2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045106 بازدید | 684429 پست

بچه ها توی مرکز یکی از خانوما به من گفت باید امپولای پروژسترون صبح زود بزنی...من اخر شب میزنم...گفت صبح زود تاثیر داره....کسی چیزی میدونه؟ مامانای گروه میگین پروژسترونا رو کی میزدین بعد انتقال؟

عزیزم من‌بچه‌اولمو‌طبیعی‌باردار‌شدم برادومی‌به‌مشکل‌برخوردم امایادمه‌‌دل‌دردهای‌پریودی‌داشتم‌باخود ...

منم دو روز گلو درد گرفتم روز ٤،٥ بود كه فكر كردم سرما خوردم ولي خودش خوب شد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما كه قبلا باردار شدي آيا قبل از بارداري درداي پريودي داشتيد؟🤦🏼‍♀️

عزیزم‌فکرای‌بدنکن

من‌خیلیا‌رودیدم‌درد‌پریودی‌داشتن‌مثبت‌هم‌شدن..

انشالله‌بارداری‌گلم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
منم دو روز گلو درد گرفتم روز ٤،٥ بود كه فكر كردم سرما خوردم ولي خودش خوب شد

گلودردتو‌به‌فال‌نیک‌بگیرر

انشالله‌به‌حق‌شش‌ماهه‌ی‌امام‌حسین‌بارداری...

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
١١ آزمايش ميدم  از فرداش حساب ميشه ديگه؟  جنين فريز انتقال دادم نميدونم بلاست يا نه شنا ...

مثلا امروز ساعت ۱۲ انتقال دادی تا فردا ساعت ۱۲میشه یک روز 

اینجوری باید حساب کنی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بچه ها توی مرکز یکی از خانوما به من گفت باید امپولای پروژسترون صبح زود بزنی...من اخر شب میزنم...گفت ...

منم‌صبح‌هامیزدم‌

دکی‌گفته‌بود‌ساعت‌۱۰‌صبح

امامن‌تا‌۱۱‌صبح‌سعی‌میکردم‌بزنم

البته‌من‌مامان‌نشدم

بگم پیامت رو خوندم یه حالی شدم که انگار خودم پانکچر دارم، باور میکنی؟ برات آیه الکرسی و چهارقل میخون ...

لیلا‌جان‌‌‌چطوری‌خوبی؟

جوجت‌خوبه؟

نرفتی‌آزبدی؟؟

لیلا‌جان‌‌‌چطوری‌خوبی؟ جوجت‌خوبه؟ نرفتی‌آزبدی؟؟

سلام به روی ماهت صاحل جونم. نه راستش نرفتم. نمیدونی چه استرسی داره همسرم، هی میگه نرو خودم میبرمت. میگه جون من چند روز صبر کن. منم دلم نمیاد رو حرفش حرف بیارم، گذاشتم وقتی پاش رو زمین قرص شد برم. سپردم به خدا

عزیزم انتقال دادی یا تو نوبتی؟ اگه اشتباه نکنم منتظر دومی هستی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام به روی ماهت صاحل جونم. نه راستش نرفتم. نمیدونی چه استرسی داره همسرم، هی میگه نرو خودم میبرمت. م ...

یادته‌اون‌روزقسم‌دادم‌به‌شش‌ماه‌امام‌حسین‌‌‌سال‌بعدنی‌نی‌تو

ببری‌همایش‌شیرخوارگان...‌مطمعنم‌همین‌اتفاق‌هم‌میفته

خداروشکر🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

انشالله‌چندروزدیگ‌بایه‌بتای‌تپل‌میا‌ی‌‌‌..به‌امیداون‌روز

سلام به روی ماهت صاحل جونم. نه راستش نرفتم. نمیدونی چه استرسی داره همسرم، هی میگه نرو خودم میبرمت. م ...

خداپشت‌وپناهت

ماه‌بعدبایدهیستروبشم‌وخراش

احتمال‌زیادانتقالم‌میفته‌مهر

آره‌عزیزم‌منتظر‌دومی‌هستم

بااون‌دل‌مهربونت‌برامنم‌دعاکن..

چشم‌انتظاری‌،سختی‌راه،داروها‌‌،ازهمه‌بدتر‌حرف‌مردم‌واقعا

ازپادرآوردتم😔