2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم خوبی‌؟ پرد رو که خودم هم بهت میگم نیاز نیست اما برای استرادیول، منم اولش آسپرين دکترم ند ...

سلام مرسی عزیزم شما خوبی انشاالله ببخشید ماها همیشه مزاحمت میشیم ولی چاره ای نداریم خانوم دکتر مایی دیگه🙈🙈بهم گفتن سری بعد ۲۲ ام برم که میشه ۱۸ پریودم ممکنه از همون موقع بهم بگن آسپرین مصرف کنم؟انتقالم میفته بعد از ۲۰ سیکلم مطمئنا

عزیزم یادته چندم سیکلت انتقال دادی؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من امروز جواب بتام مثبت شده و باید تکرار کنم ازمایشمو جمعه

تبریک میگم عزیزم، انشاءالله بارداری خوبی داشته باشی و بعد از 9 ماه به سلامتی نی نی رو بغل بگیری

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نخ یجوری انگار یه چیزی پر می زنه 

چه با مزه 😍 

انشاالله قسمت منتظرا 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام مرسی عزیزم شما خوبی انشاالله ببخشید ماها همیشه مزاحمت میشیم ولی چاره ای نداریم خانوم دکتر مایی ...

آره گلم امکانش هست

من روز 21 سیکل برام انتقال دادن، و یادمه روز انتقال همه دوز استرادیول مون فرق داشت و بعضیا آسپرين داشتن، نگران نباش گلی، دیگه قرار نیست اذیت شی

هر وقت هر سوالی داری بپرس 😍 😍 😍 

واقعا!!!!!چه عجیب آخه تو سیکل نچرال نمیدن معمولا من خیلی استرس دارم نمیدونم چرا هی میگم اینا دکترن ...

منم دقیقا حس بی اعتمادی شما رو داشتم کلا من انقدر بلا سرم اومده همین الانشم به دکترا تو هر زمینه ای بی اعتماد هستم و مجبورم که برم پیششون،،،   ولی عزیزم من دوبار سيكل لانگ داشتم دقیقا هر دوبار هم فقط ال دی و بوسرلین داشتم بعدشم که داروهای اصلی شروع شدن دز بوسرلین کم کردن ولی ادامه داشت و گونال یا سینال به همراه اچ ام جی دادن، فکر کنم بسته به شرایط و مشکل هر بیمار خب مقدار و تعداد داروها فرق میکنه نباید همه مثل هم باشن و صد البته داروی زیاد نشونه و تضمین رسیدن به نتیجه مثبت نیست،،  ان شالله شما با همین داروها مثل من مادر میشید قابل باشم دعاگو هستم،  توکل به خدا و آرامش بهترین کاره

عزیزم کی اینو گفته!!!!!!! برو خواهر جان لذت ببر پیج های سیسمونی ببین این جرت و پرتا از کجا میاد آخه ...

سلام زینبی جون دکتر برا من میکردین داده روزه ۲۱بزنم و ماه بعد انتقال اگه خدا بخواد...کلی ویتامین و تقویتی هم داده و به همراهش آسپرین...حالا نمیدونم آسپرین رو از کی باید بخورم ؟؟؟مگه قبل از انتقال هم آسپرین میدن؟البته از روز ۳پریود بعدی هم استرادیول دارم

[QUOTE=153570067]چند تا شو برات انتقال دادن عزیزم[/QUOTE به من گفتن ۲ بسته ی ۵تایی دارم روز انتقالم ...

سلام عزیزم چهارتا براتون گذاشتن خودتون خواستید یا خودشون گذاشتن؟الان بسلامتی چندتا دارین؟بار چندمتونع؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منم دقیقا حس بی اعتمادی شما رو داشتم کلا من انقدر بلا سرم اومده همین الانشم به دکترا تو هر زمینه ای ...

ممنون عزیز دلم انشاالله نی نیت رو صحیح و سلامت بغل بگیری و خدا برات حفظش کنه...لطفا با نی نی تو دلت دعام کن عزیزم این ماه انتقال دارم،،، دعای مادرا زودتر میگیره ممنونت میشم خیلی😘😘😍😍