2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
قربونت برم عزیزدلم جوابم اومد ۷۶۷ شد. پنج شنبه باز دوباره باید آز بدم ببینم بتا رفته بالا یا نه

ماشاالله بتات از. دوبرابر  هم بیشتر رشد کرده ب احتمال 

زیاد هر دو نی نی چسبیدن ب مامانشون مبارکت باشه خانومی التماس دعا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حالت از اون موقع بهتر شده یا بدای نکرده بدتر؟شبا احساس خفگی داری؟قفسه سینت سنگین میشه؟اگه میشه ...

اسکن بخاطر اشعه بالاش توصیه نمیشه عزیزم اگه علایم داری مخصوصا علایم تنفسی و کاهش حس بویایی و چشایی حتما ازمایش ته حلق انجام بده و اگه علایم نداری حداقل ب مدت دوهفته قرنطینه باش ک چنانچه ناقل باشی ب عزیزات انتقال ندی

قربونت برم عزیزدلم جوابم اومد ۷۶۷ شد. پنج شنبه باز دوباره باید آز بدم ببینم بتا رفته بالا یا نه

نوشین جان عزیزم تبریک میگم انشالله که بارداری خیلی خوبی داشته باشی و صحیح و سالم بغلشون کنی مطمئنم هر دو تا کنجدات چسبیدن به دل مامانشون کم کم برو دنبال خرید سیسمونی انشالله با توکل به خدا

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم الان حاضر شد بتام ۷۶۷ بود شکر خدا

نوشین جان خداروشکر.مبارکت باشه عزیزم.ان شاالله که بارداری راحتی داشته باشی.برا منم دعا کن.هفته بعد دوشنبه انتقال دارم.

خدایا شکرت  
یعنی چی یه مرحله باشه؟

یعنی یه بسته جنین برات بذارن گلم اگر نگرانی مثلا فقط سه روزه یا فقط 5 روزه 

چون انتقال اون جوری که گفتی دو بار انجام میشه، یک بار روز مثلا 17 سیکل که سه روزه انتقال میدن 

دفعه دوم هم روز مثلا 19 سیکل که جنین 5  روزه رو انتقال میدن

این جوری شانس مثبت شدن خیلی خیلی بالا میره ولی خب اون جوری که شما گفتی دو تا بسته باید برات باز کنن

سلام عزیزم الان حاضر شد بتام ۷۶۷ بود شکر خدا

مبارکه‌نوشین‌جونم

خداروهزارمرتبه‌شکر

منم‌توخوشحالیات‌دعا‌کن‌دوست‌خوبم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
یعنی یه بسته جنین برات بذارن گلم اگر نگرانی مثلا فقط سه روزه یا فقط 5 روزه  چون انتقال اون جور ...

راستش پزشکم هیچ توضیحی بهم نداد.کلا مدلش اونجوریه.میده پرستار توضبحاتو بده.اونم‌نگفت که دو مرحله قراره انتقال بدیم.راستش نمیخوام در هیچ‌موردی دخالت کنم.تا حالا که نتیجه تصمیماتش عالی بوده.بعد اینم میزارم هرجوری صلاح‌میدونن انتقالو انجام بدن.ان شاالله خدا هم صلاح بدونه منم مثبت بشم و طعم مادر شدن رو بچشم.

خدایا شکرت  
راستش پزشکم هیچ توضیحی بهم نداد.کلا مدلش اونجوریه.میده پرستار توضبحاتو بده.اونم‌نگفت که دو مرحله قرا ...

خوب میکنی عزیزم 😍 😍 😍 ان شاالله به حق امام حسین جواب بگیری این دفعه😍😍😍🤲🤲🤲😢😢😢

اتفاقا این خیلی روش خوبی هست، هر کس این جور انتقال داده تا اونجا که یادم میاد تو تاپیک مامان شده

خوب میکنی عزیزم 😍 😍 😍 ان شاالله به حق امام حسین جواب بگیری این دفعه😍😍😍🤲🤲🤲😢😢😢 اتفاقا این ...

ممنون عزیزم.دلمو آروم‌کردی.هم خوشحالم.هم هیجان زده هم کمی نگران.خدا کنه همه چی به خوبی بگذره

خدایا شکرت