2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045232 بازدید | 684439 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم نوشین مهربوونم ❤خیلیییی مبارکه مامان شدنت ...الهی به حقه شش ماهه امام حسین نه ماه دیگه به س ...

عزیز دلم قربونت برم من هیچ وقت دعا نکردم مگر اینکه اول برای دوستان و اطرافیان خدای احد و واحد دیشب شاهد منه

مبارکه عزیزم ان شاءالله که به سلامتی این دورانو سپری کنی و نی نی های خشگلتو صحیح و سالم بغل بگیری.&n ...

مامان سلما جان ممنونتم ایشالا تو هر مرحله ای هستی مسیر برات به اذن خدا سبز باشه و درهای رحمت الهی یکی یکی به روی زندگیت باز بشه

وااای نوشین جان خدا حفظشون کنه کلی از انرژی مثبتای تو استفاده کردم امروز انتقال داشتم  دعا کن ...

واااااااااای الحمدالله همیشه از خدا چیزای بزرگ بخواین هر وقت دعا میکنین بگین خدایا از فضل و کرمت ، از خزانه غیبت به من ببخش

خداروشکر که راضی بودن حتما باخبرم کن عزیزدلم الهی به حق آیه های قرآن خدا دلت رو شاد کنه

چشم اگه لایق و قابل باشم حتما حتما تو نماز شبام برات دعا میکنم من همسرم آزو اسپرم هست و خودم مشکلی ...

سلام عزیزم مبااارکت باشه 

خیلی خوشحال شدم 

همسر منم آزواسپرمه 

با دیدن پیام شما کلی انرژی گرفتم 

خدایاشکرت

خداجونم شکرت       
سلام عزیزم ببخشید من خیلی وقت بود نیومده بودم نی نی سایت. ممنون گلم ان شاالله برای همه😘😘 خداروشک ...

ببخشید عزیزم منم مثل شما خیلی وقته نی نی سایت نمیام 

من نی نیم اون موقع نموند عزیزم ولی منظورم این بود عقب افتادن سیکل انتقالتو به فال نیک بگیری 

الان نی نی داری ؟😍

خداجونم شکرت       

بچه ها جونم من دارم میرم ببمارستان پیامبران بستری بشم تو زایشگاه علائم هایپرم تشدید شده شکم اندازه خانم های ۹ ماهه هستش😂😂😂😂تنگی نفس دارم و درد شدید و نفخ

ببرم به این فرشته ها زایشگاه رو هم نشون بدم ۹ ماه دیگه میخوام ببرمشون اونجا به دنیا بیان محیط غریب نباشه براشون

به نصر گفتم دکتر قبلیم گفته جنین اهدایی گفت نه با تخمک و اسپرم خودتون شروع میکنیم و احتیاجی به اهدا ...

منم اوایل رویان میرفتم 

بعد وسواس شدم گفتم رویان اهمیت نمیده رفتم پیش دکتر طرازی 

کلی ناامیدم کرد بهم گفت جنین اهدائی بگیر گفت از هر 1000 نفر با شرایط تو یکی مثبت میشه 

من همسرم آزوعه ولی با عمل ازش اسپرم میگیرن 

بعد یه سال دوباره تصمیم گرفتم برگردم رویان 

درسته شلوغه ولی هرچی بود تمام تلاششونو میکنن و به آدم امید میدن هیچی به اندازه امید خوب نیست 

انشاءلله نی نی یا نی نی هاتو صحیح و سالم بغل بگیری 

برای من و بقیه هم دعا کن عزیزم فدات 😍

خداجونم شکرت       
ممنونم برام دعا کنید جواب آزمایشممم مثبت بشه🙏🏽❤️

مبارک باشه شما با دکتر نصر انتقال دادید به شما هم سینال دادن؟

همه دوستانی که مثبت شدن مبارکتون باشه انشاالله ۹ماه به سلامتی ودل خوشی براتون باشه🙏🌹🌹🌹

بچه ها جونم من دارم میرم ببمارستان پیامبران بستری بشم تو زایشگاه علائم هایپرم تشدید شده شکم اندازه خ ...

ای بابا ایشالله مشکل خاصی نباشه زودی برگردی خونه مراقب خودت باش

عزیزم ایشالا زود خوب بشی و با نینیات برگردی خونه ...دکترت گف بابد بستری شی؟

دیروز میخواستم برم مطب گفت نیا آخرشب خودش زنگ زد صحبت کرد گفت علائمت بدتر شد چون تعطیلاته بیا زایشگاه بگو مریض منی . گفت من تهران نیستم اگر شرایطت خاص بود به من اطلاع میدن میام مگرنه پزشک کشیک دستورات رو میدم انجام بده و برات آب رو بکشن. الان زنگ زدم زایشگاه با دکتر تماس گرفتن گفته بگو بیاد من خودمو میرسونم