2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
بله عزیزم منم دو ماه پیش میخواستم برم تو سیکل انتقال رویان...بهم گفتن کیست سه سانتی داری یه ماه ال د ...

اخه من اگر هم کسیت داشتم خیلی ریز بودن ایندفعه از دفعه های قبل بزرگتر بود نگران بودم ممنون عزیزم که دلگرمی دادی🥰😘

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
آره عزیز دلم مثبته  منم یازدهم و سیزدهم آز دارم  ایشالا بتات عاااااااالی باشه

انشالله بتای شماهم عالی بشه🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽

برام خیلی دعا کن نوشین جونم

باهم هستیم با اختلاف یک روز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من ماه پیش کیست 4.5 سانتی داشتم واسه داروهای انتقال اچ دی خوردم محو شد و تونستم این ماه انتقال ...

ممنون که بهم روحیه دادی😘انشالله همیشه موفق باشی

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اخی عزیزم بسلامتی.منم ۳۰مرداد بهم انتقال دادن دوتا پنج روزه.کاش منم مثبت بشم.شماعلایم چی داشتی استرا ...

من کلا از بعد پانکچر سینه درد داشتم که بعد چند روز خوب شد ، انتقال من ۲۸ مرداد بود که ۴ و ۵ شهریور صبح ها از معده درد شدید بیدار میشدم که وحشتناک بود دیروز گلاب به روت ببخشید چنان بالا میاوردم که فقط آخرش اسید معده ام بود و از درد هواااااااار میزدم.

دوم شهریور هم صبح یکم تخمدان سمت چپم تیر میکشید و زیر دلم مثل موقع پریودی درد داشت که یک لحظه گفتم پریود شدم و تمام.همون روز پادرد هم داشتم آخه من هر وقت میخوام پریود شم پادرد میشم و ساق پاهام درد میگیره.

دیگه کلا علائم نداشتم تا امروز که بی بی چک زدم همش حالت سستی دارم که فکر میکنم به خاطر دوغ خوردنم یکی هم حالت تهوع شدید که به خاطر هایپر شدنمه. دولیتر آب آورده شکمم

دو سه روز اول خونه مادرم استراحت نسبی بودم اما کلا همه کار میکردم البته خم و راست نمیشدم 

من کلا از بعد پانکچر سینه درد داشتم که بعد چند روز خوب شد ، انتقال من ۲۸ مرداد بود که ۴ و ۵ شهریور ص ...

منم پاهام درد میکرد و بی جون بودم ولی سینه درد ندارم اصلا.ولی زیر دلم درد دارم

دوستان روز ۱۱انتقالم  منم صبح ساعت ۱۰ بیبی چک زدم  خیلی استرس گرفتمممم میشه بگین مثبته ...

وای عزززیزم مبارکا  ایشالا همه انتقالی ها یکی یکی مثبت بشن به امید خدا

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
دوستان روز ۱۱انتقالم  منم صبح ساعت ۱۰ بیبی چک زدم  خیلی استرس گرفتمممم میشه بگین مثبته ...

مبارکه عزیزم مثبته 

خیلی خیلی خوشحال شدم برات

انشالله که ۹ ماه دیگه به سلامتی نی نی یا نی نیها رو بغل کنی