2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045109 بازدید | 684429 پست
وای عزیزم خداروشکر بخدا ب زور جلو بغضمو گرفتم مبارک خودت و شوهرت باشه الهی شادیتون همیشگی باشه خ ...

فداااات عزیز دلم. منم متقابلا برات شادی و آرامش پایدار آرزو میکنم عزیزم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
قبل میکرو‌نمیدونم اما سال ۹۶همزمان با شروع میکرو سینه هام رو‌سونو کردم،فیبروکیستیک بود.فیبروکیستیک ...

خب چرا قبل از انتقال نمونه برداری نمیکنی که خیالت جمع بشه؟اول سینه هاتو چک کن ایشالا چیزی نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدااایا شکرت خدا جونم مرررسی که جواب دعامو دادی و لیلا جونمو مامان کردی لیلا جون نمیدونی دیروز و امر ...

الهی بگردم سلما جون. امیدوارم به زودی بهترین روزای عمرت رقم بخوره و خیلی سریعتر از اونچه که فکر میکنی دور و برت کوچولوهای قد و نیمقد باشن که حتی وقت نکنی بری دستشویی. ممنون که دعام کردی نازنینم. حتما حتما دعات میکنم از صمیم قلب 😍😍😍

مامان شدنت تبریک میگم عزیزم..معجزه به این زیبایی انشاالله قسمت همه ی مادرای چشم انتظار برامنم دع ...

حتما تخمک های خوب و جنین های تپلی و نوزادهای خوشگل با این سری پانکچر قسمتت میشه. امیدوارم درای رحمت خدا همیشه به روت باز باز باشه عزیزم

عزییییییزم 😍 😍 😍 😍 😍 😍 پس اون ازمایشا و غربالگری ها مال خودت بود ناقلا💃💃💃💃💃 خدایا شکرت😍 ...

سلام زینبی جون من iuiکرده بودم که امروز روز ۱۴ بود بیبی زدم منفی شد میخوام پری که شدم برم تو سیکل میکرو به نظرت میشه همین ماه سیکلو شروع کنم یا ممکنه iui باعث تشکیل کیست بشه و مجبور شم ال دی بخورم کارام یه ماه بیفته عقب؟ بعد اگه پری اومد چیا بخورم که خوب باشه

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام زینبی جون من iuiکرده بودم که امروز روز ۱۴ بود بیبی زدم منفی شد میخوام پری که شدم برم تو سیکل می ...

عزیزم میدونم از من نپرسیدی اما تجربه خودمو میگم. ابن سینا به من گفته بود یه پریود فاصله بنداز بدنت استراحت کنه، بعد بیا میکرو.

اگه سنت اجازه میده ترجیح اینه

عزیزم مبارکت باشه 😍 😍 😍 😍 حتما خوشحال باش چرا که نه خدا رو شکر 😍 😍 😍 😍  جای آنا جون س ...

واقعا 

انگار همه تو خونه آنا جون تو صف هستیم که بریم نی نی هامونو تحویل بگیریم 

با مثبت شدن یک نفر از گروه ماها جلو میفتیم 

دیگه ماشاالله کسی هم نمونده جز من و چند نفر دیگه 

قدیمیهای تاپیک خداروشکر مامان شدن 😍🤩

که امیدوارم ماها هم زود بیایم عکس بی بی چک بذاریم😍😍😍

عزیزم من هم تو تایپیکا شنیده بودم که جنین شناسه پیامبران ضعیفه ولی گفتم حتما الان عوض شده و دکتر صال ...

نه همون صالحی هستن و واقعا ضعیفه من بعد از ایشون خیلی جا ها رفتم همه همین رو گفتن

دکتر صالحی الان جنین شناس مرکز مام هم شده

متاسفانه 

کاش دوستان مشورت بگیرن 

از ۱۱تا جنین من طبق گفته خودشون ۹تا از بین رفتن و با قطعیت گفتن این دوتا که انتقال میدیم میگیره اونها هم نگرفت بعدها خود پزشکم گفت متاسفانه ایشون قوی و متبحر نیستن

چقد قشنگ نوشتی. یه حس اضطراب شیرین با کمی غم بهم دست داد. ایشالله همه چیز عالی میشه عزیز دل ♥️

دارچین جون شما بودی موهاتو کوتاه کرده بودی؟

شادن جون چرا انقدر زود میخوای بری سونو بزار ۷هفته برو 

دکترم گفت عزیزم یعنی بعداز آزمایش دومم بهش پیام دادم گفت چهارشنبه ی بعد بیا، تو برگه ای که مرکز بعداز انتقال بهمون داده ام نوشته یه هفته بعداز انتقال برید سونو، نمیدونم شاید برای اینه که مطمئن بشن خارج رحمی نیست

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام عزیزای دلم نمیدونم به اون چیزی که من اعتقاد دارم شما هم دارین که میگن اگه دسته جمعی برای یه نفر ...

منم موافقم عزیزم. به خدا من یکسره دارم برای دوستای چشم انتظارم دعا میکنم. خدا میدونه با مثبت شدن هر کدومشون انگار خودم جواب گرفتم. چون واقعا چشم انتظاری سخته و هرچی هم خودت نخوای به روی خودت بیاری بازم اطرافیانی هستن که با غرض و مرض بخوان دل آدم رو بسوزونن. به حق بزرگی خدا و رحمتش خیلی زود به خواسته دلت برسی

عزیزم میدونم از من نپرسیدی اما تجربه خودمو میگم. ابن سینا به من گفته بود یه پریود فاصله بنداز بدنت ا ...

خواهش میکنم عزیزم ممنون که جواب دادی لطف کردی خوشحال میشم از تجربیاتتون استفاده کنم 

۲۶ سالمه گلم فقط من چون معلمم میترسم مهر ماه مدرسه ها باز شه نتونم راحت پیگیر کارام باشم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن