2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044669 بازدید | 684402 پست
عزیز دلم خودت داری میگی ایران اینجا همینه ناراحت نباش اینجا راحت راحت دل میشگونن   من جای شما ...

وقت ندارم اخه😢

حالا امروز دارم میرم پیش دکتر سقط مکرر، اینم به بدلخلاقی معروفه 

خدا میدونه امروز چی بشنوم😅

دیگه‌ به نظر میرسه باید پوستم کلفت‌باشه

😕😑۹ تا فولیکول داری من ۱۸ تا یه سمتم داشتم با ذخیره  بالا اوضاعت خوبه اصلا بد به دلت راه نده ...

اره گفت به زور یک میشه

ولی گفت من ذخیره واسم مهم نیست سن مهمه

گفت با همین تعداد بیست سالت بود ۴ تا بچه بغلت میذاشتم

ولی تو فقط ۴ تا تخمک بیکیفیت و پوچ میدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز رفتم پیش دکتر نصر اولا که یک ساعت معطل شدم شوهرم رو راه ندادن وقتی هم رفتم تو تا تونست س ...

واقعاااا؟؟؟؟ آخه مگه شما چند سالته.....این چه حرفیه آخه...من خواهرم توی 42 سالگی بچه دومشو بدنیا آورد و توی 45 سالگی دوباره باردار شد که خودش از بین بردش.ناراحت نباش فقط باید خدا بخواد..

وقت ندارم اخه😢 حالا امروز دارم میرم پیش دکتر سقط مکرر، اینم به بدلخلاقی معروفه  خدا میدونه ا ...

انشاالله که زود زود خبر بارداریتو بشنویم 

توکل کن به خدا یا علی بگو و برو جلو ایشالا کلی جنین با کیفیت واست تشکیل میشه با یه نی نی برمیگردی آمریکا 😍

انشاالله به حرمت صاحب این ماه شما و همه منتظرا زود زود از ته دل بخندین 💓💙

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم یعنی واقعا انتقال و‌پانکجر  باهم این قیمته؟ آخه من خیلی از مراکز رو‌میشناسم که ...

انتقال فرش هزینه ای اضافه بر پانکچر نداره. یعنی شما روز پانکچر 4800 میدی، اما میتونی یه بار انتقال فرش انجام بدی بدون هزینه.

دارو و سونو هم که ربطی به اینا نداره. هزینه اش جداست.

😁😁 قربونت برم لیلا جون ان شاء الله قسمت خودت و بچه های تاپیک نی نی های به وقت ایران 😄💙👼🏻💖👼 ...

واااااییییی عزیزدلمممم....هزار ماشالا چقدر ناز و دوست داشتنیه...خدا برات نگهش داره...این نشون میده ماشالا یه بچه ی قوی و باهوشه که این چیزا بش اثری نداره.

ظاهرا آزاد که میشن، منم راه دیگه ای پیش پام نیس. بازم عذرخواهی میکنم که باعث ناراحتی خواهرای عزیزم ...

نه عزیز دلم اگر اینجا با هم درد و دل نکنیم که دلامون میپوسه خوب کردی گفتی 

درسته سخته اما وقتی میسپاری به خدا و ایمان داری که بصیرت خدا بر تقدیرمون بیشتر از خودمونه باز نصفی از سختی و غصه آدم کمتر میشه

سلام دوستانی که تبریز هستید اسم دکتر خوب معرفی میکنید لطفا 

حمدی کلینیک میلاد هم هست الزهرا هم هست

فرزدی هم میگن خوبه

من دکترم حمدی هست انشالله چند روز دیگ انتقال میدم

اومدی ایران پیش خانوادت شاد باش عزیزم  دکترم روز بدی داشته بد حرف زده وگرنه در این حدم بی پروا ...

منم باهات کاملا موافقم. هممون روز خوب و بد داریم. راستش من حتی فکر میکنم همه جای دنیا همینه اما با توجه به شرایط الان ایران، شاید این رفتارا نمود بیشتری پیدا میکنه. اما با تمام این تفاسیر ایران جای بدی نیست و همه جا تو هر صنف و شغلی آدما با روحیات متفاوت هستن.

به خدا اون روز تو اتوبان یه ماشینه منو ندید اصلا، نزدیک بود بزنه بهم. بعد هر چی فحش بود نثارم کرد، دیگه راننده های دیگه انقد شاکی شدن و بهش بوق زدن که مقصر خودت بودی، رفت

داداشم کلی نصیحتم کرد کا الان مردم همه عصبی هستن بخاطر شرایط. گفت درک کن و موردی پیش اومد جواب نده. تو چه میدونی اون روزش رو چطوری گذرونده

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم عزیزم ،یچیزی بگم لطفا بهم نخندین ، ینفر بهم گفت بچه دوستش لب شکری شده ،من دیگه از اونروز استر ...

لب شکری رو تو سونو تشخیص می دن

نگران نباش 

تو سونو انومالی چک می کنن