2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
نه دیگه من میزارم تو در یخچال که داروها و پمادای بابام هست اون زیر میرا مدفونش میکنم تا حالا که خدار ...

والا یه سری من نخواستم کسی بفهمه، نمیخواستم غصه ام رو بخورن.  مهمون داشتم خواهر برادرام، رفتم یواشکی تو اتاق در رو بستم آمپول رو بزنم انقد برادرزاده 3 ساله ام اومد پشت در عمه عمه کرد که همسرم همه چی رو لو داد!! بعد میگم دو دقیقه هیچی نمیگفتی، میگه خواهراتن عیب نداره مگه غریبه هستن!!!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام زینب جان امگا 9-6-3 تو سیکل اتتقال استفاده کنم؟ فرتیل سی ام رو بهم گفتن نخوری بهتره بخاطر انع ...

عزیزم شما مشکل خاصی داشتی که گفتن فرتیل نخوری؟ و اینکه گفتی بخاطر انعقاد یعنی این دارو باعث انعقاد خون میشه؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینبی جون خواب پسرت درست شد؟؟ دارم میمیرم از کم خابی..چند روز مجبورم صبحها برم جایی. شبها پسرم تا & ...

عزیزم یه ذره بهتره🥴🥴🥴کاملا درکت میکنم خواب حروم شده بهمون

من پریشب بعد از مدتها تونستم عمیق بخوابم😍😍😍💪💪💪💪

دارم سعی میکنم شیر شبش رو کمتر کنم 

والا پسرم شبها به موقع میخوابه ولی وسطش هی بیدار میشه و بلد نیست خودش رو بخوابونه حتما باید بذارمش روی پام اگر دلش خواست میخوابه مجدد😬😬😬

مشکل من اینه باید یادش بدم خودش بخوابه 

آهان، راستی شبها چراغ های خونه رو کم میکنین؟؟ ما صدای تلویزیون هم کم میکنیم و چراغ ها کمتر، پوشکش رو عوض میکنم، لباس آستین بلند خواب تنش میکنم، شیرش میدم و بعد میذارم روی پام، این جوری عادتش دادم، باید عادتش بدم خودش روی تختش بخوابه

ولی کلا گویا همه جا رو درست عمل میکنم غیر از اون روی پا گذاشتن، باید عادتش بدم خودش بخوابه، میگن اون جوری درست میشه و زمان بر هست

دوستانی که پیش نصر میرید 

پانکچر که انجام بدیم ۵ روز بعد اگه بلاست بشن جنین ها همون موقع تعیین جنسیت هم میکنن یا میزارن فریز موقع انتقال ؟؟؟؟؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلام عزیزم نه اصلا ضرر نداره چون اون موقع جنین هنوز رابطه خونی با مادر بر قرار نکرده، خیالت راحت&nbs ...

ممنونمممم عزیزززدلم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
عزیزم.خداحفظش کنه دخترتو😍 اره بچه داری واقعا سخته ولی شیرین انشاءالله قسمت همه دوستان پسر من غرغر ...

عزیزم خدا پسرتو برات نگهداره و 120 ساله بشه...ماشااله بش...دلم ضعف رفت برای شیرین کاری هاش...

سلام عزیزم، مشکلی نیست ولی بعد از انتقال ترجیحا همون ماهی رو بخور😉😉

سلام

زینبی جان من صبح شیافو مقعدی گذاشتم برای اولین بار 

ببخشیدا بعد از نیم ساعت دستشویی رفتم 

الان شیاف اثر خودشو کرده یا دوباره بزارم؟

عزیزم شما مشکل خاصی داشتی که گفتن فرتیل نخوری؟ و اینکه گفتی بخاطر انعقاد یعنی این دارو باعث انعقاد خ ...

الان خیلی ها فرتیل سی ام میدن 

و میگن تا آزمایش بتا بخورید

اگر مشکلی داره چرا میدن؟

ببخشید عزیزم همش اذیتت میکنم.

-من شیاف اندمترین دارم  برای بعد انتقال(واژینال).

چه شیافی مقعدی هست(من فقط باید شیاف بذارم،به آمپول حساسیت دارم)

-سوال بعدیم، من مترونیدازول و پماد دالاواگ از اوایل پریود استفاده کردم(الان چند روزه تموم شده)

ممکنه بازم‌عفونت باشه؟من ترسیدم برم معاینه!

بدن من خیلی سریع عفونت میکنه!میترسم برای انتقالم بد باشه

@زینبی_بابا    

دقیقا این سوال منم هست.چون من قبل از انتقال تا روز آزمایش استفاده کردم.

ببین یه بار یه پزشک زنان به خواهرم اینطور توضیح داد. گفت تو دوهفته اول چون جفت هنوز تشکیل نشده و جنین ارتباط خونی با مادر پیدا نکرده، هیچ دارویی ضرر نداره. چون اصلا به جنین نمیرسه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم