2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
میگم این قرص رو دکتر بهم داده بود تا این ماه که تموم شد برم واسه انتقال حالا من میخواستم ماه دیگه بر ...

من شیراز چندجا گشتم گفتن گیر نمیاد، مجبور شدم بجاش کنتراسمین بخرم، با پزشکت صحبت کن ببینه جایگزینش چی بخوری، کارکرد ال دی ها که فرقی ندارن این قرصی که من جایگزین کردم مسئول داروخانه گفت دقیقا همون ترکیبات روکین داخلش هست

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اخه دیشب یه دونه بیبی گذاشتم منفی شد اولش بعد خوابیدم صبح که رفتم سرویس دیدم یه هاله ی کم رنگ افتاده ...

انشاءالله که مثبتی گلم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من ماه پیش روز دوم و دوازدهم پری رفتم سونو کرد بهم قرص تقویتی داد گفت روز ۳وم پری دوباره بیا امروز رفتم بازم سونو کرد و قرص ال دی داد گفت ۲هفته دیگه بیا اینسری برم به نظرتون چیکار میخاد کنه؟؟؟چرا باید قرص ال دی بخورم؟؟؟

@زینبی_بابا  

من ضخامتم روز 12 سیکل 7.2 بود. قراره فردا هم برم سونو باز. کمه این ضخامت؟

چیکار کنم بره بالا

بهم گف استرادیول علاوه بر خوراکی واژینال هم استفاده کنم

معمولا چه روزایی از سیکل انتقال میدن؟ بهش گفتم این هفته میشه گف نه جا داره هنوز

سلام خواهرای گلم،  امید بخدا، رسیدم بیمارستان که برم واسه پانکچر هوای منو داشته باشین و سفارش ...

بروخداپشت‌وپناهت

موفق‌باشی‌عزیزم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم سیکل بلند چون به رحم استراحت میده یه جورایی استاندارد هست و اغلب همینو میدن مگر اینکه بیمار عج ...

ممنونم عزیزم نه کیست گفت نداری ولی خب من عجولم😊😊😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍