2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045156 بازدید | 684431 پست
سلام عزیزم خدا رو شکر 😍 😍 😍 خودت خوبی‌ گلی؟ چه کارا کردی؟  آره حسابی مردی شده واسه خودش بای ...

فدات،منم می نی داری میکنم.دخترم هفت ماهش تموم شده

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم انشاالله انتقالت عالی باشه زود زود مامان بشی من واست صلوات میفرستم استرس رو بزار کنار شاد ب ...

لیاناجان یه سوال شماچندوقت بعدزایمان دوقلوهااقدام کردین قبلش ازمایشی چیزی دادین

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
عزیزم تهرانی؟ اگه آره میشه بگی از کدوم داروخونه تهیه کردی؟ من الان دیدم دکترم دقیقا سیکلوژست نوشته ب ...

اره عزیزم تهرانم نیاوران پمپ بنزینشو اگه بلدی بعد شیرینیه سوئیت بیلیز داروخانه دکتر میلاد تهماسیان

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خدا برام انتقال داد عزیزم. با دستای خودش. امیدوارم خودشم تا آخر نگه دارش باشه. فدااات عزیزم. امیدوار ...

مامان شدنت تبریک میگم عزیزم..معجزه به این زیبایی انشاالله قسمت همه ی مادرای چشم انتظار

برامنم دعا کنید وارد سیکل پانکچر شدم پنجشنه نوبت عمل دارم..منم اینبار باخدای خودم عهد بستم این آخرین تلاشم باشه.دیگه توان ندارم 

اما هربار میام میبینم مامانای آینده رو..روحیه میگیرم.

موفق باشي  نمونه برداري يكم شايد تو رحم اسپاسم ايجاد كنه مثل پاپ اسمير كه قابل تحمله سونو با ...

عزیزم اینکارا برا کسایی که فقط تعیین جنسیت میخوان بکنن و مشکلی ندارن هم انجام میدن ؟😣😣

عزیزم اینکارا برا کسایی که فقط تعیین جنسیت میخوان بکنن و مشکلی ندارن هم انجام میدن ؟😣😣

عزیزم من ندیدم این کار رو تو ایران اصلا انجام بدن

فقط دوستمون گفت یک نفر رو دیده که براش انجام دادن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بچه ها دکتر به من برای شنبه صبح وقت پانکچر و هیستروسکوپی داد،برام دعا کنین من خیلی ترسوام😔😔😔😔

بسلامتی عزیزم حتما🥰😘😍راستی عزیزم مگه قرار نبود چهارشنبه تازه  بری سونو🤔 چی شد یهو گفتند شنبه پانکچر کنی ؟؟

فداااات عزیزم. سه بار پانکچر کردم. انقد برات بگم که بخاطر سنم کلا نا امیدم کرده بودن. الانم هنوز آزم ...

خدااایا شکرت خدا جونم مرررسی که جواب دعامو دادی و لیلا جونمو مامان کردی لیلا جون نمیدونی دیروز و امروز چه روز بدی برام بود الان که پیامتو خوندم اشکام همینجوری میرختن ...انقدر خوشحال شدم انگاری جواب ازمایش خودمو دیدم تورو خدا برام دعا کن خدا برا منم معجزه کنه و دعامو برآورده کنه منم میخوام برا تعیین جنسیت برم برام خیلی دعا کن محتاجم😔😔😔😔

یه خانمی که تو سیکل پانکچر بود قراربود ۸ شهریور بیاد سونو که زنگ زدن با مسئول بخش هماهنگ کنن که مرکز ...

مرسی اطلاع دادی🙏

اگه تونستم زنگ میزنم وقتمو تغییر بدم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻