2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
پارسال سهیلا انصاری پور بود که بی نهایت مجسمه و بی مسئولیت نمونه کامل یه پزشک بی تعهد بعد امسال رف ...

وااای نظرا  چقد متفاوته ...من دکتر عارفی وانصاری رو ندیدم ولی دیروز همینجاخوندم یه دوستی نوشتن بیمارای عارفی همه شاکی بودن وبیمارای انصاری راضی بودن ازدکتر ...خدا ایشالا دل همه رو شاد کنه معجزشو به همه بده که از دست این دکترا خلاص بشیم 

وای چقدر قشنگ گفتی یطوری شدم. داستان ما دیگه میشه مثنوی هفتاد من. این همه میدویم تا برسیم به راهی که ...

شاید اگر این سختی ها نباشه کمتر قدر همدیگرو بدونین. اما لحظه لحظه های این روزا درسه فقط چشم و گوش بینا میخواد که نکته رو دریابی.

نکته این مسیر تا اینجا برای من این بود:

اول اینکه هیچ وقت از معجزه کلام و تفکر غافل نشم

دوم اینکه میلیاردها تومن هم که خرج کنی اگر خدا نخواد نمیشه پس توکلم رو بردم بالا آخه من قبل اینکه تو این راه قرار بگیرم ، هرکس به خاطر بچه پریشون بود سریع میگفتم وا واسه چه چیزا حرص میخورن برو پول بده مراکز ناباروری برات معجزه میکنن. ولی خدا بهم یاد داد که اون مراکز وسیله هستن 

حالا هرکس درس زندگی رو سر یک کلاس تجربه میکنه یکی با بچه یکی با پدر و مادر یکی با سلامتی یکی با نداری....

فقط خدا کنه چشم و گوش بینا داشته باشیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم عزیزم ن مطمئنم به لطف خدا بغلش میکنی اونم صحیح و سالم

زنده باشی نوشین جون❤❤❤ انشاالله😙

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آفرین قدرت کلام و تفکر رو نادیده نگیر وقتی رفتی موهات رو کوتاه کردی به نوعی تو ذهنت داری برای شرایط ...

عزیزم تبریک میگم.امیدوارم بزودی مامان یه دوقلوی سالم و ناز بشی.

بچه ها سلام.من۲تا  انتقالمو دادم شنبه.گفتن۲تا جنین دیکه داری اما نابالغن۲شنبه زنگ بزن بگیم چی شده.امروز زنگ زدم گفتن کیفیت نداشتن و از بین رفتن و دیگه هم جنین ندارم.خیلی احساس بدی دارم و خیلی زیاد ناراحت و مایوسم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام بچه ها من ۱۴ روزه امپول پرژسترون زدم پریود نشدم کسی بوده تا حالا مثل من ک امپول بزنه پری نشه ؟؟ ...

منم ای ماه زدم روز 14 شدم البته زعفرون دم کردم خوردم > شیر گرم کردم با زرد چوبه خوردم دیگه قاطی پاتی کردم که زودتر بشم

استیکر محض دلخوشیه دلمه که با نفس حق دوستان واقعی بشه
بچه ها سلام.من۲تا  انتقالمو دادم شنبه.گفتن۲تا جنین دیکه داری اما نابالغن۲شنبه زنگ بزن بگیم چی ش ...

چرا ناراحتی؟! خداروشکر الان دوتا نی نی تو‌دلت داری به امید خدا همین دوتا برات کافیه.فقط مثبت باش و به نی نی تو دلت انرژی مثبت بفرست بهشون بگو حسابی بهت بچسبن که با دل و جونت منتظرشونی عزیزم🌸🌸

وای یاد یه خاطره ای افتادم. ما بعد یه سال اقدام و نتیجه نگرفتن، همسرم گاهی با شوخی میگفت معلوم نیست ...

این دکتر ها همین جورن کاریش نمیشه کرد عیب و ایرادمون رو بد جور به رومون میارن🤣🤣

سلام به روی ماهت عزیزم  خداروشکر خوبم  زینبی جان این بصورت قرص با دوز 20 و 40،بله یه نوع ...

عزیزم امروز همسرم میره داروخانه میپرسه، اون که من دادم به پسرم ساشه بود(اس امپرازول) که تو آب حل میشد، دیدم با داروی مد نظر شما ترکیباتش یکسانه

خدا رو شکر که شیر میخوره، ولی این اسید خیلی بده، داغون میکنه

فقط مرضی جان بگم شربت؟ چون تو نت سرچ کردم قرص دیدم، ساشه نیست؟