2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044760 بازدید | 684409 پست

من امروز رفتم پیش دکتر نصر

اولا که یک ساعت معطل شدم

شوهرم رو راه ندادن

وقتی هم رفتم تو تا تونست سنم رو تو سرم کوبید 

اصلا قبول نمیکرد منو ای وی اف کنه

بهش گفتم من از امریکا به خاطر همین اومدم ایران ، بهم گفت اشتباهی اومدی

بعد پاشد رفت ، گفتم خواهش میکنم واسم دارو بنویسید ، همین جور بدون اینکه بهم نگاه کنه به منشیش گفت بنویس واسش و رفت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز رفتم پیش دکتر نصر اولا که یک ساعت معطل شدم شوهرم رو راه ندادن وقتی هم رفتم تو تا تونست س ...

عجب.... ناراحت نباش. البته تو هر شرایطی امید خیلی خوبه و اینکه امیدوار کردن. حالا اینکه دکتر نصر با این سابقه درخشان این کار رو کردن... جای تعجبه!! ولی شما امیدت به خدا باشه چشمت به محبت خدا باشه. اول خدا بعد دکترا.... تلاشتو بکن.

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار
به نظرم امروز پروژسترون رو نخور تا فردا از یه دکتری یا مرکزی بپرس. دوفاستون همون پروژسترونه یا نوعی ...

میدونید دوفاستون الان چیکار میکنه؟

از امروز اصلا طوری هنگم که قدرت تحقیق و درکم فتیله اش کشیده پایین. نه فهمیدم چی گفتن درباره دوفاستون و اینکه کی و چطور بخورم، نه الان میدونم تو شرایطی که من دارم، این دارو باهام چیکار میکنه

و این فولیکولا قراره چه بلایی سرشون بیاد

میدونید دوفاستون الان چیکار میکنه؟ از امروز اصلا طوری هنگم که قدرت تحقیق و درکم فتیله اش کشیده پایی ...

الهی بگرد.درست میشه عزیزم.سعی کن آروم باشی.

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عجب.... ناراحت نباش. البته تو هر شرایطی امید خیلی خوبه و اینکه امیدوار کردن. حالا اینکه دکتر نصر با ...

عزیزم سابقه درخشانش واسه اینه که کیس هایی رو‌قبول میکنه که بالای نود درصد اطمینان داره

تا کی اینجوری هستن، آخه اصلاً نمیتونم کنارش بخوابم متأسفانه 😢

والا خواهر تا هر وقت دلشون بخواد ولی تو حدود 3 ماهگی پسرم خوب شده بود فقط یکی دوبار بیدار میشد، ان شاء الله دختر شما هم خوب میشه

عزیزم کاملا درک میکنم،تنهایی نمیشه ادامه داد حتما از عزیزانت کمک بگیر، بعدا خیلی خیلی بهتر میشه، سعی کن از کوچولو بودنش، از ظرافت نوزادیش لذت ببری، خییییییییلی تند میگذره

من الان لباس های نوزادیش رو میبینم، همش میگم خدایا کی این قدر کوچیک بود، چه زود گذشت

دکتر نصر گفت0.9

تعجب میکنم که اینطور رفتار کرده.چون فوق العاده با اخلاقه.احتمالا دندش چپ بوده.اما از من بهت نصیحت ازش دلزده نشو و کارات رو پیش همین نصر انجام بده دوست من۱۰سال مشکل داشت همه جا رفت بار اول میکرو با نصر الان۱ماهه بارداره.خود منم اشتباه کردم از اول نرفت پیش نصر.

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
یعنی قرمز جیگری میشه موقع زور زدن، نمیدونم این اندازه طبیعیه یا نه 

آره بابا طبیعیه 

کبود فرق داره 

مرضی جان موقع دادن قطره آد هم خیلی مراقب باش، من دوبار نزدیک بود پسرم خفه بشه، حتی چند لحظه کبود شد 

اصلا عجله نکن، قطره قطره بریز کنار گونه اش

زینب جان وسوسه شدم بی بی زدم منفی بود درد پریودم زیاد شد.یه لکه هم دیدم یه شیاف گذاشتم از ترسم.علایم ...

عزیزم مگه روز چندمی؟؟ بی بی که اعتبار نداره

این همه دوستان بودن با بی بی منفی ولی مامان شدن 

تعجب میکنم که اینطور رفتار کرده.چون فوق العاده با اخلاقه.احتمالا دندش چپ بوده.اما از من بهت نصیحت از ...

من که اخلاقی ندیدم، بدجور دلم رو شکست

بهم میگه اگه بیست سالت بود ۴ تا بچه میذاشتم بغلت، تو دلم گفتم اگه بیست سالم بود مگه دور از جون خل وچل بودم بیام پیش تو

من پیشش انتقال میدم، ولی خیلی ناراحتم از برخوردش و اینکه به زور واسم دارو نوشت