2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
سلام من ازمايش دادم عددش ٢ بود روز ١١ ولي دكتر ميگه داروهات و ادامه بده و تكرار كن سه روز ديگه ولي ...

روز یازده خیلی زوده.نمیدونم.ولی ما روز 16 ازمایش دادیم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
اره خیلی سخته من تا دو سه هم راضیم بیدار باشه.ولی متاسفانه تا خود صبحه. صبح ها میخابه ها.مثلا هنوز ...

سارا جون راست میگه دوستمون به وقت لس آنجلس زندگی میکنه وروجک. تورو خدا منو ببخش اما قیافه شیطون پسرت با چشم باز ساعت 6 صبح رو تصور کردم، خنده ام گرفت حسابی خدا حفظشون کنه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من ازمايش دادم عددش ٢ بود روز ١١ ولي دكتر ميگه داروهات و ادامه بده و تكرار كن سه روز ديگه ولي ...

نه خانومی قطع نکن

اولا روز ۱۱ خیلی زوده و بعد حرف دکترت رو گوش کن داروهاتو ادامه بده و سه روز دیگه آزمایش بده انشالله که بتات میره بالا

بیمارستان شریعتی میرم.دولتیه و تیمی کار میکنن دکتر مشخصی نیست.4 بار انتقال دادم

خانومی منم شریعتی میرم پنجمین انتقالمه روز ششم انتقال هستم

شما هم این سری آمپول هورمون رشد داری؟

برای IUI وIVFباید حتما همسر آزمایش HIVوهپاتیتBوCداشته باشه 

ابن سینا خیلی گیر میده به این موضوع. تازه فقط تا ۶ ماه قبول میکنه آزمایش های عفونی رو! ولی نمیدونم میشه پیچوند یا نه. ما هر دو تو کل پروسه مون تو ابن سینا مجبور شدیم الکی یه بار دیگه آزمایش بدیم. 

سلام به همگی  از همتون ممنونم ک اونروز برای دوستم دعا کردین 

این دوستم بیمارستان شریعتی ای وی اف انجام داده بود با اولین انتقال باردارشد . البته ۸ سال نازایی داشت . با دعای خوب و قلب مهربونتون امروز زایمان‌کرد و گل دخترش دنیا اومد

انشالله دامن همه سبز بشه ❤❤❤❤

خدای من خدای معجزه هاست . 
ابن سینا خیلی گیر میده به این موضوع. تازه فقط تا ۶ ماه قبول میکنه آزمایش های عفونی رو! ولی نمید ...

دارچین جون من میخوام برا تعیین جنسیت برم  مرکز ابن سینا 

عزیزم دکتر شما کیه ؟

موفق باشی عزیزم من پزشکم دکتر مختار هستش. البته من شناختی ازشون نداشتم، خود مرکز برام انتخاب کرد.

خب میشه خودتونم دکترو رو انتخاب کنین . شمام برا تعیین جنسیت یا نه ؟

خب میشه خودتونم دکترو رو انتخاب کنین . شمام برا تعیین جنسیت یا نه ؟

راستش از من روز اول پرسیدن، اما من کسی رو نمیشناختم. اما بعضی دوستان گفتن شاید لازم شه یکم اصرار کنی. 

نه عزیزم من برای ناباروری مراجعه کردم. 

راستش از من روز اول پرسیدن، اما من کسی رو نمیشناختم. اما بعضی دوستان گفتن ظاهرا باید یکم اصرار کنی.& ...

انشالله نتیجه میگیری و میای خبر بارداریتو میدی . منم یه دختر ۵ ساله داارم احتمالا از مهر شروع کنم .