2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045334 بازدید | 684459 پست
عزیزم شش هفته و دو روز هنوز هم فرصت هست برای دیدن قلب. شاید توی سونو بعدی اون یکی قلب هم دیده شد. به ...

اره دکترم گفت

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
عزیزم بعد ده سال باردار شدین؟؟ مشکلتون چی بود؟

بله.چهار تا انتقال.نمیدونم دقیقا.ذخیرم کم بود اما با اون حال همیشه فولیکول خوب داشتم طبیعی.دکتر گف شاید کیفیتش پایینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله.چهار تا انتقال.نمیدونم دقیقا.ذخیرم کم بود اما با اون حال همیشه فولیکول خوب داشتم طبیعی.دکتر گف ش ...

ببخشید چند سالتونه چون منم مشکلم مثل شماس فولیکول خوب دارم ولی ذخیرم کمه انتقالم هم منفی شد

خدایا شکرت
سلام.خانومها اگر دو تا جنین باشه.یکیش قلب داشته باشه یکیش نداشته باشه چجوری میشه .اون که نداره خودش ...

عزیزم ان شاالله که قلب دومی هم تشکیل بشه ،واسه منم دوتا بودن یکی ۶ هفته رشدش متوقف شده بود ، تو سونوی ۱۲ هفته گفتن خودش جذب شده ،خونریزی نداشتم مشکلی هم نبود

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
بله.چهار تا انتقال.نمیدونم دقیقا.ذخیرم کم بود اما با اون حال همیشه فولیکول خوب داشتم طبیعی.دکتر گف ش ...

خب خداراوشکر نتیجه گرفتین انشاله هردوتافندق قلب مهربون براشون تشکیل شده نگران نباش. ما رو هم دعا کن

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
سلام.خانومها اگر دو تا جنین باشه.یکیش قلب داشته باشه یکیش نداشته باشه چجوری میشه .اون که نداره خودش ...

عزيزم منم مثل شما شدم...براي منكه خودش افتاد نكران نباش خانمي

خدا جووونم شكرررت😍😍😍خدايا نگه دار همسرم و پسر كوچولم باش🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻
عزیزم ان شاالله که قلب دومی هم تشکیل بشه ،واسه منم دوتا بودن یکی ۶ هفته رشدش متوقف شده بود ، تو سونو ...

ممنون از راهنماییت

منم ۳۶ سالمه  چند بار پانکچر کردید و هر بار چند تا جنین داشتید؟ موندم اگه این بارم منفی بشه ب ...

دفعه اول پانکچر کردم خوب جواب نداد.4 تا تخمک یه جنبن شد.انتقال دادم. منفی.

دفعه دوم چهارده تخمک. هفت تا جنین شد.

یبار سه تا انتقال دادم نشد.

بار اخر 4 تا.که یکیش از فریز در نیومد.سه تا گذاشتن که بلاست بودن این اخریا

سلام به روی ماهت عزیزم  ان شاء الله  عزيزم ممنونم از محبتت، خدا خیرت بده گلم  فقط ...

اره دیدم گلم تو پست های بعدی نوشته بودی قرص 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم انشاله خدا همراهت باشه و نیاز به بنده هاش نباشه.اتفاقا من هم خواهر دارم هم خواهر شوهر فراوان ه ...

منم اگر داشتم بازم مثل الان نمیگفتم بهشون چون دویت ندارم ناراحتشون کنم مادر خودم هم تو این یکسال چیزی نمی دونست اما به اصرار همسرم قبل پانکچر مطرح کردیم چون همسرم میترسید کم تجربگی کنم یا نیاز به مراقبت داشته باشم. ایشالا این مسیر برلی همه ما سبز باشه و خدا همراهیمون کنه

سلامت باشی با دعای خیر شما🙏🏽🙏🏽🙏🏽 قرار بود دو تا بلاست انتقال بده  من ۳۵ سالمه  تو ...

مرسی عزیزم. امیدوارم نه ماه دیگه بغلشون بگیری به سلامتی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ماه بعد از کیست شروع کردم کیست البته بخاطر کلومیفن بود که سر خود خورده بودم

یعنی یک ماهه کیستت جذب شد؟

ال دی خوردی؟

درد تخمدان و... نداشتی؟

منم بر اثر داروهای پانکچر

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻