2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست
ایشالا اینسری خدا دلت روشن کنه عزیزم 

انشالله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه سرخود هیچ دارویی رو قطع نکن ماها خیلی سختی کشیدیم حتما با دستور دکترت داروهاتو کمو زیاد کن بله ع ...

من گاهی کمر درد میشم تخمدانام خیلی تیر میکشه☹

کی باشه ۳ماه اول و تموم کنیم دلم قنج میره واسه روزایی که شکمم بزرگ شه و لگد بزنه 😍

بچه هاشکر خدا زنگ زدم گف مثبته.امروز پونزدهمم انتقالم بود گف عددم ۷۵۰هستش خوبه به نظرتون.بازم باید ت ...

سلام پاییز جان مبارکه به سلامتی مامان شدی عدد بتات عااااالیه 

منم روز ۱۴ دادم ۷۶۷ بود امروز هم روز ۱۶ دوباره دادم ۱۵۰۱

دکتر برای من دوتا نوشته بود که روند رشد بتا رو ببینه. به نظرم ۴۸ ساعت بعد تکرار کن همون آزمایشگاه

سلام دوستان من دوبار میکرو منفی داشتم هردوبار هم بعد از میکرو ماه بعدش پریودم خیلی با تاخیر هست بار اول بعد از ۴۲ روز پری شدم این ماه هم هنوز پریود نشدم و ۱۰ روز عقب افتاده میخواستم بدونم کسی بوده مثل من باشه؟نیاز هست برم سونو ببینم کیستی چیزی نباشه؟ به نظر شما به خاطر داروهاست و طبیعی هست؟ یا باید پیگیر باشم؟

منم خوبم عزیزم نمیدونم منو یادت هست یا نه پارسال وقتی انتقالم منفی شده بود اومدم اینجا کلی چ ...

بله عزیزم یادمه، تا الان انتقال نداشتی دیگه؟

من بار پنجمم بود این سری

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...