودن که بنظرم خوبه شما هم بگید انجام بدن،  البته من مستقیم نپرسیدم که پی آر پی مرکز انجام میده یا نه ولی واقعا عجیبه اگه جایی مثل رویان انجام نشه من که بعید میدونم،،،  اگه دوستانی اطلاعاتی دارن در این مورد منم کنجکاو شدم بدونم

خيلي نميشه تشخيص داد اين علائم از هايپري بوده يا بارداري  الان درد سينه نداريد؟  پروژستر ...

من با شروع سیکل هرچی به پانکچر نزدیک شدم ، درد سینه ام بیشتر شد ، بعد پانکچر و انتقال هم سینه درد داشتم که حدود ۳ روز بعد انتقال کلا سینه دردم قطع شد الانم ندارم. 

الان شبی دوتا پروژسترون میزنم. تو سیکلم hcg نداشتم

آفرین قشنگ له خودت انرژی مثبت بده و توکل به خدا کن دائم هم دست بذار رو شکمت بگو به اذن خداوند قادر موجود باشین

منم هنوز درد و تورم دارم اما نه به شدت قبل. البته معده ام بهتره 

جنین هات چند روزه بودن ؟ چندتا انتقال دادی

سلام سارجان خوبم شما خوبی؟؟؟ من چند روز پیش رفتم سونو،،بهم دارو دادن الان دارم سوپرفکت و استرادیول ...

فدات منم خوبم.منم رفتم الان دارم ال دی میخورم و از فردا سوپر فکت باید بزنم ان شاالله انتقالم میفته واسه وسط مهر.

شما سیکلتون طبیعیه؟؟

چه چیزایی رو رعایت میکنید؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام گلم..من منتظرم پریود بشم که برم دکتر تو سیکل انتقال عزیزم..۱۲ بسته قرص ال دی تمام شد دیگ منتظرم ...

ان شاالله با همین انتقال مادر بشید.منم تو سیکل انتقالم سیکل ۴۵ روزه

الان ۱۵ روزش گذشته ال دی میخورم و از فردا باید سوپرفکت بزنم

شما چه چیزایی رو رعایت میکنید واسه انتقال

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍