2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044699 بازدید | 684402 پست
عزیزم تو امریکا روز بد و روز خوب واسه بی احترامی به دیگران هیچ توجیهی که نداره هیچ ، تازه میتونن به ...

این جا ایران عزیزم 😂ما این جا نظم و قانون اساسی تو هیچی نداریم چه برسه این موارد ریز 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
لیلا جان خدارو شاهد میگیرم که دقیقا همین رفتار رو کرد و همین حرفارو زد خودم از دیروز تو شوکم کلی گر ...

حق داری. خسته و کوفته از اون سر دنیا کوبیدی اومدی بعد همچین حرفی آدم بشنوه خدایی داغون میشه. اما پاشو خودت رو جمع و جور کن. اینا اسمشون روشونه، دکترن خدا که نیستن. بهت قول میدم قول میدم همین سیکل با ورجک تو دلت برمیگردی آمریکا. اوه اگه بدونی من چه حرفایی شنیدم. یه کم قوی باش دختر. آسمون که به زمین نیومده، غصه بخوری کفران نعمت کردیا. شما که یه فرزند هم داری، پس با خیال راحت و آرامش پیش برو تا نتیجه دلخواهت رو بگیری

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما خوبین مصرف بیش از حد کابرگولین باعث چه مشکلاتی میشه؟ هر کی میدونه تو رو خدا بگه

عزیزم  من هفته ای دوتا میخوردم  به شدت  پهلو و کمر درد و سر درد گرفته بودم تا حالا همچنین دردی تجربه نکرده  بودم دکتر گفت مجبوری باید بخوری 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
ابن سینا انتقال و پانکچر رو باهم۴۸۰۰میگیره

عزیزم یعنی واقعا انتقال و‌پانکجر  باهم این قیمته؟

آخه من خیلی از مراکز رو‌میشناسم که مثلا فقط پانکچر به تنهایی ۴تومن یا کمی بیشتر میگیرن!دارو و سونو و ... که بماند!

حتی مراکزی که توی تهران نیستن!

۳۹ سالمه چی بگم عزیزم لابد من خیلی بدشانسم😭😭😭 اصلا نمیتونم جلو گریم رو بگیرم بیشتر از برخوردش ...

عزیز دلم خودت داری میگی ایران اینجا همینه ناراحت نباش اینجا راحت راحت دل میشگونن  

من جای شما باشم داروشو‌استفاده نمیکنم میرم با یه دکتر دیگه 

این همه دکتر خوب  یا برو رویان  

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
ببخشیدیه‌سوال‌دیگ من‌‌‌دکترم‌قزوین‌هس‌‌‌...اماجنین‌هام‌بیمارستان‌پیامبران میخام‌بدونم‌میشه‌برم‌همو ...

عزیزم همه چیو دست دکتر ها نسپار من برای بار سوم گفتم آزمایش  انعقادی و ژنتیک و کاریوتاپ هر چیزی فکر کنی بنویس گفت ما بعد ۳ یا ۴تا آی وی اف ناموفق این مراحل پیش میریم  منم اصرار کردم خلاصه درسته هزینه اش بالا شد ولی چاره  نبود اخرین جنینم بود  اینا  حالیشون نیست فقط میخوان پول بگیرن آزمایش  همه رو دادم و مشکلی نبود خیالم راحت  شد 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
سلام دوستان گلم ⭕⭕⭕ کلا گاهی وقتا خدا دوست داره آدم  تو آمپاز از نوع شدیدش بذاره هیچی، تخمدون ...

عزیزم ناراحت شدم..حیف شد ولی ایشالا که این اتفاق منشا خیر برات بشه و طبیعی باردار بشی یا اینکه توی سیکل بعدی حسابی دست پر باشی.

چشم عزیزم 😘😘😘 منم سعی میکنم بیخیال باشم اصلا فازشونو نمیفهمم😐😐

رها جون به حرفای خاله زنکی گوش نده بعضی ها مدلشون اینجوریه  میخوان فکر طرف رو مشغول کن به چیزای بد با خنده رد کن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
نگفتن چند روز طول میکشه تعیین سلامتی جنین؟؟ 

نپرسیدم عزیزم

در موردش صحبت نکردم والا اصلا اجازه نمیداد حرف بزنم

اگه در مورد پی جی اس میپرسیدم که دیگه هیچی ، معلوم نیست چی بارم می‌کرد 

لابد میگفت تو حالا مگه چنتا تخمک میدی که بخوای پی جی اس کنی

😁😁 قربونت برم لیلا جون ان شاء الله قسمت خودت و بچه های تاپیک نی نی های به وقت ایران 😄💙👼🏻💖👼 ...

ای جانم هزار ماشاالله خدا حفظش کنه 😍😍😍😘😘😘😘

خندشو😂😂😂😂😂😂😂😂

انشاالله همیشه سلامت باشه💓💓💙💙

حق داری. خسته و کوفته از اون سر دنیا کوبیدی اومدی بعد همچین حرفی آدم بشنوه خدایی داغون میشه. اما پاش ...

ممنون لیلا جون، خیلی بهم آرامش دادی

همسرم هم همینو میگه، میگه خدا که نیست ، حالا کارش خوبه دلیل نمیشه دانشمند باشه و ادعای خدایی کنه

من ناراحتیم از نظری که داد نیست ناراحتیم از نوع برخورد و طرز حرف زدنش بود

وگرنه بچه که نیستم میدونم شانس زیادی ندارم، ولی گفتم تلاشم رو بکنم که بعدا پشیمون نشم

دیگه توکل بخدا، هر چی خیر و صلاحمه پیش بیاد ایشالا 

نپرسیدم عزیزم در موردش صحبت نکردم والا اصلا اجازه نمیداد حرف بزنم اگه در مورد پی جی اس میپرسیدم که ...

😕😑۹ تا فولیکول داری من ۱۸ تا یه سمتم داشتم با ذخیره  بالا

اوضاعت خوبه اصلا بد به دلت راه نده  ذخیرت رو از رو سونو گفت زیر یکه؟؟؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺