2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044788 بازدید | 684410 پست
سلام دوستای خوبم من امروز انتقال دادم.۳تا جنین اولش برای همتون و همه ی خانمهای منتظر دعا کردم انش ...

خدارو شکر خوشحالم برات ان شا الله با یه بتای عالی جشن بگیری

مرسی که یاد ما هستین🌿🌺⚘⚘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شکر خوشحالم برات ان شا الله با یه بتای عالی جشن بگیری مرسی که یاد ما هستین🌿🌺⚘⚘

انشالله با دعای شما

مرسی از مهربونیتون

خدا به حق حضرت رقیه به شما خیلی راحت فرزندان سالم و صالح بده

کاش ازش میپرسیدی که این چند روز یه شب در میون اقدام داشته باشی. یعنی دیگه دوفاستون نخوری که پریود بش ...

راستش هیچی دراینباره نمیدونم

مامای اونجا تو اون شرایطی که هیچی نمیفهمیدم یه نسخه دستم داد گفت دوهفته بخور بعد پریود میشی و یبار دیگه ام گفت طبیعی اقدام کن

راستش ارتباط دوفاستون رو با باروری و عدم باروری نمیدونم

اونام چیزی نگفتن، جو گرفته بودشون عجله داشتن زودتر بندازنم بیرون🤭

زینبی جون مگه بیاد کمک کنه

این پروژسترون رو بخورم  یا نه

خیلی سخته واقعا😔 منم هربار ک تلاشم بیشتر میشه، یه چیزایی پیش میاد ک انتظارشو ندارم... آدم کم میاره ...

آره دقیقا" 😳

واقعا به تنهاچیزی که فکر نمیکردم کنسل شدن بعد اینهمه زحمت بخاطر این ازمایش بود

بچه ها میشه بگید انوکساپارین رو چطوری بزنم؟ نوشتن ۹۰ درجه دور ناف فقط اینکه اون هوایی که داخلش هست ...

اره 90درجه دور ناف...هواشم پرستار به من گفت خالی نکن تا کبودیش کمتر بشه...سه بند انگشت دور تر از نافو بگیرین بعد خیلی اروم واردش کن و بزنش...خیلی اسونه

وای الان به روز آزمایش فکر کردم یه جوری شدم.. یاد بعد ای یو ای افتادم که رفتم جوابو بگیرم. خانمه ن ...

گلم چرا به چیزهای منفی فکر میکنی؟ همه ماها که مثبت شدیم بارها و بارها این تجربه تلخ رو داشتیم اما نهایتا به نتیجه رسیدیم. دلیل نداره که همیشه این تجربه تلخ تکرار بشه. فقط به چیزهای مثبت فکر کن انشالله که حتما حتما مثبتی و از این به بعد فقط تجربه های شیرین روبروت باشه ❤️🙏🏻 بعد خودت به این روزها میخندی😍

یه سوالی بچه ها، کسایی که از مراکز پیگیر بارداری بودن، ایشالله بعد بارداری پزشکتون رو عوض میکنید؟ م ...

عزیزم انشالله بعد بارداری یا با همون دکتر خودت ادامه بده یا اگر به هر دلیلی با دکتر دیگه ای ادامه دادی حتما حتما دکتری رو انتخاب کن که خودش کار آی وی اف انجام میده و حتما هم اطلاع بده که آی وی افی هستی چون شرایط ما و کم و زیاد کردن داروهامون بشدت حساس و تخصصیه

نه همه ازمایشها رو یکجا دادم اشتباه کردم دیر دادم اونقدر که دیگه فرصتی نداشتم واسه جبران اشتباه اح ...

من دکترم گفت ازمایشای قبل بارداری را بده وقتی میای مطب جواباشونابیار چجور شمارا همینجور شروع کردن؟

یا رب العالمین
من دکترم گفت ازمایشای قبل بارداری را بده وقتی میای مطب جواباشونابیار چجور شمارا همینجور شروع کردن؟

داده بودن قبلا

ولی فشاری نیاوردن، گفتن روز عمل همراهت باشه

همسرمم فراری و سعی میکرد یجوری دربره از زیر موضوع ازمایش و...

منم گفتم فشار نیارم روز عمل مدارک رو تحویل میدیم

من پیش دکتر عارفی میرم. دکتر خوبیه امروزم تلاش کرد پانکچر بشم ولی دکتر بیهوشی نذاشت