2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
مرسی عزیزم . ایشالله  شماهم دفعه بعد انتقالتون مثبت می شه دو تا رو که براتون انتقال ندادند .؟کس ...

مرسی ممنون من کلا دوتا جنینم بعد پی جی دی مونده بود هردورو انتقال دادن ومنفی شدم دیگه جنین ندارم ...قصد انجام دوباره هم ندارم طبیعی اقدام میکنم ....شانسیه بیشتر خیلیا مشکل خاصی دارن وبا انتقال اول مثبت میشن 

بچه ها من امروز روز دهم انتقالمه. جنین کامپکت (4 روزه) انتقال دادم. از امروز غروب چند تا لک قهوه ای ...

اصلا فکر منفی نکن عزیزم ❤️

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم hcg که عضلانیه مطمئنی نوشته دور ناف؟؟؟  

اره نوشته دور ناف ۹۰درجه

الان بازم چک کردم

زنگ زدم از مامای مرمزم پرسیدم گفت هواگیری کن

دورناف بزن

یعنی هیچکدوم hcgبعد انتقال دور ناف نزدید؟؟؟

@زینبی_بابا    

انشالله موفق باشی دوستم🙏🏻  بنظر من اعتماد به دکتر از نظر روانی خیییییلی تو موفقیت اثر داره&n ...

ممنون عزیزم

اتفاقا من فکر میکنم‌ تو دل کسی رو خالی نکردم، کاملا واضح و چندین بار گفتم که دکتر نصر کیس های با شرایط خوب به بالا رو قبول میکنه 

پس وقتی تو ویزیت اول مشکلی نداشتن احتمالا نتیجه خیلی خوبی میگیرن از ایشون

من گفتم برای کسی مثل من اصلا ایشون دکتر خوبی نیستن و به هیچ وجه حمایتگر نیستن

بچه ها من امروز روز دهم انتقالمه. جنین کامپکت (4 روزه) انتقال دادم. از امروز غروب چند تا لک قهوه ای ...

اگر قهوه ای بوده خیلی احتمال زیادی میره لانه گذینی باشه که.بد به دلت راه نده اصلا.چی کار کردی شیاف گذاشتی؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
واقعا من ته دلم خالی شد کاش چیزی نمیخوندم ازش  یه روز خیلی تعریفه یه روز میکوبن ما این وسط دلش ...

ببخشید که اومدم تو دلت رو خالی کردم

چندین بار گفتم دکتر نصر برای امثال من خوب نیست 

با شما که خیلی خوب و محترمانه رفتار کرده ، حتما از نظرشون نتیجه خوبی هم میگیرید پس چرا  ترسیدید

من دیگه از این به بعد لال میشم حرفی نمیزنم

دقیقا عین نصر البته راستش رو بگم من بهم ثابت شده ست و بهمین خاطر تایید میکنم حرفشون رو،یکی از دوستا ...

دوست من مجرده تنبلی تخمدان داره کلی دارو میخورد ۲ ماه از پریودش گذشت رفت پیشش گفت دارو بده پریود شم نصر گفت نمیدم طبیعی پریود میشی به دوستم برخورد رفت دکتر دیگه گفت این حالیش نیست اون جا یه کیسه بهش دارو دادن یه ماه پریود شد بازم دیگه نشد دوباره رفت پیش نصر که نصر بهش گفت از بس داروها الکی خوردی سیستم بدنت داره بهم میریزه تو این سن کم وقتی میگم  سالمی دارو الکی نخور گوش کن 

متاسفانه گاهی اگه دکتری خلاف فکر و نظر ما حرفی بزنه بدجور میکوبیمش 

قربونت بشم  بعد اون اتفاق خدا خواست و طبیعی باردار شدم قسمت شما و بقیه منتظرا انشاالله ❤️❤️

سلام خوبی؟ لیانا ایشالا من وقت غربال دارم دکتر صدری جنسیتم‌میگه 😁😁با اینکه می دونم چیه ولی باز دوست دارم ببینم میگه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
یازده تا تخمک سینال اچ ام جی اورگالترون سینافکت کیلنیک مام دکتر نصر دفعه دوم بود میکرو کردم یبارم جا ...

عزیزم

معمولا میگن جنین ۵روزه احتمال اینکه بگیره بیشتره.گریدشون خوب بود؟

علت دیگه ای نداشت که منفی شدید؟

منم دفعه اول جنین بلاست (البته گرید c)داشتم،نشد،اما بعدا متوجه شدم آندومتریوز دارم 

ببخشید که اومدم تو دلت رو خالی کردم چندین بار گفتم دکتر نصر برای امثال من خوب نیست  با شما که ...

دور از جون عزیزم میدونم حالت رو ناراحتت کرد منم بودم ناراحت میشدم 

انشالله با این دکتر جدیدت بهترین نتیجه رو بگیری زود 

دوست من مجرده تنبلی تخمدان داره کلی دارو میخورد ۲ ماه از پریودش گذشت رفت پیشش گفت دارو بده ...

من اون دفعه اینجا گفتم دوستان ناراحتم شدن

اهمیت بدین به تغذیه ولی خودتون و دیگران رو اذیت نکنین

اگر میخواست تاثیر بد بزاره کارتن خوابا نباید تخمک میداشتن که

از تو چه ظرفایی و تو چه اشغالایی تغذیه میکنن 😂

خواهش 
۲۵ بهمن عزیزم ، اصلا مهم نیست این تاریخها یکی دو هفته همیشه متفاوته ، شاید شما زودتر از منم زایمان ک ...

منم ۲۶ بهمن بودم،،  بله شنیدم که تا دوهفته عادیه فقط کنجکاو شدم آخه چرا اینطوریه،،  شایدم به رشد جنین بستگی داره و سنشو از رو رشدش میگن،،،  دوست دارم دیرتر زایمان کنم من فوبیای زایمان زود دارم دوست دارم ۴۰ هفته رو رد کرده باشم و زود نیاد

اگر قهوه ای بوده خیلی احتمال زیادی میره لانه گذینی باشه که.بد به دلت راه نده اصلا.چی کار کردی شیاف گ ...

اون موقعی که دیدم دور و بر ساعت شیاف گذاشتنم بود، که گذاشتم. دوباره یه ساعت و نیم بعد شیاف هم یه لک دیگه دیدم