2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045094 بازدید | 684427 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان سوال منم جواب بدید لطفا  دکتر من برای روز دوم الونوا نوشت دور ناف بعد روز هف ...

با اینکه انتظار سخته یه دقیقه هم یه دقیقست ولی بنظرم بزار ماه دیگه 

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
با اینکه انتظار سخته یه دقیقه هم یه دقیقست ولی بنظرم بزار ماه دیگه 

بیشتر از انتظار استرسش منو میکشه میخوام پانکجر کنم خیالم از جنینا راحت شه یه خان رو بزارم پشت سر بعد چند ماه بعد انتقال بدم

کلافم واقعا

بیشتر از انتظار استرسش منو میکشه میخوام پانکجر کنم خیالم از جنینا راحت شه یه خان رو بزارم پشت سر&nbs ...

حق داری دقیقا منم همینو می گفتم بنظرم پس بدون استرس داروتو شروع کن اگه مشکلی نداره دکتر اینطوری گفته خیالت راحت میشه

شما نمیدونی اون امپول که باید روز هشتم زده بشه تا چند روز ادامه پیدا کنه مشکلی پیش نمیاد؟

والله من چهارتاشواورگالترونو  با یه سینافکت تو یه شب زدم 

اتتقال که ۵ دقیقه هم بیشتر طول نکشید ، اما مارو سه ساعت دراز کش بعدش نگه داشتن

چه جالب کاش حداقل تخت رو پایینش رو میاوردن بالا که بتونی راحت دراز بکشی

اینجا از زیرش کشویی یه لبه میاد بیرون که راحت بخوابی بعدش

بعد از ده دقیقه هم میگن پاشو‌برو خونه، استراحت هم نکن به کارهای روزمره ات از همین ساعت برس

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
نه عزیزم شهرمون متخصص گوارش نداره، پیش متخصص اطفال بردم، فعلاً دارو رو قطع کردم چون واقعاً دردسری دا ...

آره عزیزم درکت میکنم چون برای دختر منم داروش نه تنها بهترش نمیکرد بلکه همون دارو رو هم با شتاب بالا میاورد. بعد هم از گرسنگی تا نیم ساعت جیغ و گریه 😔

یعنی وقتی دکتر گوارش رفتم با حالت استیصال به شوهرم میگفتم فقط از خدا خواستم این دکتر بگه احتیاج به دارو نداره 🙄

عزیزم وقتی شیر میدی تا هر تایمی که میتونی باید همین شکلی که توی بغلت هست با زاویه ۴۵ درجه بگیریش و آروم به پشتش بزنی تا شیرش کم کم هضم بشه( میگن نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اما عملا خیلی خسته کننده است.من زمان کمتری میگرفتم) اگر سریع بلندش کنی شیرش رو بالا میاره. دخترم حتی برای آروغ گرفتن هم یه عالمه بالا میاورد و خییییلی سخت آروغش رو میگرفتم که همون دکتر گوارش گفت لازم نیست آروغش رو بگیری