2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045192 بازدید | 684433 پست
مرسی خودم که بد نیستم ویار دارم هر چی می خورم حالم بهم می خوره نه ایشالا ۱۰ شهریور میرم  دعا ک ...

الهی...ویار خیلی سخته‌.ان شاالله زودتر خوب شه ویارت.

خیالت راحت.همه چیز اوکیه 😍 به سلامتی و خوشی بغل بگیریش گل پسری رو

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام دوستان عزیز  امیدوارم حال دلتون خوش باشه و غم تو دلتون نباشه  بچه ها من یه کمکی ازت ...

منم فردا میپرسم برات عزیزم.پسرمنم رفلاکس داره.خدا کنه پیداشه خودمم بدم به پسرم .خیلی اذیت میشه طفلی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدااات عزیزم. امیدوارم، من فقط نگران همسرم هستم، درسته واقعا قلبا دلم میخواد مادر بشم اما بیشتر از ا ...

نمیدونم این موجودات از خدا نمیترسن؟!چه جوری میتونن انقدر خبیث باشن اخه؟ نمیدونن چرخ روزگار گرده؟!

بمیرم واسه دلتون لیلا جون..من همیشه برات دعا میکنم لیلا جان.از خدا میخام دوسه تا نی نی مهربون ،خوش قلب و وفادار مثل خودت و همسرت قسمتتون بشه و دهن این موجودات خدانشناس رو گل بگیره..الهی امین

سلام عزیزم. خوبی؟ اوضاع بهتر شده؟ لطف میکنی اسم لاتینش رو بنویسی یه آشنا اوی داروخانه دارم برات پیگی ...

سلام عزیزم خداروشکر خودم بهترم، الآن فقط نگران سفید برفی هستم 

خییییییلی خییییییلی ممنونم که این لطف رو میکنی عزیزم 

Nexium 20  و 40 هست 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
فدااات شم دوست مهربونم. ببخشید ناراحتت کردم، اما از غریبه و آشنا انقد اذیت میکنن که خیلی غصه اش رو م ...

منم دلم روشنه برات لیلا جون.مطمئنم به زودی نتیجه میگیری گلم.میشی مامان لیلا 😍.اصلا حرفاشونو نشنو.به خدا بچه هم میاد به یه سری مسائل دیگه گیر میدن و حرف مفت میزنن مردم. دارم میگذرونم این روزها رو که میگم..کلا یه سری ها چشم دیدن خوشبختی کسی رو ندارن.به خاطر حرف یه مشت ادم ابله به خودت استرس نده گلم...

سلام عزیزم خداروشکر خودم بهترم، الآن فقط نگران سفید برفی هستم  خییییییلی خییییییلی ممنونم که ا ...

خدا رو شکر که بهتری. انشالله سفید برفی هم زوووده زود خوب میشه از نگرانی در میای. نمیدونم چرا جدیدا اکثر بچه ها رفلاکسی میشن🤔

خواهش میکنم دوست خوبم. حتما پیگیری میکنم و خبرش رو بهت میدم.

آره عزیزم رویان هم تقریبا شلوغه ،شما باز میخوای مرکز اصفهان ادامه بدید ؟

نه، رفته بودم کپی پرونده میکروی قبلم رو بگیرم ک بهم ندادن. ریس مرکز راضی نشد چون تمام اطلاعات و جزییات کار توی پرونده ثبت شده

رویان شهریور وقت گرفتم برای ویزیت اول. اگه وضعیتم خوب بود مهر سیکل رو شروع میکنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم فردا میپرسم برات عزیزم.پسرمنم رفلاکس داره.خدا کنه پیداشه خودمم بدم به پسرم .خیلی اذیت میشه طفلی& ...

ممنونم سارای مهربونم 

عزيزم شنیدم خییییییلی ها راحت شدن با این قرص، ان شاء الله برای بچه های ما هم خوب باشه 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
خدا رو شکر که بهتری. انشالله سفید برفی هم زوووده زود خوب میشه از نگرانی در میای. نمیدونم چرا جدیدا ا ...

ممنونم دوست خوبم 

بخدا 2 تا از همکارامم که تو یه مدت باهم زایمان کردیم، بچه هاشون عین سفید برفی هستن و حتی بدتر 

دلم برای این زبون بسته ها میسوزه، چقدر اذیت میشن 

خوبه حالا همیشه میگن اگه مشکل از خانوم باشه قابل حل شدنه راحت تر تا آقا!! من که سر اون سقطم تا با ه ...

چه دکتر با درکی آفرین....

اولین دکتری که من میرفتم تو شهر خودم که هتوز بحث ای وی اف نبود و سالم بودم هر سوالی میپرسیدم سریع ربطش میداد به سنم‌ و تخمکم در حالیکه هیچ شواهد علمی علیه من نبود.بعد دکترم رو عوض کردم که گفت باید همسرت ازمایش بده و موقعیت شما خیلی خوبه.شانس بد من اون روز همسرم با من نبود😁 ولی به مرور به خاطر استرس ها و شرایط فوق العاده سخت روحی زندگی ام تخمکهام به مرور ضعیف شد و پریودیم به هم ریخت..😣😣

اصلا نگران نباش عزیزم این درجه اصلا نگرانی نداره بدن در طی روزهای ماه اختلاف تا یک درجه رو داره و ط ...

عزیزم امیدوارم ۶ تات بشه ۱۰ تا و همشونم جنین بشن

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و من رستگار