2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045853 بازدید | 684485 پست
سلام تی تی جون مبارکه.دست وجیغ وهورررررررررررا. 💐💐💐🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻برات صلوات ه ...

الهی فدای دل پاکت بشم من...مرسی قربونت برم...مهربون خوش قلبم...الهی به حق علی چهارشنبه خبر خوووووب به من میدی...مطمئنم مامانی

انشالله ..شما میگین سونو واژینال سن رو هم دقیقتر میزنه ؟

آره گلم چون سن بر اساس crl(از فرق سر تا نشیمن گاه) جنین هست و این عدد در سونو واژینال دقیق تر هست پس سونو واژینال بهتر سن بارداری رو تخمین میزنه و راحت تر میتونه قلب رو detect کنه

همون سونو واژینال در هفته های اول کلی خطا داره در اندازه گیری crl

کلا هر چی سن جنین به 12 هفته نزدیکتر میشه خطا کمتر میشه و دقت بالاتر میره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه دیروز دکترم برای ۲۴ شهریور نوشته گفت برو شکمی انجام بده خودش سونو واژینال داره تومطبش ...لیاناجو ...

دقیقا منم ایجوری بودم پاهام درد میکرد حالت پریودی هم تا ماه ۴داشتم عزیزم طبیعیه اصلا استرس نداشته باش انشاالله ۲۴ میری قلب خوشگلش رو میبینی 😍😍😍💓💓💓💓

کار سنگین فقط نکن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
فدات بشم روژان جونم...دیر جوابم اومد...فقط یکمی عدد بتام نگرانم کرده خواهر...استرسم بیشتر شده راستشو ...

عزیزم دلم خوشحال  باش توکل به خدا  استرسی نکن خودت میدونی  که اصلا خوب نیست با دکتر تماس بگیر خیره عزیزم  

کاش مبشد اینجا  ویس داد  جیغ  بکشم برات از خوشحالی  احساسات  بروز بدم  از ته قلبم خوشحالم برای تو برای همه دوستان که خدا  نظر  لطف و محبت میکنه 

آرامشتو حفظ کن 🤗

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
سلام بچه ها من جوابمو گرفتم....همین الان که دستمه و دارم گریه میکنم به شماها دوستای نازنینم دارم پیا ...

مامان شدنت مبارک عزیزدلم، الهی شکر، الهی که تمام منتظرا خیلی زود نتیجه سختیاشونو ببینن😍😍😍

بتاتم عالیه دخترخوب

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خداروشکر عزیزم...مبارک باشه...این شادی و این اشک شوق گوارای وجودت...مو به تنم سیخ شد....چه حال خوبیه ...

الهی امین....الهی به خاطر این دل پاکت این قلب بزرگت به زودی خدا دلتو شاد کنه...ممنون عزیزم...خیلی خوشحالم که دوستای خوبی مثل شما دارم

زینبی جون یه سوال دیگم بپرسم ببخشید تروخدا .. من فقط با دارو پریود میشم ممکنه اونم نقش داشته باشه ت ...

عزیزم این چه حرفیه هر سوالی داری بپرس 

نه گلم تو میکرو اینا ربطی نداره چون تمام سیکل دست دکتر هست

این قدر هم نشین فکر و خیال کن و نت کمتر بیا تا کمتر چیزای استرس آور بجوری😉😉😉

عزیزم این چه حرفیه هر سوالی داری بپرس  نه گلم تو میکرو اینا ربطی نداره چون تمام سیکل دست دکتر ...

آره واقعا این نت منو داغون کرده

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

دوستان دکترای شما در مورد واکسن آنفولانزا چیزی نگفتن ؟ که باید کی بزنیم ؟ 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نه بابااااا...عمرا از این خبرا نیست....حالا از شوخی گذشته تاخیر پریودی اثر بدی روی آندومتر یا موارد ...

عزیزم از معجزه غافل نشو میدونم چه حسی داری 

منم اون موقع ها وقتی تاخیر پری داشتم دائم اين چیزا میومد تو سرم و باز با هزاران امید بی بی میزدم که شاید مثبت بشه ولی همیشه ذلیل شده منفی بود😬😬😬

دیگه برای میکرو مستقیم آزمایش خون دادم

حالا شما به تجربه من کاری نداشته باش، برو امتحان کن شاید مامان شدی

*اگر آندومترت رشد زیادی نکنه مشکل ساز نیست و گرنه بهتره زودتر با آمپول پریود بشی 

سلام بچه ها من جوابمو گرفتم....همین الان که دستمه و دارم گریه میکنم به شماها دوستای نازنینم دارم پیا ...

آخی.عزیزم.مبارکت باشه.خیلی هم خوب بیداری وقت خوابم نیست الان  خداروشکر

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
الهی فدای دل پاکت بشم من...مرسی قربونت برم...مهربون خوش قلبم...الهی به حق علی چهارشنبه خبر خوووووب ب ...

الحمدلله

مبارک باشههههههه. شکر خدا تند تند خبر مامان شدن می‌شنویم. منم روز 7 انتقال هستم. عزیزم علائم داشتی؟