2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی منم که لک دیدم منفیم؟؟ 

عزیز دلم خدا نکنه. لک دیدی تموم شد؟ یا ادامه داشت؟

ببین اونجور که من دیدم. بیشتر ا‌ونهایی که منفی بودن لک دیدن. اما خیلی ها که لک دیدن برای لانه گزینی بود. بازم اینا به عقل منه. بهش اعتباری نیست 😄

روز چندته؟ کی لک دیدی؟ بازم ادامه داره؟

سلام خانم های عزیز من امروز  روز سیزدهم انتقال  هستش که تو خواب گر گرفتم یا لرز داشتم&nbs ...

منم از دیشب سردرد شدیدددددد و لرز دارم...دمای بدنمم به شدت بالاس....خیلی حالم بده...سرمو میخوام بکنم از جاش

سلام عزیزم ...اکسیژن خونت خیلی خوب بوده ولی به نظر من یه اسکن از ریه هات بگیر ...خاله من علائمش زیاد ...

عزیزم دیروز رفتم دکتر گفت من صلاح نمیدونم برید اسکن ولی با اصرار من نوشت اسکن رو وقتی رفتم مسئول اسکن گفت لباس ایزوله نمیدیم باید با لباس خودت بری که هم محیط اونجا الوده اس هم دستگاه هم الودس دیگ منصرف شدیم برگشتیم نمیدونم چیکار کنم.

نه دکتر عارفی کلا از اول بهم گفت فریز میکنیم دوماه دیگه انتقال میدم برات،گویا نیست این مدت،گفت حتما ...

ای وای دکتر عارفی کجا میره. من هفته دیگه پانکچر دارم . از چه زمانی نیست

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
عزیز دلم خدا نکنه. لک دیدی تموم شد؟ یا ادامه داشت؟ ببین اونجور که من دیدم. بیشتر ا‌ونهایی که منفی ب ...

من روز هفت لک دیدم. تا شب تموم شد. لک قهوه ای کم رنگ. بعد زنگ زدم دکترم گفت دور روز بعدش امپول پروژسترونم رو دوتا کنم. یعنی روز هشت و نه دوتا پروژسترون زدم. الان روز دهم. دیگه از اون روز لک ندیدم. دکتر گفته شنبه برم ازمایش بدم ولی دارم دیوونه میشم. زمان خیلی کند میگذره. کاش الان شنبه بود تکلیفم روشن میشد.

من روز هفت لک دیدم. تا شب تموم شد. لک قهوه ای کم رنگ. بعد زنگ زدم دکترم گفت دور روز بعدش امپول پروژس ...

عزیزم خوب کامل قطع شده همون لانه گزینی بوده ایشالله 😍😍😍 مال من هی بیشتر شد! 

به بیمار بعدی هم بگو بیاد لطفا 🤓

عزیزم خوب کامل قطع شده همون لانه گزینی بوده ایشالله 😍😍😍 مال من هی بیشتر شد!  به بیمار بعدی ...

اخه حس میکنم روز هفتم برا لک لانه گزینی خیلی زوده‌ همه روز دوازدهم اینا لک لانه گزینی میبینن