2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044863 بازدید | 684416 پست
اره خیلی سخته من تا دو سه هم راضیم بیدار باشه.ولی متاسفانه تا خود صبحه. صبح ها میخابه ها.مثلا هنوز ...

اخی فک.کنم ساعتش با امریکا تنظیم شده فسقل خان😄😄

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا من فقط بعضی وقتا میگه با با با با چهار دست و پا نمیره فقط غلط میزنه  رفلاکس مال بچه من خی ...

انشاءالله زود خوب شه رفلاکسش گناه دارن طفلیها

چون غلت میزنه ی مدت دیکه 4دست وپامیره دیکه.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چهار روز دیگه ده ماهش تموم میشه و میره تو یازده ماه وزنش نزدیک هشت کیلو هستش هفت و نهصد هستش. تا چ ...

خداروشکر واسه خودش کاکل پسری داره میشه چقدر زود گذشت انگار همین چندوقت پیش بود باردار بودی ..چه شرایطی سختی گلم درکت میکنم دختر منم رفلاکس داره سینه رو به کلی ول کرده بود با هزار سختی اخر سینمو بهش داذم کنارش غذاهم میدم میخوره دخترمن ۷ماهه شده گلم .. 

سعی کن یکی ۲قاشق غذایی که میدی سالم باشه حواسشو یجوری پرت کن دختر منم هی اوق میزنه ولی باید عادت کنه کم کم ! یکی از دوستام دخترش ۳ساله شده میگفت همیشه غذاهارو له میکردم میدادم بهش یا با ماست قاطی میکرده الانم دخترش برنجو باید با ماست بخوره حتی کدو سبز درست میکنه میگه باید لهش کنم بدم نمیخوره 😶 

من نگرانم دخترم چندوقت پیش غلط میزد الانم همونم انجام نمیده 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم.خداحفظش کنه دخترتو😍 اره بچه داری واقعا سخته ولی شیرین انشاءالله قسمت همه دوستان پسر من غرغر ...

ای جانم عزیزم از طرفم ببوسش خوشحالم که حالتون خوبه ازین به بعد باید ۱۰تا چشم داشته باشی 😂شلوغ کاریاش گل میکنه 😂

نه عزیزم .منفی شدم.مشکل ما ناباروری با علت نامشخصه ...یه سوال :چطوری متوجه شدی آندومتریوزی؟چه علائمی ...

تقریبا ۳ماه پریود نشدم،و چون اصلا حوصله دکتر رفتن نداشتم،پیگیری نمیکردم،تا اینکه رفتم یه پزشک معمولی برام سونو نوشت.

هم سونوگرافی و هم دکتر ناباروریم هر دو با سونو فهمیدن کیست شکلاتی دارم(یعنی آندومتریوز)

بعد دکتر گفت باید لاپارا و هیسترو بشی!!

من در کمال ناباوری بودم!آخه هیچ علائمی نداشتم.

فقط نمیدونم از کی بوجود اومد!اخیرا یا چند سال!!

شما هم انشالله بچه دار میشید به طور طبیعی

سلام من ازمايش دادم عددش ٢ بود روز ١١ ولي دكتر ميگه داروهات و ادامه بده و تكرار كن سه روز ديگه ولي ...

نمیدونم  فقط میتونم بگم درکت میکنم عزیزم خیلی سخته ... 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
مرضی جون  اصلا تاثیری نداره.یه بار شب بردم حموم.کلا روزو شبو گم کرده.ساعت چند بردیش حموم؟۱۲ برد ...

سلام  عزیزم خوبی کاکلی چطوره چند ماهه شده 😍

سلام من ازمايش دادم عددش ٢ بود روز ١١ ولي دكتر ميگه داروهات و ادامه بده و تكرار كن سه روز ديگه ولي ...

یه درصد احتمال بده آزمایشگاه اشتباه کرده باشه. داروهات رو قطع نکن. تو همین تاپیک دوستامون ناامید شدن دارهاشون رو قطع کردن بعدش دیدن باردار بودن اما متاسفانه بخاطر قطع داروها به خونریزی افتادن. کاری نکن که بعد پشیمون بشی. فوقش یه هفته بیشتر دارو مصرف میکنی دیگه. به خدا ارزشش رو داره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم می شه لطف کنید بگین دکترتون کی بوده که جواب گرفتین

بیمارستان شریعتی میرم.دولتیه و تیمی کار میکنن دکتر مشخصی نیست.4 بار انتقال دادم

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر