2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
عزیزم چرا تزریق بالا و پایین ناف اینقدر برام دردناکه؟ برلی همه اینطوره یا ساختار شکمم من اینطوره؟ ا ...

عزیزم منم همینم 

بالا و پایین نافم وحشتناک درد میگیره تا سوزن میره طوریکه در آوردم و نتونستم تزریق کنم

ولی راست و چپ خوبه

یک کم پایینتر یک کم بالا تر همون راست و چپ میزنم

من روزی ۵ تا تزریق داشتم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالاخره رفتی    

بالاخره. اگه بدونی تو چه هول و استرسی بودم. از شانسم آخرین مریض بودم، برقارو خاموش کردم درم من قفل کردم     

اومد سونو کنه، مامای دستیارش بهم گفت ببخشید گوشیت رو از تو کیفت درآوردم برات فیلم بگیرم. کلی خوش اخلاق و خوش برخورد. فقط بهم گفت بخاطر سن، دو هفته دیگه هم بیا واسه چک مجدد قلب

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عه منم دیروز رفتم سونو نکرد گفت نهایت یه ساک کوچیک دیده میشه برای دوهفته دیگه سونو شکمی نوشت دیروز ۵ ...

آره 5 هفته که خیلی زوده. آره عزیزم دیدم وروجک رو. بالاخره بعد از تقریبا 13 سال رخ نمایی کرد!! 13 سال صبر ایوب میخواد واقعا

چقد دکتر نصر خوشحال شد، دکتر اون اتاقم صدا کرد بهش نشون داد

دخترجون مبارکهههههه 😍😍😍😍😍😍😍 ایشالله هر روز بره بالاتر، وای چه عدد قشنگی چندتا بیبی هم بذار ...

مرسی دارچین جونم

تو نماز شبم همش برات دعا میکنم که ایندفعه دلت شاد بشه عزیزدلمممم و از این پروسه راحت بشی و مامان بشی🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽

آره 5 هفته که خیلی زوده. آره عزیزم دیدم وروجک رو. بالاخره بعد از تقریبا 13 سال رخ نمایی کرد!! 13 سال ...

عزیزدلم خداروهزارمرتبه شکر ...ایشالا بارداری خوبی داشته باشی وجوجه  کوچولورو سالم بگیری بغلت ...ضربان قلبش چند بود ؟ راستی صداشم میشه شنید من فکر میکردم فقط ضربان دیده میشه 

مبارکه عزیزم. ایشالا دوقلوی تپل باشه. روز چند انتقال ازمایش دادی؟

مرسی النای عزیزممممم❤️❤️❤️

روز ۱۵ انتقال آزمایش دادم

انشاالله روزی خودت بشه به زودی زود 🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽

عزیزدلم خداروهزارمرتبه شکر ...ایشالا بارداری خوبی داشته باشی وجوجه  کوچولورو سالم بگیری بغلت .. ...

نه فقط بهم نشون داد. صدا و تعداد چیزی نگفت راستش.

مرسی عزیز دلم همچنین شما. و از ته دل از خدا میخوام به حق تک تک آیه های قرآن، به زودی دل همه دوستای منتظرمون شاد شاد بشه

واقعا هم سخت میگذره. من که اشتهامم از دست دادم دوباره شدم 49 کیلو!! استرسای جورواجورم که کم نیست. سا ...

من اولش بی اشتها بودم ولی تو این دوهفته دو کیلو اضافه کردم🙈 آره بخدا منم همش استرس دارم شوهرم میگه چیه اینجوری هستی 😕😕😕 دیگه جلوش به روم نمیارم

تیکر خوشگلتم مبارک😍😍😍 لی لا جون به نظرت من امروز 8هفتم بازم واژینال سونو میکنه؟ اون دفعه فرداش یه لکه دیدم میترسم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
نه فقط بهم نشون داد. صدا و تعداد چیزی نگفت راستش. مرسی عزیز دلم همچنین شما. و از ته دل از خدا میخوا ...

مرسی عزیز دلم الهی امین 😍😍😍من دوس داشتم دیروز سونو بشم ساکو ببینم شوهرم میگه تاسونو نشی وجنینو نبینی  منکه قبول نمیکنم بارداری 😁😁