2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045332 بازدید | 684459 پست

سلام دوستان

من از دیشب معده درد شدید دارم منتظرم ۱۰ بشه زنگ بزنم مرکز بپرسم.

داروهام کابرگولین هفته ای ۲ تا  شبی یک آسپرین یک ویتاین د ۱۰۰۰ و فولیک اسیده 

امکان داره از داروها باشه

رحمم که دقیقا مثل روز اول پریود درد میکنه از دبشب ادرد هم دارم البته من همیشه تو پریود پادرد دارم

رفتم عزیزم باند پر خون شده بود ولی ماما که باند رو باز کرد و تمیز کرد خونریزی سریع قطع شد، دکتر هم ...

خدارو هزارمرتبه شکر....مرسی که گفتی خیلی نگرانت بودم...الهی به حق امام حسین با دل شاد نی نی رو بغل بگیری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سها جون باهمیم...علامتی داری؟

سلام عزیزم من از دیشب درد شدبد معده دارم ، مثل دوز اول پریود زیردلم درد میکنه پادردم همینطور من همیشه توی پریود پا درد دارم. کمرم هم مثل زمان پریودیه.

پریودم از ابتدای سال منظم نیست .نمیدونم اصلا تایم پری کی هست

سلام دوستان من از دیشب معده درد شدید دارم منتظرم ۱۰ بشه زنگ بزنم مرکز بپرسم. داروهام کابرگولین هفت ...

خیلی هم نشونه های خوبیه....مامان شدی ایشالله...علائم پریودی نشونه های بدنن که همه چی عالیه

سلام عزیزم من از دیشب درد شدبد معده دارم ، مثل دوز اول پریود زیردلم درد میکنه پادردم همینطور من همیش ...

به خدا نشونه خوبیه نوشین جونم...یعنی رحمت توش اتفاقای خوبی افتاده و داره اماده میشه...این درد جا باز کردن نی نی هاست...عالیه...مبارکه

بچه ها ازمایشگاههایی که تست کرونا میگیرن جمعه وروزهای تعطیل هم بازن؟میخوام زودی جوابشو بدن؟

ازمایشگاه آرامش. سعادت اباد. میدون کاج. هزینه پی سی آر هم ۶۳۹ تومن هست. من رفتم ۲۴ ساعته جواب رو دادن. نمیخواد هم از قبل نوبت بگیری

خانما دکترم برا قبل انتقال پنتوکسی فیلین داده برا چی؟؟  با مصرفش حالت تهوع شدید میگیرم و با عرض معذرت استفراغ شدید چیکار کنم کسی تا حالا اینطور بوده؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
پس من چکار کنم کسیو ندارم بیاد پیشم، ذهنم مشغول شدش

عزیزم 😢😢😢😢 مامانت نمیتونه بیاد؟؟ 

اون همه آدم که اذیتت میکردن بابت بچه؟؟ هیچ کس؟ 

خیلی سخته خو

باز اگر طبیعی باشه زایمان یه حرفی ولی با سزارین کمک لازم میشه، تازه همسر آدم بهتره چند روز هم نره سرکار 

میگم زینب جان من بعد سزارین میتونم خودم پاشم به کارهام برسم و به بچه برسم دیگه.نه؟'البته اینکه کمک ل ...

عزیزم 10 روز که اصلا فکر کارو نکن، حتی شستن یه لیوان 

اون قدر بعدش خسته ایی، استرس شیر داری، استرس رشد و سلامت بچه که دیگه جایی برای کار نمی مونه، اصلا هم شیر زن بازی نکنی ها، هم به خودت لطمه می‌زنی هم توهم توانایی برای دیگران ایجاد میشه 

به نظرم تا یک ماه بعد از تولد بچه واقعا هیچ کاری نمیشه کرد جز شیر دادن به بچه و آروم کردنش، دیگه هر وقت خوابید تو هم باید بخوابی

اگر میتونین شیر دوش بخرین یا اجاره کنین، بعد از هر وعده شیر دهی 10 دقیقه یا یک ربع شیر بدوشین، هم شیرتون زیاد میشه هم اون شیر بعد از مکیدن نوزاد شیر پرچرب تون هست و جمع کنین برای ساعات شب یا هر وقت خسته اید، بدین دست مادر، یا همسر اگر بچه موقع خواب شما بیدار شد، اونا بهش بدن حتی شده با شیشه

اون شیر چرب خصوصا اگر شبها داده بشه بچه مدت بیشتری سیر می مونه و بیشتر میخوابه

فقط و فقط هم نهایت تا یک هفته اول بچه رو برای شیر خوردن هر دوساعت بیدار کنین بعدش دیگه اتفاقا شب حمومش بدین و بعد شیر مفصل، بعد هم بذارید مفصل بخوابه

اگر نگران افت قند شدین بعد از4_5 ساعت هم یه دستی به کتف یا پای بچه بزنیم، اگر خودش رو جمع کرد و تکون داد بذارید بازم بخوابه، این کار پایه و اساس خوش خواب بودت بچه رو ایجاد میکنه

دوستان اندمترین برای هر ۲۱ قرص یک اپلیکاتور داره یعنی باید از یک اپلیکاتور برای تمام اون قرصها  ...

عزیزم من شیافم سیکلوژست و فرتیژست بود با دست میذاشتم اوایل واژینال، بعدا رکتال 

در مورد اپلیکاتور دوستانی که تجربه دارن راهنماییت میکنن

سلام دوستان من از دیشب معده درد شدید دارم منتظرم ۱۰ بشه زنگ بزنم مرکز بپرسم. داروهام کابرگولین هفت ...

عزیزم فکر نکنم مال دارو باشه.بیا دنبال نشونه و علائم بودی گفتی اومد.به فال نیک بگیر.من که دیروز قشنگ رگه خون دیدم.به کل ناامید شدم نشستم یه دل سیرگریه کردم اشک شوهر بیچاره رو هم دراوردم امروزم اومدم سرکار.چون میمومندم خونه خل میشدم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
برای انتقال چه داروهایی میخوردی؟ من بعد از قضیه سقط و قطع داروها احساس خشکی شدید داشتم نسبت به کمرم ...

ستاره‌جان‌‌داروهام‌زیادبود

فرتیل‌سی‌ام‌روزی‌۳تا

پنتوکسی‌فیلین‌روزی‌۲تا

استرادیول‌روز۴تا

کلسیم‌دی‌روزی‌یکی

آاس‌آ‌روزی‌یکی

فولیک‌اسید

من‌پردینازول‌نداشتم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
پس من چندین ساله باردارم...اخه زمستونم بخاری روشنه گرمم میشه شدید خاموش میکنم سردم میشه شدید😁😁 شو ...

من دیگه انقد علایم بارداریم زیاد شده که هر روز چند ساعت بعد از شیاف پروژسترون کیسه آبم هم پاره میشه   

خدا رحمتشون کنه عزیزم خدا انشالله به خودت توان میده کارهات رو انجام میدی من ایران نیستم، انشا ...

ممنون مامان سوفی جون. آره عزیزم دقیقا همینطوره که میگی. منم دو تا کار هست که احساس میکنم خیلی دست پاچه ام میکنه. یکی حمام کردن یکی هم وقتی شیر میپره تو گلوشون. خدا خودش به همه مادرا کمک کنه. امیدوارم به زودی نی نی بیاد تو دلت و کیف کنی از داشتنش

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم