2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045229 بازدید | 684439 پست
چشم اگه لایق و قابل باشم حتما حتما تو نماز شبام برات دعا میکنم من همسرم آزو اسپرم هست و خودم مشکلی ...

مبارک باشه عزیزم

انشاالله بسلامتی و با خوشحالی این نه ماه رو طی کنی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

@زینبی_بابا   عزیزم من آزمایشم منفی شد متاسفانه.یه سوال دارم ازت ببین من آسم آلرژی دارم دکتر آسمم همیشه میگه چون آسم داری سیستم ایمنی بدن نرمال نیست البته میگه برای همه ما که آسم داریم همینه مزگفت بالاتره.بعد تو آزمایشام wbc مثلا تو رنج نرمال باید تا۱۰باشه برای من تو ۲تا آزمایش ۱۱.۳۰هست که ستاره دار هم هست تو برگه.میگم همه اینا میتونه ربطی به منفی شدن انتقالم داشته باشه؟دکتر دارویی که به اینا ربط داره فکر نکنم داده بوده باشه.به ما آسپرین آمپول آنوکسا و پروژسترون داده بود انتقالمم فرش بود.نظرت چیه؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم اگه لایق و قابل باشم حتما حتما تو نماز شبام برات دعا میکنم من همسرم آزو اسپرم هست و خودم مشکلی ...

@misssbn    

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

ماشاالله خدا رو هزااااار مرتبه شکر 

بحق امام حسین سالم بغل بگیریش

یعنی دکتر نصر ازاول باوجود آزو بودن امیدواری داد؟میخام بدونم نظرش درمورد حادترین مشکل مردان چی بوده

اگر اشکال نداره میتونم بپرسم چندتاتخمک وجنین شد؟اگر دوسداشتی بگو دوسنداشتی نگو 

با عمل ب ی ض ه که اسپرم داشتن درسته؟

پس از اورولوژی دکتر نصر راصی بودید؟

هزینه چند شدحدودا؟

من فکر میکردم دکتر نصر برا مشکل مردان خیلی کاری نمیکنه وتوجهی نداره 

عزیزم قبل از میکرو آخر، ارولوژ چ دارویی ب همسرت داد؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دعا کنی عزیزدلم‌ایشالا سیزدهم آزمایشم خوب باشه . انقدر این بی بی چک ها مثبت کاذب دارن آدم نمیدونه خو ...

مبارکه عزیزم ان شاءالله که به سلامتی این دورانو سپری کنی و نی نی های خشگلتو صحیح و سالم بغل بگیری. 

خدایا شکرت
مبارک باشه😍😍 انشالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی.خوش بسعادتت امیدوارم من و بقیه دوستان این روزو ...

مرسی مهربونم

انشاالله به زودی زود قسمت خودت بشه به حق این روز عزیز🙏🏽🙏🏽🙏🏽

الهی من دورت بگردممممم❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ اشکموووو دراوردی میدونم که همش به خاطر دعاهای دوستای خوبمه ...

خداروشکر که این انتظارتون آخرش شیرین شد ان شاءالله که این شیرینی تا آخرش همراهتون باشه و نی نی گلتو صحیح و سالم بغل بگیری

خدایا شکرت
ماشاالله خدا رو هزااااار مرتبه شکر  بحق امام حسین سالم بغل بگیریش یعنی دکتر نصر ازاول باوجود ...

به نصر گفتم دکتر قبلیم گفته جنین اهدایی

گفت نه با تخمک و اسپرم خودتون شروع میکنیم و احتیاجی به اهدایی نیست و بهم خیلی امید داد

من پنجمین باری بود که پانکچر میشدم دیگه واقعا بدنم ضعیف شده بود و همین تخمک هام خوب داد به نظرم

۶ تا تخمک داشتم به لطف خدا ۵ تاش جنین شد با گرید آ

واقعا جنین شناس مرکز عاااااالیه 

بله با سرنگ از همسرم اسپرم کشیدن و اورولوژ هیچی نداد فقط آمپول ویتامین ای و قرص ویتامین سی داد

خودمون فرتیل اید هم خوردیم

هزینه پانکچر شد ۵۸۰۰

عمل همسرم ۲۳۰۰

هزینه فریز ۱.۵

هزینه انتقال ۲.۶۰۰

خداروشکر که این انتظارتون آخرش شیرین شد ان شاءالله که این شیرینی تا آخرش همراهتون باشه و نی نی گلتو ...

مرسی از دعای قشنگ و پر از حال خوبتتتتتتت 

ممنونممممم

خیلی التماس دعا دارم

به نصر گفتم دکتر قبلیم گفته جنین اهدایی گفت نه با تخمک و اسپرم خودتون شروع میکنیم و احتیاجی به اهدا ...

منم میخوام برم پیشش .چند نفر از دوستان منم با شرایط مشابه خودم و شما پیشش بار اول باردار شدن

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
به نصر گفتم دکتر قبلیم گفته جنین اهدایی گفت نه با تخمک و اسپرم خودتون شروع میکنیم و احتیاجی به اهدا ...

سری های قبل هم جنین تشکیل میشد؟

هزینه هم بنده خدا زیاد نیست ایقد شایعه میکردن ۴۰تومن میشه دکتر نصر

یه سوال دیگه اینکه دکتر اورولوژی برای همسرت نمونه گرفت یاازطرف خود آزمایشگاه؟الان چندتا انتقال دادی؟

ببخشید اینقدر ازت سوال پرسیدم چون بین دکترنصر و دکتر طرازی دودل هستم درواقع بین جنین شناس ابن سینا و مامدودلم