2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
کدوم مرکز پیش کدوم دکتر بودی عزیزم ؟ بعد نتیجه داد مثبت شدی ؟

مرکز رویان تهران بودم،  اونجا تیمی کار میکنن هربار با یه دکتر پانکچر شدم،  اولین بار منفی و دومین بار مثبت شدم،  البته فکر نکنم ربطی به ساعت پانکچر داشته باشه چون اولین بار ده تا تخمک داشتم و دومین بار دوازده تا،

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شکل ژل رویان دقیقا اینجوریه یکمم تلخه.باید صبح ناشتا یه گرم زیرزبان گذاشته بشه.البته اولین بارهم باید رو ساعد بزنین ببینین حساسیت نشون نمیده.بعداینکه با قاشق فلزی استباده نکنین

هرکی پیام منو خوند التماس دعا دارم دعا کنید مامان بشم

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید
عه واقعا چجوریه ؟ خوشبحالت منم میخوام برم دکتر تغذیه رژیم داشته باشم که زیاد وزن اضافه نکنم 

رفتم پیش دکترسنتی بهم برنامه دادگفت تا۴۰روزاقدام نکن بعدش بیابگم برنامه رواوردم سرچ کردم عالیه مثلا جعفری گفته هرروز۱۵۰گرم که سرشارازاسیدفولیکه 

عسل وسیاه دونه 

اسفند ۸۰تادونه صبحا

بعدسرکه وعسل وسیروترکیبی که سرچ کردم براالتهابو سم زداییه

گرده گل ایرانی که مقوی وتقویت قوای جنسیه تزریق روعن زیتون وروعن سیاه دونه 

البته ایناهرکدوم دستورالعمل داره میفرستم عکسشو

خیلی چیزاکه سرچ کردم براکیفیت تخمک خوب بود 

خدایابه امیدخودت🌺
عزیزم احساس پریودی کاملا طبیعیه بخاطر داروهاست اصلا نگران نباش، به امید خدا که مامانی😍

اخه الان رفتم دستشویی، ببخشید اومدم خودمو خشک کنم لک قهوه ای دیدم. به دکترم سمس دادم جواب نداده. دارم از ترس میمیرم. فکر کنم کم کم دارم پریود میشم

عزیزم چطوریه رژیمش ممنون

فرستادم بالا 

۴۰روز پاکسازی بدنه کل سموم بدن دفع میشه طبع ادم گرم میشه قوای جنسی بیشترمیشه توهمین چهل روز۵کیلو وزن کم میشه امادرحین رزیم نسبت به برنامت ویتامین بدنت کم نمیشه بعداین یه برنامه دیگه میده بعدمیگه اقدام کن 

من تو۱۰روز۳کیلو کم کردم وپوستم دودرجه روشن شده صورتم شده مثل هلو😂😂😂الان قبول کردم که تغذیه چقدرروپوست وروشناییش تاثیرداره بعد مشکل یبوستم کامل رفع شده شرمنده خیلی واضح گفتم

خدایابه امیدخودت🌺