2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045066 بازدید | 684424 پست
خوب دیگه منم بعد ۲ هفته از ازمایشم رفتم منم انتقال دادم سونو بر اساس روزای انتقالم گفت ۴ هفته فک کنم ...

نگران نباش خیلیا سن بارداریشون با اونی که حساب کردن فرق داره دفعه بعد بری سونو باز فرق می کنه تا هفته پایینه همینه 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نگران نباش خیلیا سن بارداریشون با اونی که حساب کردن فرق داره دفعه بعد بری سونو باز فرق می کنه تا هفت ...

من فک کنم مثل بتا ک اول کم بود و ۲بار تکرارش کردم اینم باید هی برم و بیام بس که کم تحملم پس ۲ هفته دیگه برم قشنگ صدا قلبشو میشنوم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فک کنم مثل بتا ک اول کم بود و ۲بار تکرارش کردم اینم باید هی برم و بیام بس که کم تحملم پس ۲ هفته د ...

اره ۲ خفته صبر کن عجول نباش حتما میبینی قلبشوووو

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
الان گونال گیر نمیاد. fshکارما  میدن بجاش.ولی خیلی خوبه من گونال زدم اثر نکرد زیاد 4 تا تخمک ...

خانمی شما ذخیرتون چند بود ؟سیکلتون کوتاه بود یا بلند ؟منم ذخیره م پایینه ،بار اول ۱۰ تا و بار دوم ۶ تا داشتم ،البته دکتر ها میگن زیاد آمپول گرفتم ،عزیزم مکملی هم استفاده کرده بودی ؟ببخشید اینقدر سوال پرسیدم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانمی شما ذخیرتون چند بود ؟سیکلتون کوتاه بود یا بلند ؟منم ذخیره م پایینه ،بار اول ۱۰ تا و بار دوم ۶ ...

مکمل استفاده نکردم.سه سال پیش که درمانو شروع کردم 0.4 بود الان حتما کمترم شده.البته همیشه فولیکول داشتم بی دارو .دکتر میگف شاید کیفیتش پایینه

بار اول یه جنین شد بعد دو ماه از پانکچر انتقال دادم

دفعه دوم باز پانکچر کردم دو تا بسته سه تایی شد.

یبار برج 9 انتقال دادم همون دو روز بعد پانکچر.که جنین سه روزه بودن.......

دیگه بسته اخر فریز موند تا بار اخرم ماه پیش انتقال دادم.این سه تااخریو بلاست کرده بودن فکر کنم برا همون گرفت

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
مکمل استفاده نکردم.سه سال پیش که درمانو شروع کردم 0.4 بود الان حتما کمترم شده.البته همیشه فولیکول دا ...

مبارکت باشه ،انشالله که بارداری خوبی داشته باشی و کوچولوت رو به شادی بغل کنی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آهان شاید برای منم همینجوری بوده ،ن گلم نتیجه نگرفتم ،تا چند ماه دیگه قراره برای بار سوم پانکچر بشم& ...

آخی.ایشالله نتیجه بگیرید.موردتون چی بوده؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
اسمش سفید برفیه واقعا؟انشالله عروس بشه پرنسس خانم

نه عزیزم 😀😀😀من بهش میگن سفید برفی 

ممنونم از محبتت 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
مرضیه جان شما دخترت رو پیش متخصص اطفال بردی یا گوارش اطفال؟ آخه دختر منم رفلاکس داشت متخصص اطفال برا ...

نه عزیزم شهرمون متخصص گوارش نداره، پیش متخصص اطفال بردم، فعلاً دارو رو قطع کردم چون واقعاً دردسری داشتم با داروش 

همه نکاتی که گفتی رو رعایت کردم 

فقط اینکه بعد از شیر نباید بلند بشه؟ آخه بمن گفتن باید 15،20 دقیقه حالت عمودی باشه، رو سطح شیبدار میزارم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
آخی.ایشالله نتیجه بگیرید.موردتون چی بوده؟

ممنونم عزیزم ،مورفولوژی صفر ،البته پانکچر قبلیم گفتن تخمک هم ضعیف هست ،حالا استرس این رو هم گرفتم

عزیزم کافیه که خدا بخاد.هیچی نشد نداره..اصلا این جمله های مایوس کننده رو به زبون نیار.خیلی ها بعد ای ...

فدای تو عزیزم....مرسی بابت انرژی مثبتت😘😍

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
ممنون یلداجون😙😙😙 انشاالله قسمت خودت عزیزم داروهای بعداز انتقال منظورته؟ آمپول و شیاف پروژسترون،ا ...

انشالله قسمت تمام منتظرا 😍😍😍😗😗

عشقم انشالله که خداوند مواظب خودتو و نی نی نازت باشه و بسلامت زایمان کنی😍😍😘😘😘😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥