2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
وای تا دوهفته دیگه دق میکنم که😢😢چقد سخته این روزا .من با شکمی روز ۲۷ انتقال اینجوری گفت .روز ۱۵ &n ...

برای منم روزا خیلی دیر میگذره یعنی تا جوجه هامون بیان بغلمون از استرس ناراحتی روحی گرفتیم دیگه😕 خداییش ناشکری ام نیست بس که سختی کشیدیم حساس شدیم

من که شنیدم شکمی دیر نشون میده بازم از زینبی جون بپرس عزیزم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اینقد ناراحت بودم دیشببب .گفتم نکنه رشد نکنه . اره سه بار بتادادم خوب بالا رفته . توکل بخدا محتاجم ...

به امید خدا که نی نیامون صحیح و سالم در حال رشدن😙😙😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای منم روزا خیلی دیر میگذره یعنی تا جوجه هامون بیان بغلمون از استرس ناراحتی روحی گرفتیم دیگه😕 خدا ...

توکل بخدا .خدا کمکمون میکنه مام این روزا رو با خوشی  میگڋرونیم انشالله

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اینجوری بگمت که تخمدان ها تخمک رو بیشتر از تعداد عادی میسازن ولی رشدشون کمه و به مرحله آزاد شدن نمیر ...

الهی دورت بگردممممممم دعا کن فردا اولین ای یو ایم بگیره

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
عزیزم چون دکترت مشایخی هست میپرسم. داروهات چی بود؟ منم دکترم مشایخی هست ولی فعلا مرحله ی آزمایش و چک ...

من سیکل کوتاه برام زد.از سوم پریودی،hmg وسینال اف واز روز ۷یا ۹ ب بعد هم ستروتاید هم اضافه شد.برا دوروز قبل پانکچر هم دیفرلین بهم داد.البته یکی دوبار مشایخی نبود با مصطفایی ویزیت شدم،فک کنم روتین همه یکی هست.

انشاله بهترین نتیجه رو بگیری.🌷

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
سلام زینبی جون .عزیزم شما اولین سونوتون با تاریخ پریودیتون یکی بود؟؟  من دیشب سونو شدم طبق پری ...

سلام عزیزم، 

نه گلم اصلا تو انتقال خیلی احتمالش کم هست با پریود یکی باشه تاریخ 

برای شما تاریخ پریود صحیح نیست و تاریخی که گفتن تو سونو درست تره 

اصلش برای شما 14 + سن جنین موقع انتقال +روزهای بعد از انتقال، تقسیم بر 7 هست

خیالت راحت با سونو واژینال هم الان قلب هنوز تشکیل نشده که رویت بشه😉😉😉😉

قلب حدودا 21 روز بعد از لقاح تشکیل میشه و حداقل باید 6 هفته و خورده ایی باشی تا با سونو واژینال دقیق رویت بشه

من سیکل کوتاه برام زد.از سوم پریودی،hmg وسینال اف واز روز ۷یا ۹ ب بعد هم ستروتاید هم اضافه شد.برا دو ...

عه دقیقا داروهای میکرو قبلم اصفهان، همینا بود

ممنون عزیزم انشالله شما هم بهترین نتیجه رو بگیری. انشالله انتقال بدی و نینیت مثل همین آلبالو بهت بچسبه🍒

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم،  نه گلم اصلا تو انتقال خیلی احتمالش کم هست با پریود یکی باشه تاریخ  برای شما ...

زینبی جون آخه طبق این فرمولم من باید الا شش هفته و چند روزم باشه 😂😂😂 ولی یک هفته عقبم ...

از دلایل عقب بودن سن بارداری چیه؟؟ مثلا پوچ باشه؟؟ یا توقف رشد؟؟ خب اگر الان یک هفته باشه رشدش متوقف شده باشه بنظرتون ساک باید چروکیده میشد یا نه؟؟ 

کاش واژینال شده بودما 

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

عزیزان

دکتر نصر برای آزادسازی تخمک بهتون چ آمپولی داده؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اینجوری بگمت که تخمدان ها تخمک رو بیشتر از تعداد عادی میسازن ولی رشدشون کمه و به مرحله آزاد شدن نمیر ...

عزیزم میشه بدونم واسه شما چندتا تخمک و جنین شد؟