2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046069 بازدید | 684498 پست
سلام دوستان کسی بوده تو سیکل انتقال به جای شیاف یا آمپول پروژسترون قرص دوفاستون استفاده کرده باشه؟؟؟

عزیزم بجای پروژسترون من نشنیدم بدن درکنار پروژسترون میدن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانه معلما خیلی داغونن و توی تهران بیشتر به صورت انفرادی یعنی خانم و اقا جدا جا دارن خیلی ...

گلم خانه معلم رضوان بلوار پاسداران هست،گلستان۸ یا۹ فک کنم

سوییت هست،بد نیستن،البته اگر باز باشن.

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
به سلامتی عزیزم ایشالله همه چی خوبه برای انتقالتون من چهارشنبه به امید خدا انتقال دارم.دوشنبه پی آر ...

عزیزم ی سوال آمپول پرولوتون رو هفته ای قراره بزنی؟یا نه تبدیل به پروژسترون روزانه میشه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
زنگ زدم منشی دکترم اون زنگ زد به دکترم گفت فردا و پس فردا جای یهدونه پروژسترون دوتا بزنم. اما خیلی ن ...

عزیزم باور کن برا من بعد چند ساعت وقتی دستشویی میرفتم میچکید رو دستشویی .ولی +شدم .بخدا برا امیدوار کردنت نمیگم تجربمو میگم 

ناامید برا چی هستی دختر.

جز من هیچکس حق نداره ناامید باشه ها 

عزیزم ببین من هر دوبارداریم دقیقا شب هفتم انتقالم به همین وضعی که میگی لک بینی قهوه ای داشتم میرفتم ...

چشم عزیزم. ممنون از راهنمایی و دلداریت. ایشالا که برا منم خیره. از دیشب دیگه لک ندیدم. صبح هم رفتم دوتا پروژسترون زدم. ایشالا زودتر شنبه شه برم تست بارداری بدم. روزا واقعا کش میاد

اره مرضی جون.خسته ام خسته خواهر میگه بغل کن تو خونه بچرخیم.میزارم زمین گریه میکنه.کمرم داغون شده

پس دقیقاً شرلیطمون مثل هم😢😢😢

دختر من یا خوابه یا گریه میکنه و باید بغلم باشه، کافیه بشینم رو مبل، جیغ میکشه، حتماً باید راه برم 

بخدا دوتا کتفم داغون، کمرم، دستام، چشمام کور شده بسکه اشک ریختم، اصلاً حال خوبی ندارم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سفید برفی چطوره قربونش برم ؟💖

زنده باشی عزیزم، خدانکنه 

سارا واقعاً چرا بچه ها اینطوری شدن، مگه نه بچه باید شیر بخوره و بخوابه؟؟؟ 

دختر من تو خواب  همش در حال زور زدن، قرمز قرمز میشه، گریه میکنه، باید بغلش کنم دوباره میخوابه، یعنی خودش میخوابه ولی ما اصلاً نمیتونیم پیشش بخوابیم، خیلی کلافه شدم، حال روحی و جسمیم خوب نیست 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
سلام عزیزم. هیچی دیگه کاملا پریود شدم. بچه ها از همه تون ممنونم برای حرفهای قشنگتون و دعاهاتون. ...

سلام عزیزم . نمیدونم چی بهت بگم تا آرومت کنه . امثال من اینجا زیادن که بارها و بارها این حس و تجربه کردن و درنهایت راضی شدن به حکمت و خواسته خدا . میدونم این حرفها الان آرومت نمیکنه باید زمان بگذره تا باهاش کنار بیای . من هم مریض ابن سینا هستم  بخاطر سوالت جواب دادم که منم بعد از چندبار منفی شدن دکترم رو عوض کردم . به نظرم برو زیر نظر طرازی . تمام جوانب رو در نظر میگیره و برای اونهایی که چندین انتقال منفی داشتن خیلی بااحتیاط رفتار میکنه . من این حسش رو دوست داشتم اما چیزی که خیلی آزار دهنده بود بی نظمی هاش بود . من باهاش نوبت داشتم از شهرستان میرسیدم تهران از مرکز زنگ میزدن دکتر امروز نمیاد . مورد اینچنینی زیاد داشتم باهاش اما درنهایت من فکر میکنم ایشون پزشک خوبی هستند چون خیلی بادقت به حرفهات گوش میده و واقعیت هارو میگه حتی اگه خوشت نیاد . به نظرم ماهایی که مشکل ناباروری داریم بهتره با واقعیت کنار بیایم نمیشه جنگید من وقتی پذیرفتم راحت تر مسیر رو ادامه دادم . نمیدونم مشکل شما چیه اما من اندومتریوز گرید ۴ بودم که کل بدنم رو درگیر کرد و رو همه چی متاسفانه تاثیرش رو گذاشت.لاپاراسکوپی کردم اما بعضی از آسیبها متاسفانه ترمیم نشد و در این شرایط هیییچ پزشکی مقصر نیست . من دیر اقدام کردم که ایکاش زودتر اقدام میکردم 

سلام عزیزم. هیچی دیگه کاملا پریود شدم. بچه ها از همه تون ممنونم برای حرفهای قشنگتون و دعاهاتون. ...

دارچین جونم خدا بهت صبر بده...ایشالله انتقال بعدی بارداری عالی خواهی داشت و نی نی ها حسابی دلتو گرم میکنن...دکترت کی بوده ابن سینا؟ من طاهری دکترم

اون مدیکور لعنتی هم یه بار برای ما یه هاله ننداخت دلمون برای ثانیه ای خوش باشه. سه روز هم میفتاد یه ...

الهی بمیرم...ایشالله به زودی بی بی چک با دوتا خط قرمز پرنگ میبینی و عکسشو میذاری و کلی خوشحالی میکنیم

خانم ها این روزها عزیز التماس دعا دارم ایشالا اگر پنجشنبه  جواب مثبت گرفتم از خدا  اربعین ...

روژان جانم میدونم که نذرتو ادا میکنی اربعین...خاطرت جمع...الهی به حق این روز با دل شاد اشتو هم میزنی...الهی امین

دارچین جون پیشنهاد میکنم اگه میخوای جنین هات رو انتقال بدی مرکز دیگه، ببر مام که دکتر نصر انتقال بده برات. البته این پیشنهاد منه به نظرم یه سرچی راجع به انتقال هاش بکن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم