2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
دکتر نصر جنین شناس مشتاق هستن من اونجا ای وی اف کردم خیلی راضیم ولی هنوز انتقال ندادم

عزبزم خیلی ازت ممنونم که جوابمودادیدمیشه بگیدکه بعدازتخمککشی اونی که خانومامیگن رحمت اب میاره اونجوری شدیدیانه؟واینکه بقیه ی مراحل یعنی انتقال روکدوم دکتربراتون انجام دادواینکه دکترتون گعتن که کی بایدانتقال بدیدجنیناتونویااینکه خودتون بایدروزشوانتخاب کنید واینکه کدوم دکترکارش بهتره توی مرکزمشتاق ؟ببخش اینقدرسوال پرسیدم لطفاجوابموبده عزیزم چقدرهزینتون شدتاایندمرحله 

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رفرنست کجاست خواهر؟ ماما گفت؟

عزیزم من این آمپول رو نداشتم اما تو برگه راهنمای سینال اف که اونم دور ناف تزریق میشه همچین چیزی کشیده بود:

فکر کن مثلا ناف مرکز یه ساعت گرد باشه، رو شماره های 2، 4، 8 و 10 علامت زده بود که اینجاها برای تزریق مناسبه. بعلاوه اینکه شکمت رو با دو انگشت بگیر و بعد تزریق کن.

سلام عزیزم، ممنونم تیارا جان  والا یه روز خوب یه روز افتضاح، متأسفانه دارو هم گیرم نیومد، هرچن ...

الهی عزیزم.....  ان شالله که بزودی همه چی براتون روبراه بشه واقعا خیلی سخته شما الان نیاز به استراحت و آرامش دارید نی نی تونم که ماههای اول زندگیشه و ضعيفه نیاز به خواب و خوراک خوب داره ولی متاسفانه نمیدونم چرا اکثرا نوزاد ها اینطوری هستن،،،  فقط دعا میکنم زودتر خوب بشه عزیزم،،،  دارو هم که کلا قحطه باورتون میشه رفتم نوافن بخرم اونم از یه داروخانه بزرگ شبانه روزی نوافن همیشگی میگه دیگه ندارم مشابه داده و قطره اشک مصنوعی خارجی هم کلا قحطی اومده یعنی واقعاً آدم یه دارو بخواد تو این مملکت پیدا نمیشه که حداقل ببینیم موثر هست یا نه

عزیزم من این آمپول رو نداشتم اما تو برگه راهنمای سینال اف که اونم دور ناف تزریق میشه همچین چیزی کشید ...

شاید سینال با انوکسا و خانواده رقیق کننده ها متفاوت باشه

بازم من تجربه ندارم

کاش هرکی هرچی بلده بیاد کمک کنه

خواهش 
الهی عزیزم.....  ان شالله که بزودی همه چی براتون روبراه بشه واقعا خیلی سخته شما الان نیاز به اس ...

ممنونم از دعای خیرت عزیزم 

واقعاً خیلی سخته، در واقع دارم سخت ترین روزهای زندگیم رو میگذرونم، از لحاظ جسمی خیلی خرابم، بخاطر اینکه سفید برفی همش تو بغلمه، کتف هام، دستام، گردنم، کمرم، خییییییلی خییییییلی درد میکنه 

دست راستمم که عمل کردم بازم دردم میکنه 

و اینکه از لحاظ روحی، هم اصلاً خوب نیستم، یعنی تا میام خوب باشم یه دفعه یه چیزی میشه که بازم برمیگردم به پله اول😢

خلاصه اینکه کافر بجای من نباشه 

از خدا میخوام به همه بچه‌ها آرامش بده به دختر منم آرامش بده، ان شاء الله 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
وای بمیرم ادم دلش اتیش میگیره دکترش چی میگه؟

خدانکنه عزیزم 

آره واقعاً جیگرم آتیش میگیره، درد کشیدنش رو میبینم 

مامان ماهک متأسفانه دکترها خیلی بی سواد شدن، در جواب من میگه، بچه باید گریه کنه، گریه مال بچه س 😕

آخه بچه 5 ساعت گریه کنه، کجاش طبیعی؟ اصلاً طبیعی، من چجوری تحمل کنم آخه؟ باورت میشه چقدر گوشم درد میکنه، ازبس سفید برفیم تو گوشم جیغ زده 

من دیگه از یه حدی که بگذره، فقط پا به پاش اشک میریزم، چون کار دیگه ای از دستم برنمیاد 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
خدانکنه عزیزم  آره واقعاً جیگرم آتیش میگیره، درد کشیدنش رو میبینم  مامان ماهک متأسفانه د ...

وای راس میگی خیلییی سخته شیرت شاید بهش نمیسازه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
الهی فدات بشم تا بغلشون نکنم باور نمیکنم مادر شدم

میفهمم چی میگی گلم ،منم همیشه میگم اگر یه روزی جواب آزم مثبت بشه باورش برام سخته ،ولی تو الان دیگه واقعا مامانی ،خوشحال باش و باهاشون حرف بزن ،از این دوران لذت ببر 😍😍😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
وای راس میگی خیلییی سخته شیرت شاید بهش نمیسازه 

نمیدونم عزیزم، بنظرت چکار کنم بفهمم؟ پیشنهادت چیه؟ 

ممنونم از دعای خیرت عزیزم  واقعاً خیلی سخته، در واقع دارم سخت ترین روزهای زندگیم رو میگذرونم، ...

عزیزم دختر شما مشکلش چیه؟

من خواهرم ک بچه اش به دنیا اومد شب و روز گریه میکرد و به خودش میپیچید اصلا نمیخوابید و فقط گریه میکرد خلاصه بردنش پیش یه دکتر معروف دکتر شهریاری ک تشخیص داد این بچه حساسیتی و به پروتئین گاوی حساسیت داره به خواهرم گفت اکه میخوای بهش شیر بدی به هیچ وجه لب به لبنیات نباید بزنی به فلفل و شیرینی و نوشابه و ابمیوه هرچیزیییی ک مواد نگه دارنده داشته به گوشت گوساله لب نباید بزنی تا بچه خوب بشه و اروم بعد از اینکه کلا رعایت کرد و تمام چیزیهایی و دکتر گفت لب نزد بچه ساکت شد و‌شب ها خوابید دیگه گریه نکرد و گفت اگرم میخوای شیر خشک بدی فقط یدونه شیر هست که مخصوص حساسیت بچه هست باید اونو بدی ، حالا نمیدونم مشکل بچه سما چیه ولی اگه بخوای شماره دکتر بدم بچه رو یه سر ببری پیشش