2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045061 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم خوبی خداروشکر 😍 پیامتو دیدم دوست دارم منم برم من ۴مرداد بود انتقالم شما چندم بودین؟ پس ...

سلام فریبا جون،خوبی؟ جوجت خوبه؟😍

من 5 و 7 مرداد انتقال داشتم به نظرم میتونی بری ولی سونوی واژینال الان مشخصه احیانا اگه ساک خالی هم مشخص بود نگران نباش چون هر جنینی یجوره یکی زودتر تشکیل میشه یکی دیرتر

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام دوستان خوبید من دیروز رفتم دوباره ازمایش بتا شده ۳۱۴۰ چطوره ؟؟! روز ۲۷ انتقالم بود @زینبی_باب ...

عزیزم ماشاالله عاااالیه بتات😍😍😍 من به دکترم گفتم به نظرتون بتام پایین نیست گفت چرا فکر میکنی بتای بالا خوبه گفت هرچیزی یه اندازه و تناسبی داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم، خوبی شما؟ کم پیدایی دختر خوب😍 آره به لطف خدا مامان شدم انشاالله قسمت خودت😙😙😙

وایییی عزیزم.خدایا شکرت.الهی شکر😍😍😍😍😍.انشالله به سلامتی بغلش بگیری عزیزم.🤗🤗🤗🤗🤗🤗چند هفته ای به سلامتی

والا مغازه پوشاک فروشی باز کردم.وقت سر خاروندن ندارم😑😑😑

قبلا از بیکاری وبیحوصلگی مینالیدم.الان آرزومه یه ساعت بیشتر بخوابم.😁😁😁😁

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
سلام فریبا جون،خوبی؟ جوجت خوبه؟😍 من 5 و 7 مرداد انتقال داشتم به نظرم میتونی بری ولی سونوی واژینال ...

سونو واژینال انجام دادی؟ من ماما برام برای ۱۰ برج ۶ سونو نوشته اونم شکمی میخوام برم میگه سونو واژینال نرو پس تحمل کنم ۱۰ روز دیگه رو . من هنوز تو مرحله ازمایشم دیروز رفتم دوباره ازمایش بتا دادم شده بود ۳۱۴۰ ماما بهم گفت خوب بالارفته

وایییی عزیزم.خدایا شکرت.الهی شکر😍😍😍😍😍.انشالله به سلامتی بغلش بگیری عزیزم.🤗🤗🤗🤗🤗🤗چند هفته ا ...

مرسی عزیزدلم😘😘😘 دیروز رفتم سونو جوجم 6هفتش بود😍

چقدر خوبه سرگرمی من اینقدر بیکارمو حوصلم سرمیره دارم افسردگی میگیرم دیگه😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای مو به تنم سیخ شد. آره به خدا، حتما میشه، وای خدا چقد عالی میشه، کلی ذوق زده ام کردی، باور کن تو ...

سلام لیلا جان خوبی عزیزم.حالت خوبه.

به سلامتی مامان شدی؟

سونو واژینال انجام دادی؟ من ماما برام برای ۱۰ برج ۶ سونو نوشته اونم شکمی میخوام برم میگه سونو واژینا ...

آره عزیزم واژینال بود، منم دوازدهم بازم باید برم

خب میخوای فعلا صبر داشته به موقع برو که استرسم نگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خداروشکر...ان شاء الله که یازده تاشم واست نی نی میشن .باهاشون یه تیم فوتبال درست میکنی.به به 😍❤❤

انشأالله من به کمترشم راضیم ولی😄😄😘😍

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
مرسی عزیزدلم😘😘😘 دیروز رفتم سونو جوجم 6هفتش بود😍 چقدر خوبه سرگرمی من اینقدر بیکارمو حوصلم سرمیره ...

ای جانم...😍😍😍😍😍مبارکت باشه عزیزم.

دیگه مامان شدی رفت بیکاری تموم.چیزای جینگلی درست کن برای نی نی .از اینستا واینا فیلم ببین.برای تزیین اتاق وسیسمونی.چیزای نمدی.گلدوزی های جدید خیلی خوشکلی الان مدشده انجام بده سرگرم میشی

عزیزم ماشاالله عاااالیه بتات😍😍😍 من به دکترم گفتم به نظرتون بتام پایین نیست گفت چرا فکر میکنی بتای ...

اره نه ب اون اول که کم بود ن به حالا 

منم دکتر بهم اول گفت خوبه بتا اما واسه خاطر جمعیت ی بتای دیگه مینویسم برو انجام بده منم دیروز با بقیه ازمایشام انجام دادم 

راستی شادن جون حالت تهوع هم داری ؟

من هنوز سینه هام سفت نشده☹😅

فقط زیر شکمم و کشاله ها همش تیر میکشه و ی درد کمی داره کمرم درد میگیره گاهیی راستی امپولم میزنی؟

سلام دوستای عزیز یه سوال دارم من روز ۲۰ سیکلم هیسترو شدم همونروز خونریزی داشتم و از فرداش لکه بود خیلی کم شد اما امروز که روز ۲۳ هستم دل و کمرم درد میکنه و کمی خونریزی دارم میخام بدونم ممکنه پریود باشه؟ یا طول میکشه پریود بشم باید وقتی پریود شدم برم دارو بگیرم برای پانکچر بخاطر همین ررام مهمه

ممنون میشه تجربه هاتون رو بگید و راهنماییم کنید نمیخام یوقت سیکل از دست بدم

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
زینبی جون یه سوال داشتم عزیزم من دیروز رفتم سونو جنینم 6 هفته بود بعد به حساب انتقال جنین سه روزم ...

به سلامتی عزیزم، خیلی هم عالی 😍😍😍😍

سونو تو این سن بارداری از دقت کافی برخوردار نیست، واسه همین نمیشه گفت کدوم گرفته 😉😉😉

ای جانم...😍😍😍😍😍مبارکت باشه عزیزم. دیگه مامان شدی رفت بیکاری تموم.چیزای جینگلی درست کن برای ...

قربونت، انشاالله مامان شدن خودت عزیزم😙😙😙

متاسفانه جوجم مامان بی هنری داره هنری ام ندارم آخه😂😂😂 مگه الان که بیکارم تو خونه یاد بگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره نه ب اون اول که کم بود ن به حالا  منم دکتر بهم اول گفت خوبه بتا اما واسه خاطر جمعیت ی بتای ...

کار خوبی کردی عزیزم منم سه بار آزمایش دادم

حالت تهوع خییییلی کم شاید چندروز یه بار اونم یه لحظه ولی دل درد پریودی رو دارم و اینکه سمت راستمم هم درد دارم هم گرفتگی که جوجم دقیقا همونجا بود😍 انشاالله میری قلبشم میبینی خیالت راحت میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40