2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
زینبی جون من ۱۲ هفتمه ولی همچنان تهوع دارم خیلی بده تا کی ادامه داره😥😥😥

عزیزم اکثرا تا ۱۶ هفته ویار دارن مادرا..یه درصد کمی هم مثل من تااخرین روز ویار دارن...خوب میشی چند روز دیگه عزیزم.یکم دیگه تحمل کن 😘

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من تا هفته 24 هر روز بالا میاوردم دور از جونت، بعدش پراکنده 😖😖😖😖 باهات حسابی هم دردی میکن ...

زینبی جون خواب پسرت درست شد؟؟

دارم میمیرم از کم خابی..چند روز مجبورم صبحها برم جایی. شبها پسرم تا  ۶ صبح بیدار میمونه. از بیخابی سرگیجه دارم .میترسم بمیرم 😣چیکارکنم خابش تنظیم شه.لااقل ساعت ۳ بخابه هم راضیم.اخه ۶ صبح ؟!!😢

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
زینبی جون خواب پسرت درست شد؟؟ دارم میمیرم از کم خابی..چند روز مجبورم صبحها برم جایی. شبها پسرم تا & ...

سارا جان، شبها حمامش نمیدی؟ من پریشب سفید برفی رو حمام دادم و ماساژ روغن دادم، از ساعت 1 خوابید تا 6 صبح، ولی دیشب حمامش ندادم مثل همیشه ساعت 4 صبح بیدار شده، حمام کردن خیلی تأثیر داره، موقع حمام کلی بدنش رو ماساژ بده تا راحت بخوابه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
 منم روز سومم

عه انتقال دادی سها جون؟انشالله به سلامتی خوش خبر باشی الهی برامون

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلاممم ننه جان خوبی گلم ❤️😍درخواستمو  قبول کن گلم 🌹

سلام عزیزم فدات خوبم نینی سایتم هنگیده هرکاری میکنم نمیشه باز سعی خودمو میکنم خواهری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم اینکه بعد از پانکچر سیکلتون عوض شده طبیعیه و بعید میدونم که کیست باشه،،  طبق نظر مراکز نا ...

عزیزم من قبل پریود معمولا لک بینی دارم اون لک روز اول میشه یا باید خون کامل باشه؟ 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
سلام به همگی من پس فردا با دکتر نصر نوبت دارم هفته دیگه هم پریود میشم اگه بخوام میتونم همین هفته ...

به سلامتی اومدی عزیزم 

انشالله که شرایط رحمت خوب باشه زود بری تو‌سیکل 

من اگه کیست نداشتم تاحالا پانکچرم شده بودم 

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
منم قبل انتقالم موهام خیلی بلند بود باخودم گفتم ان شاالله باردار بشم چطور میخوام موهامو بشورم رفتم ک ...

مرسی عزیزم که امید میدی....امیدوارم  9 ماه دیگه به سلامت ، دردونه هاتو بغل کنی.

آخریش بهمن بود عزیزم که منفی شدم دیگه بخاطر کرونا ممنوع شد موند تا ماه قبل رفتم دارو گرفتم این ماهم ...

شادی جون منظورم فاصله بین انتقال دو مرحله ایی بود که خوندم گفته بودی دو روز .(اگه اشتباه نکنم)