2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
فداااات عزیز دلم. می بوسمت. خدا هیچ پدر و مادری رو چشم انتظار فرزند نذاره که واقعا صبر ایوب میخواد

الهی آمین  

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییییییییییییییییییییییییی لی لا جووووووووووووون چی میبینم من؟ خدایاااااااااااااااااااااا مرسی شکر ...

ثمین حلال زاده همین الان به یادت بودم.ان شاء الله به زودی زود بی بی چک خوشگل تو رو اینجا میبینیم عزیزم..دلم برات روشنه ثمین عزیز

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها برام خیلی دعا کنین از ته دل. نمیدونم خوشحال باشم یا بترسم بخاطر تجربه پارسال

وای لی لا جون اشکمو درآوردی دختر خدایا تا آخرش دل این خواهرمونو شاد کن ان شاءالله که صحیح و سالم نی نی گلتو بغل بگیری به حق پنج تن

خدایا شکرت
واااااای خدا شکرت، بهت تبریک میگم لیلا جان، چقدر خوشحال شدم این بی بی چک به این زیبایی رو دیدم، اصلا ...

مرضی جون زایمان کردی به سلامتی عزیزم؟قدم پرنسست مبارک باشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
قربونت عزیزم😙😙😙

شادن جون مبارکت باشه خواهری الهی به سلامتی بغل بگیری دردونتو

لیلا جون توروخدا استرسو بذار کنار.به هیچی فکر نکن دیگه.تمام خاطرات و حرفای بد رو هم بریز دور... ...

وای خدا کنه. الهی آمین. چشم عزیزم حتما. به خدا این یه ماه رو صبح های تو هفته که خیلی خلوته کوه میرفتم، کلی از صدای آب لذت میبردم و میگفتم خونرسانی به رحم و تخمدانها بشه که آماده باشم برای پانکچر. به هیچکسم نمیگم تا سه چهار ماه. فقط دلم میخواست دوستام اینجا بدونن. چون خیلی به من محبت دارین.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
وای لی لا جون اشکمو درآوردی دختر خدایا تا آخرش دل این خواهرمونو شاد کن ان شاءالله که صحیح و سالم نی ...

فدای مهربونیات مامان سلمای عزیز. الهی آمین برام دعا کنین ❤❤❤❤❤

واااای لیلا جون مبارکه چقد خوب خیلی خوشحال شدم اصلا ذوق زده شدم ایشالا به سلامتی نینیو بغل کنی 

فدااات عزیز دلم. انشالله به زودی دومی رو طبق خواسته ات باردار میشی عزیزم

فدای مهربونیات مامان سلمای عزیز. الهی آمین برام دعا کنین ❤❤❤❤❤

توتاپیک من یاقوتسرخ هم به شماتبریک گفت خدایا شکرت خدا دل همه ی منتطرارو شاد کنه ومثله شما معجزشو نشون همه بده 

واییییییییییییییییییییییییی لی لا جووووووووووووون چی میبینم من؟ خدایاااااااااااااااااااااا مرسی شکر ...

فدای اشکات بشم دوست مهربون. از خدا این اشکای شادی رو برای خودم طلب میکنم روزی که تو بیای سورپرایزمون کنی نازنینم 😍😍😍😍

فدااات عزیز دلم. انشالله به زودی دومی رو طبق خواسته ات باردار میشی عزیزم

مرسی فداتشم الهی که  دوران بارداری خوب وراحتی داشته باشی ...به همسرت گفتی چه لحظه ی  قشنگ واحساسی میشه