2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044696 بازدید | 684402 پست
سلام دوستان خوبید؟ اگه دندون درد داشته باشیم که به عصب رسیده باشه و عفونت کرده باشه، بخایم برای ورو ...

همسر من ۱۰ روزی بود دندونش عفونت کرده بود و هرروز آموکسی سیلین میخورد.برا آزمایش که رفت تستش مثبت شد.

خدایا شکرت  
خانم‌دکتر اقاحسینی مرکز امید البته بیمارستان شریعتی و بهمن هم فعالیت داره

من بیمارستان شریعتی دکترم بودن خیلی خوب بودن برای من وقت اورولوژ تعیبن کردن بهش گفتم شوهرم قبول نمیکنه و تاثیری نداره روش همون روز منو برد تو سیکل 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا این روزا اینقدر دیر میگذره؟ کاش برم یک خواب عمیق و روز آزمایش از خواب بیدار بشم

آخ اره.من دیگه نمیتونم بشینم خونه از فردا میخوام برم سرکار

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
آخ اره.من دیگه نمیتونم بشینم خونه از فردا میخوام برم سرکار

خوب میکنی باز اینجوری سرت گرمه .

من که نشستم خونه همسرم نمیذاره برم دفتر . مامانم هم شاغله اونجا هم برم باز تنهام. از صبح تا شب دارم میپلکم تو خونه

هرسال شب سوم محرم  مادرشوهرم ۶۰۰ غذا  میده هیت امسال به خاطر کرونا کنسل شد ولی چون عادت کر ...

عزیزدلم الهی ک بحق‌حضرت ام البنین بزودی بیا بگی‌منم‌ازمایشم مثبت شده بچهها..قربون‌دل شکستت منم یه منتظرهستم عزیزم..برام دعاکن..من دوتا از جاری هام دلشون خوشه ک نی نی ندارم ی بارم بدجور دلمو شکسته با حرفش ولی به امیدم به خدا بوده..ماه اینده میخوام برم واسه انتقال..ی بار ای یوی ای شدم‌منفی شدم ولی..از همه ی خواهری گلم میخوام که برام‌دعاکنید بچهااا از ته دلتون تو ای شبا‌ قابل دونستین‌منم دعاکنید.ان‌شاالله ک همه مامانای منتظر خدا ب بحق این ماه عزیز دامنشون سبز کنه 

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
یعنی در ماه یک هفته میری اونجا و همسرت تنها میمونه؟ من آبجی دارم.کار بلد نیست.مجرده.ولی میدونم که م ...

نه بابا، با همسرم میریم

خانواده ما کوچیکه، نمیذارن همسرم تنها بمونه، برعکس اگر نیاد و نمونه ناراحت میشن 

خوب میکنی عزیزم 😍 😍 😍 😍 تازه پیج دکتر ظریفی هم از اول برو بخون و جزوه بردار به دردت میخوره 

خوب میکنی باز اینجوری سرت گرمه . من که نشستم خونه همسرم نمیذاره برم دفتر . مامانم هم شاغله اونجا هم ...

یه کتابی چیزی بردار بخون بزار سرت گرم بشه.راستشو بخوای من ناامید شدم.نمیخوام دیگه بهش فکرکنم فعلا 

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
انشالله همه چی خوب پیش میره.نی نی دیگه تو دلته هیچجا هم نمیره تا بیاد توی آغوشت🌷😍🌷😍 من چهارشنبه ...

برای منم دعاکن با انتقالم ک ماه ایندهست باردارشم گلم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.