2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045348 بازدید | 684460 پست
شادن جان پروژسترون ها رو دکتر گفت چه موقع تزریق کنی؟ من از شنبه باید بزنم انشااله پنج شنبه برم انتقا ...

به امید خدا عزیزم😍😍😍 کلینیک امید میری یا فاطمیه؟

من یه آمپول دارم و یه شیاف، دکتر گفت دوازده ساعتی استفاده کن صبحا آمپول میزنم شبا شیاف میذارم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر ایشالا باقیش همخوب پیش بره عزیزدلم خدا پشت و پناه لحظه های زندگیت راستی من هایپر شدم شک ...

ممنون نوشین جون😍😍😍

منم دوبار پانکچرم هایپر شدم منتها انتقالم دوماه بعدش بود، فقط استراحت کن دورش باید بگذره تا خوب بشی منم یه هفته ده روز تهوع شدید داشتم با سرگیجه، مایعات زیاد خوردم مخصوصا دوغ داروهامم مصرف کردم خوب شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم ماه پیش انتقالم منفی شد این ماه طبیعی اقدام کردم ..مرسی خدا تودلیتو حفظ کنه برات 

آخی عزیزم خداروشکر😍😍😍 ممنون نازنین جون

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ماک سایکل رو‌شروع کردم،  از اول سیکل چند روز یکبار استرادیول تزریقی دارم امروز گفتند برم سو ...

دستکاری های رحم خیلی متاسفانه دردناکه. امیدوارم موثر باشه و هر چه زود تر انتقال مثبت داشته باشید و نی نی بیاد تودلتون و این درد ها رو فراموش کنید🌸🌸

اره چرا که نه درخواست دوستی بدید

راستشو بخایین من تازه واردم و نمیتونم چه جوری درخواست دوستی بدم.بی زحمت شما درخواست بدین منم شماره ی دوستمو بدم هماهنگ شین.بهش گفتم خوشحال شد.خدا خیرتون بده.انشاله خدا به جاش براتون معجزه کنه وطبیعی باردار بشین انشاله به حق این روزای عزیز

من کلا از بعد پانکچر سینه درد داشتم که بعد چند روز خوب شد ، انتقال من ۲۸ مرداد بود که ۴ و ۵ شهریور ص ...

ای جانم...ایشالله به حق حضرت رقیه بارداری راحتی داشته باشی....ممنون از توضیحاتت عزیزم